King's College - Pennsylvania, USA

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

King's College handler om deg.

Du er tross alt grunnen til at vi er her. Vi prøver å skape et personlig, innbydende miljø som vil gi deg verktøyene til å lykkes mens du er her og lenge etter at du er ferdig. Du finner strenge kurs, konkurrerende idretter og en rekke aktiviteter like enkelt som du vil støtte professorer, imponerende trenere og venner for livet.

King's College handler om verdier.

King's er en katolsk, omfattende høyskole i liberal arts-tradisjonen som ble grunnlagt i 1946 av Congregation of Holy Cross fra University of Notre Dame. I det øyeblikket du tråkker til fots på campus, vil du føle den varme, vennlige stemningen; du vil merke de plettfrie omgivelsene og imponerende fasiliteter; du vil føle deg hjemme i komfortable og urbane omgivelser. King's College er et hjem borte fra hjemmet - et sted som flommer over av verdier for livet.126906_17980-20191126-154946-Leoaddedsky.jpg

King's College handler om muligheter.

Klassene gjennomsnitt 18 studenter, noe som fremmer en dynamisk, personlig setting for deg å samhandle med professorene og klassekameratene, for å lykkes faglig, sosialt og åndelig. King's College er skolen din for livet.

King's College rangerer blant de beste.

US News

Våre akkrediteringer taler bind.

Våre akademiske programmer får mer enn bare respekt; de får også nasjonal anerkjennelse. William G. McGowan School of Business er en av bare 53 studenterhøgskoler over hele landet som mottar akkreditering av The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB-International).

Bevis positivt, vi forventer like stor suksess fra institusjonen vår, som vi gjør av studentene våre.

Vi tilbyr mer enn bare en tradisjon for dyktighet.

Vi tilbyr styrken til et samfunn forankret i Congregation of Holy Cross fra University of Notre Dame. Når du tråkker til fots på campus, opplever du varmen fra vårt omsorgsfulle, pleierike miljø.

Vi blir ledet av prinsipper om tro og tillit.

King's ble grunnlagt i 1946 for å utdanne sønnene til gruvearbeidere og møllearbeidere. Selv om mye har endret seg gjennom årene, fortsetter vårt engasjement for å gi et solid fundament i den liberale kunsten, sammen med de profesjonelle verktøyene for å glede seg over en vellykket karriere på en rekke felt frem til i dag.

Studenter med all tro og bakgrunn har fordel av en læreplan som er like fokusert på sinnet som sjelen.126907_17980-20191126-154941-Campusaerialnew2014.jpg

Oppdrag

King's College er en katolsk institusjon for høyere utdanning animert og styrt av Congregation of Holy Cross. King's forfølger dyktighet i undervisning, læring og stipend gjennom en streng kjernepensum, store programmer på tvers av liberale kunst og vitenskaper, nasjonalt akkrediterte profesjonelle programmer på lavere nivå og høyere nivå, og personlig oppmerksomhet til studentdannelse i et pleiende samfunn.

Syn

Siden det ble grunnlagt i 1946, har King's vært dedikert til Det hellige korsideal å transformere sinn og hjerter med iver i fellesskap av håp. Høgskolens engasjement for studenter kommer til uttrykk både i læreplanen og i kurrikulære programmer som oppmuntrer til tjeneste, fremmer refleksjon og dyrker lederegenskaper. Inspirert av undervisningen og eksemplet på navnebroren hans, Kristus kongen, som underviste ved eksempel og styrt av kjærlighet, danner King sine nyutdannede som vil forkjempe hver persons iboende verdighet og vil mobilisere sine talenter og profesjonelle ferdigheter for å tjene allmennheten. I ordene til sin grunnleggende president: "King's lærer studentene ikke bare hvordan de kan tjene til livets opphold, men hvordan de skal leve."

Steder

Wilkes-Barre

Address
133 N River St
Wilkes-Barre, Pennsylvania 18711

Wilkes-Barre, Pennsylvania, USA