Kogod School of Business, American University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

På Kogod, er det vår oppgave å forberede våre kandidater til å jobbe og lede i alle deler av virksomheten: offentlige, private og ideelle.

Vi streber etter å skape et interaktivt læringsmiljø med et sterkt fokus på erfaringsbasert læring. Våre studenter får praktisk erfaring i alle fasetter av virksomheten gjennom virkelige prosjekter i og utenfor klasserommet. Kogod brede alumni nettverk og plassering i vår nasjons hovedstad arbeide hånd i hånd for å koble våre studenter til næringslivet utenfor campus.

Den Kogod School of Business ved American University er den eldste akkreditert handelshøyskole i Washington, DC

Fakta og rangering

Kogod er opptatt av å gi strenge business utdanning og forskning samtidig oppmuntre en variert og framtidsrettet samfunn. Våre mer enn 2500 studenter og 80 heltids fakultetet hagl fra en rekke land rundt om i verden.

Vi er ofte anerkjent for vår forpliktelse til våre studenter og det globale næringslivet.

 • CEO Magazine rangert Kogod School of Business i Tier 1 Nord-Amerika MBA skoler
 • No. 1: Bloomberg Businessweek Best Undergraduate B-skoler for Sustainability (2013)
 • No. 5: GraduatePrograms.com Topp regnskapsprogrammer (2015)
 • No. 9: TaxTalent Beste MS Skatte programmer (2014)
 • # 9: The Princeton Review # 9 beste muligheter for kvinner (2016)
 • No. 10: Poets & quants for Studenter 'Top 20 Høyskoler Mest populære med internasjonale studenter (2014)
 • No. 17: GraduatePrograms.com Topp Marketing MBA-programmer (2015)
 • No. 18: Best Colleges for å tjene en bedrift grad av Fortune Magazine og Money.com (2015)
 • No. 21: US News & World Report Best Lavere Forretnings Spesialitet - International Business (2016)
 • No. 26: College Factual Best Undergraduate Business Administration and Management program (2016)
 • No. 43: Bloomberg Businessweek sin 2016 Best Full-time MBA: US (2016)
 • No. 45: miljømessig bærekraft Programmer: Net Impact Forretnings uvanlig (2014)
 • No. 51: Poets & quants for studenter 'Beste Undergraduate programmer (2014)
 • No. 58: Bloomberg Businessweek sin 2015 Best Full-time MBA: US (2015)
 • No. 60: College Factual Best Undergraduate Accounting Program (2016)
 • No. 62: Bloomberg Businessweek sin 2014 Best Undergraduate Business School
 • No. 65: Forbes 'Full-time MBA Ranking (2015)
 • No. 78: Poets & quants 'Top 100 amerikanske MBA-programmer (2016)
 • No. 80: Lavere US News & World Report (2016)

Degree Programs

I tillegg til vår Full-time MBA-program, Kogod tilbyr også sju spesialiserte Master of Science grad programmer i regnskap, Analytics, finans, markedsføring, Eiendom, Miljø og samfunn Ledelse og skatteloven. Online alternativer er tilgjengelige for MBA og analyseprogrammer.

Vi tilbyr undergraduate business grader med enestående muligheter for spesialisering. Fra vår mangefasetterte BS i økonomi og underholdning til vår nye Entreprenørskap mindre, er Kogod dedikert til å gi en sterk virksomhet base for morgendagens ledere, uansett hvilken vei de forfølge.

Studenter ved Kogod har tilgang til state-of-the-art fasiliteter, slik som våre Financial Services og Information Technology Lab, og faglige og karriere tjenester gjennom våre Kogod senter for karriereutvikling og Kogod Senter for Business Communications.

Kogod er også stolte av å samarbeide med andre skoler og høyskoler ved American University for å støtte tverrfaglige dual-studieprogrammene.

Akkreditering og medlemskap

American University Kogod School of Business er akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International). AACSB akkreditering representerer den høyeste standard av prestasjon for handelshøyskoler i verden.

Etablert i 1955, Kogod School of Business har en mangfoldig befolkning som er drevet til å gjøre en forskjell i organisasjonene og i verden for øvrig.

Kogod er et stolt medlem av Graduate Management Opptak Council (GMAC), prinsipper for ansvarlig Management Education (PRME) gruppe, Consortium for Undergraduate International Business Education (CUIBE), og Stewardship Handling Council (SAC).

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se MSc » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:


Ms Regnskap

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2018 USA Washington + 1 fler

Kogod Master of Science i regnskap (MSA) forbereder deg for en spennende karriere i alle fasetter av feltet, fra nonprofit til rettsmedisinske regnskap. Enten du fremme din karriere, overgangen til en ny en, eller bare starte opp, vil MSA sette deg på sporet til å konkurrere i et blomstrende felt-en som er anslått å øke med 22 prosent i det neste tiåret. [+]

Kogod s Master of Science i regnskap (MSA) forbereder deg for en spennende karriere i alle fasetter av feltet, fra nonprofit til rettsmedisinske regnskap. Enten du fremme din karriere, overgangen til en ny en, eller bare starte opp, vil MSA sette deg på sporet til å konkurrere i et blomstrende felt-en som er anslått å øke med 22 prosent i det neste tiåret.

Casey Evans mener det som skiller Kogod MS Accounting (MSA) programmet fra hverandre er dens inclusivity. "Du trenger ikke noen regnskapserfaring før du får din herres på Kogod", sier Evans, MSA program

Jacob Spector innrømmer Kogod MS Accounting (MSA) programmet var streng, men at det lønner seg nå. "Ernst & Young, min nåværende arbeidsgiver, forteller meg at de er overrasket over noen av den kunnskapen jeg har", sier Spector, MSA alumus. "Det er all kunnskap jeg har fått her på amerikansk."... [-]


MS Finance

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Washington

Ønsker du å øke din salgbarhet i finans-feltet? Kogod Master of Science i finans (MSF) Programmet tilbyr en intellektuelt sofistikert læreplan som forbereder deg for lederstillinger i finanssektoren. Leger Uten Grenser klasser forberede deg for CFA, CAIA, CFP og FRM eksamener, bevæpne deg med kompetanse avgjørende for suksess. [+]

Ønsker du å øke din salgbarhet i finans-feltet? Kogod Master of Science i finans (MSF) Programmet tilbyr en intellektuelt sofistikert læreplan som forbereder deg for lederstillinger i finanssektoren. Leger Uten Grenser klasser forberede deg for CFA, CAIA, CFP og FRM eksamener, bevæpne deg med kompetanse avgjørende for suksess.

Farid Sadeeh, MS Finance student, visste Kogod var for ham da han møtte programmets fakultetet. "Professorene er stor. Det er en mindre program, slik at fakultetet kjenner deg ved navn. De virkelig bryr seg hva som skjer med deg når du oppgraderer. "

Tim Timura mener Kogod Master of Science i finans (MSF) Programmet er både allsidig og praktisk. "Det er mange spørsmål og problemstillinger som kretser rundt økonomi som er en del av [en bedrift profesjonell s] jobb," Timura, Leger Uten Grenser programdirektør, forklarer. "Vi utstyrer studenter med økonomisk modellering og kvantitative verktøy slik at de kan svare på disse spørsmålene."... [-]


Ms Analytics

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2018 USA Washington + 2 fler

Master of Science i Analytics-program (MSAN) ved Kogod School of Business forbereder deg til å gjøre organisatoriske beslutninger og løse dynamiske forretnings problemer ved hjelp av dataanalyse. Den MSAN hjørnestein er kjernen av programmet. Du vil samarbeide med lokale organisasjoner for å generere løsninger på reelle analyseproblemer. MSAN nyutdannede holde stillinger som business intelligence analytiker, finansanalytiker, regnskapsanalyse spesialist, og forretningsanalyse konsulent. [+]

Den Master of Science i Analytics program (MSAN) ved Kogod School of Business forbereder deg til å gjøre organisatoriske beslutninger og løse dynamiske forretnings problemer ved hjelp av dataanalyse. Den MSAN hjørnestein er kjernen av programmet. Du vil samarbeide med lokale organisasjoner for å generere løsninger på reelle analyseproblemer. MSAN nyutdannede holde stillinger som business intelligence analytiker, finansanalytiker, regnskapsanalyse spesialist, og forretningsanalyse konsulent.

Heidi Friedrich elsket hands-on læringsopplevelser hun fikk i Kogod MS Analytics program. "I vår hjørnestein praksis, jobbet vi med et selskap å bruke vår kompetanse i et konsulent engasjement", sier... [-]


Ms Beskatning

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Washington

Master of Science i skatteloven (MST) Programmet utvikler din kompetanse i USA skatteklasse og stat beskatning. Du vil lære av ekspert lærere og ledere-in-residence som jobber på selskaper som PWC, Deloitte, og EY. Kogod sin Tax Policy Center er en viktig del av programmet, og tilbyr flere muligheter for berikelse og nettverksbygging på feltet. [+]

Den Master of Science i skatteloven (MST) Programmet utvikler din kompetanse i USA skatteklasse og stat beskatning. Du vil lære av ekspert lærere og ledere-in-residence som jobber på selskaper som PWC, Deloitte, og EY. Kogod sin Tax Policy Center er en viktig del av programmet, og tilbyr flere muligheter for berikelse og nettverksbygging på feltet.

[-]

Ms Bærekraftig Ledelse

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Washington

The Master i Sustainability Management grad (Large Hadron) fra Kogod School of Business integrerer virksomheten utdanning med miljøvitenskap og offentlig politikk. Nyutdannede er godt forberedt på å lede i det offentlige, private og ideelle sektorer. The Large Hadron er den eneste tverrfaglig virksomhet basert graden av sitt slag i landet, og tilbys av en av de grønneste universiteter i USA [+]

Den Master i Sustainability Ledelse grad (Large Hadron) fra Kogod School of Business integrerer virksomheten utdanning med miljøvitenskap og offentlig politikk. Nyutdannede er godt forberedt på å lede i det offentlige, private og ideelle sektorer. The Large Hadron er den eneste tverrfaglig virksomhet basert graden av sitt slag i landet, og tilbys av en av de grønneste universiteter i USA

[-]

Ms Fast Eiendom

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Washington

Kogod Master of Science i Real Estate studium (MSRE) forbereder deg til å gå inn i eiendoms arbeidsmarkedet i en rekke spesialisering områder, som for eksempel næringsutvikling og investment banking, boligfinansiering, internasjonal utvikling, og mer. Mens på Kogod, vil du ha muligheten til å bygge nettverk med og bli med profesjonelle eiendomsmegling foreninger, blant annet National Association of Industrial og Office Professionals (NAIOP), næringseiendom Kvinner (CREW), International Council of Shopping Centers (ICSC), og Urban Land Institute (ULI). Den MSRE programmet er rangert på topp 30 i verden. [+]

Kogod s Master of Science i Real Estate studium (MSRE) forbereder deg til å gå inn i eiendoms arbeidsmarkedet i en rekke spesialisering områder, som for eksempel næringsutvikling og investment banking, boligfinansiering, internasjonal utvikling, og mer. Mens på Kogod, vil du ha muligheten til å bygge nettverk med og bli med profesjonelle eiendomsmegling foreninger, blant annet National Association of Industrial og Office Professionals (NAIOP), næringseiendom Kvinner (CREW), International Council of Shopping Centers (ICSC), og Urban Land Institute (ULI). Den MSRE programmet er rangert på topp 30 i verden.

[-]

Ms Markedsføring

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 USA Washington

Få de reelle markedsføring ferdigheter du trenger for å lykkes med Kogod Master of Science in Marketing (MSMKTG) program. Den Applied Client Project, programmets hjørnestein erfaring, er en faglige høydepunkt. Du vil jobbe i tverrfaglige team sammen RedPeg Marketing, en prisbelønt DC-området markedsføring byrå, for å utforme et fullskala markedsføringen. Du vil lede prosjektet fra start til slutt, inkludert markedsundersøkelser, strategisk planlegging, kreativ gjennomføring og evaluering av kampanjeresultater. [+]

Få de reelle markedsføring ferdigheter du trenger for å lykkes med Kogod s Master of Science in Marketing (MSMKTG) program. Den Applied Client Project, programmets hjørnestein erfaring, er en faglige høydepunkt. Du vil jobbe i tverrfaglige team sammen RedPeg Marketing, en prisbelønt DC-området markedsføring byrå, for å utforme et fullskala markedsføringen. Du vil lede prosjektet fra start til slutt, inkludert markedsundersøkelser, strategisk planlegging, kreativ gjennomføring og evaluering av kampanjeresultater.

Dennis Sgouros, MS markedsføring student, er lidenskapelig om opplevelsen han har fått i programmet. "Vi gjør en skikkelig markedsføring prosjektet med en skikkelig klient: Smithsonian. Det blir ikke mye kulere enn det, "sier han.... [-]


Videoer

Kontakt

Kogod School of Business, American University

Adresse, linje 1 4400 Massachusetts Avenue, NW
20016 Washington, District of Columbia, USA
HJemmeside http://www.american.edu/kogod/
Telefon +1 202-885-1000