LIM College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den Center for Graduate Studies tilbyr masterstudier unikt designet for de som ønsker å komme til neste nivå i en moteindustri som har blitt stadig mer utfordrende og konkurransedyktig.

Som student her, vil du lære å navigere global kompleksitet, nye teknologier, og sosiale og kulturelle mangfoldet i en raskt utviklende forretningsmiljø. Du vil også utvikle analytiske, teknologiske og kommunikasjonsferdigheter som trengs for å oppnå det faglige posisjon du ønsker eller nå dine gründer mål.

LIM College tilbyr en intim, støttende miljø og våre professorer og administrativt ansatte anerkjenne og respektere det mangfoldet av elevenes behov. Hvis og når det oppstår problemer, løsninger er aldri langt bak.

Entre

Opptak til LIM College bærer med seg en forventning om at elevene vil opptre som ansvarlige medlemmer av LIM College samfunnet og på en profesjonell måte samtidig som representerer LIM College. Dette innebærer en forventning om at studentene vil overholde alle gjeldende lover; vil være i samsvar med regler og forskrifter i LIM College; vil opprettholde en høy standard av integritet og ærlighet; vil respektere rettigheter, privilegier og eiendom LIM College og medlemmer av LIM College samfunnet. Studentene vil ikke forstyrre legitime LIM College saker og forventes å være respektfull til alle tider til medlemmer av LIM College samfunnet, gjester og leverandører av LIM College.

Fakultet

LIM College vitenskapelig ansatte vet hva de snakker. De bringer et vell av erfaring og faglige prestasjoner til klasserommet. Mange av våre professorer har eller har hatt høyt nivå stillinger i moteindustrien. Bringing enorme kunnskap, erfaring og tilkoblinger, er disse erfarne utøvere godt rustet til å veilede våre studenter gjennom kompleksiteten i motebransjen.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer » Se BBA'er » Se BSc'er » Se Bachelor » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master (mps) I Global Mote Supply Chain Management

Campus Heltidsstudier 3 semestre September 2018 USA New York

Global Fashion Supply Chain Management er et svar på utviklingen av den globale forsyningskjeden i moteindustrien. Studenter i dette programmet få kunnskap av supply chain management, slik at de kan være konkurransedyktige kandidater til industrien lederstillinger. Nyutdannede fra dette programmet er utstyrt med ferdigheter til å fylle stillinger innen områdene drift, supply chain analyse, innkjøp og logistikk. [+]

Global Fashion Supply Chain Management er et svar på utviklingen av den globale forsyningskjeden i moteindustrien. Studenter i dette programmet få kunnskap av supply chain management, slik at de kan være konkurransedyktige kandidater til industrien lederstillinger. Nyutdannede fra dette programmet er utstyrt med ferdigheter til å fylle stillinger innen områdene drift, supply chain analyse, innkjøp og logistikk.

EN SANN FASHION PROFESSIONAL

Mote er en global industri. Inspirasjon fra Nord-Amerika kan gnist design i Europa som er produsert i Asia og levert til kunder over hele verden. Når vi blir stadig mer avhengig av en global forsyningskjede, vil avansert kunnskap i dette nye området posisjonere deg for verdensomspennende suksess. Våre MPS i Global Fashion Supply Chain Management gir deg de ferdighetene du trenger for å lede en karriere i supply chain management og analyse, import, distribusjon eller logistikk.... [-]


Master (MPS) I Mote Markedsføring

Campus Heltidsstudier Deltid 3 semestre September 2018 USA New York + 1 fler

The Master of Professional Studies (MPS) i mote markedsføring er en 30-kreditt graduate program. Hvert kurs har blitt designet for å gi deg dagens markedsføring og business trender for å få et konkurransefortrinn i dagens mote markedsføring. [+]

Motemarkedsføring undersøker forholdet mellom virksomheten i moteindustrien og forbrukerne blant annet utvikling, markedsføring, reklame, og detaljhandel aspekter av denne globale industrien. Fashion Marketing fungerer ved hjelp av dagens trender innen mote til å analysere, utvikle og gjennomføre salgsstrategier på tvers av flere medier.

Vellykket mote markedsførere forstå at å anerkjenne forbrukertrender, sterk merkevarebygging, og en ønskelig produktbilde er alle viktige elementer for å bygge en effektiv og meningsfylt kampanje.

Den Master of Professional Studies (MPS) i Fashion Marketing er en 30-kreditt graduate program. Hvert kurs har blitt designet for å gi deg dagens markedsføring og business trender for å få et konkurransefortrinn i dagens mote markedsføring. De første 24 studiepoeng er sentrale kurs som kulminerer i en tre-kreditt hjørnestein prosjekt utnytte ferdighetene utvikles gjennom hele programmet. Alle studenter må også ta en tre-kreditt internship. ... [-]


Master (MPS) I Mote Markedsføring Og Administrasjon Av Detaljhandel

Campus Heltidsstudier Deltid 3 semestre September 2018 USA New York + 1 fler

The Master of Professional Studies i Fashion Merchandising og Retail Management er utformet for å gi deg et konkurransefortrinn i dagens detaljhandel, klær, og varehandel markeder. [+]

Den Master of Professional Studies i Fashion Merchandising og Retail Management er utformet for å gi deg et konkurransefortrinn i dagens detaljhandel, klær, og varehandel markeder. Dette programmet er ideelt hvis du søker en kandidats med vekt på karriereutvikling for å gjøre en overgang inn i moteindustrien. Dette er en praktisk mastergrad som vil gi deg verktøy for å starte en karriere i moteindustrien.

MPS er utformet for å forbedre din suksess innen mote detaljhandel management bransjen. Mens forfølge dette studiet:

Du vil anvende kunnskap, analyse, strategi, og kritisk tenkning ferdigheter som er nødvendige for å ta beslutninger i moteindustrien. Du vil være i stand til å fungere både selvstendig og i team ved å anvende teoretisk kunnskap til praktiske løsninger. Du vil lære å løse reelle problemstillinger innen mote ledelse. ... [-]

Master (MPS) I Visual Merchandising

Campus Heltidsstudier Deltid 3 semestre September 2018 USA New York + 1 fler

Den første av sitt slag i USA, Master of Professional Studies i Visual Merchandising program (MPS VM) på LIM College tilbyr avansert, spesialisert utdanning rettet mot slutt skaffe øverste ledelse og utøvende nivå posisjoner. 

 [+]

Visual merchandising er en uunnværlig del av alle detaljhandel strategi. I løpet av de siste årene, har feltet flyttet fra kjelleren studio til den intime styrerom - hvor kreative sensibilities må knyttes til sterke lederskap og ledelse.

Den første av sitt slag i USA, Master of Professional Studies in Visual Merchandising program (MPS VM) på LIM College tilbyr avansert, spesialisert utdanning rettet mot slutt skaffe øverste ledelse og utøvende nivå stillinger. MPS VM vil gi deg en etappe opp som du satse på en karriere i denne utviklende feltet. Du vil lære de prinsipper, filosofier og teknologier for visual merchandising gjennom utforskning av markedet, hands-on klasserommet læring, og feltforsøk, med vekt på prinsipper og praksis for bærekraftig design. Du vil også utvikle lederskap og ledelsesmessige evner, inkludert menneskelige ressurser og prosjektledelse ferdigheter.... [-]


Videoer

I am LIM

2015 LIM Commencement Promo