Lurleen B Wallace Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Et budskap fra Presidenten

Dr. Herbert HJ Riedel

Takk for din interesse for Lurleen B. Wallace Community College og velkommen til vår hjemmeside. Vi er en av 1195 omfattende community colleges i USA, som utdanner 46% av alle studenter i landet og prisen 555000 knytte grader og 295 000 sertifikater hvert år. LBW er en av de 26 medlems høyskoler i Alabama Community College System, en ledende ressurs for å gi høyere utdanning og økonomisk utvikling i vår stat.

LBW er preget av en fremragende, kompetent og omsorg profesjonell fakultetet; relevante studieprogram for den virkelige verden; og ledelse i de samfunnene vi betjener for å styrke deres livskvalitet gjennom pedagogiske og kulturelle tilbud. Våre studenter nytte av et kollegialt atmosfære nær hjemmet, mange studenter klubber og organisasjoner, og spesielle arrangementer, slik som Ms LBWCC Pageants, Saints Day, blå og hvit Day, montering programmer, og spesielle forestillinger holdt i forbindelse med Covington Arts Council. LBW deltar i intercollegiate friidrett i National Junior College Athletic Association (NJCAA) i menn og kvinner Basketball, Baseball, og Softball.

Våre studiesteder i Andalusia, Greenville, og Opp og vår Luverne Center, gi up-to-date og attraktive bygninger med vakre landskap. Hver campus har et moderne konferansesenter, tilgjengelig for College og samfunnet hendelser. Både MacArthur og Andalucía Studiestedene har gang / fitness stier, med sistnevnte også tilbyr et velutstyrt treningssenter, opplyste tennisbaner, Evans Barnes Golf Course, og City of Andalusia Dream Park.

Jeg inviterer deg til å utforske de mange mulighetene Lurleen B. Wallace Community College har å tilby og håper at vi kan bli en del av din fremtid, akkurat som LBW har vært en del av fremtiden for mange av våre samfunnsledere siden 1965. I dag mer enn noen gang, er viktig for våre lokalsamfunn 'fremtidig vekst og velstand suksess for denne viktige samfunnsressurs.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Applied Science » Se Associate Degrees » Se Kurs »