Lehigh Graduate School of Education (College of Education ONLINE)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Lehigh Graduate School of Education (College of Education ONLINE)

Lehigh University College of Education ser at nøkkelen til utdanning er en satsing på utvikling av kvalitet forskning som er formidlet til studenter og fagfolk gjennom nyskapende undervisning. Etablering av nye pedagogiske paradigmer som utfordrer gamle måter å vite vil kraftig forbedre vår forståelse og verdsettelse av andre. Vi lever ikke lenger i en verden som har grenser eller er begrenset til tid og rom, og så som lærere må vi vedta en filosofi om "læring utover grensene."

Foreløpig er det college lærere og studenter arbeider på noen av de vanskeligste og mest presserende utfordringer, blant annet:

Øve positive anvendt atferds analytiske modeller for læring Skape nye, rike læringsmiljøer Utvikle bedre læringsprogrammer for barn som er pedagogisk risiko Gransker effektiv organisatorisk lederskap i byer og tettbygde skoler Forståelse kulturell identitet og mangfold

I tillegg til våre online kurs, vi også tilby ulike on-campus programmer. Vi ønsker velkommen alle som er interessert i vår on-campus programmer for å komme og besøke oss på vår campus eller kontakt oss via telefon eller mail. Vi vil gjerne hjelpe deg med eventuelle spørsmål du har, og gi deg en omvisning på universitetsområdet og programmer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se PhD » Se Sertifikater » Se Masters »