Lehigh University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Lehigh

Et levende, dynamisk campussamfunn

Ligger i Pennsylvania vakre Lehigh Valley, er Lehigh et av landets mest utmerkede private forskningsuniversiteter. Gjennom akademisk strenghet, en gründer tankegang og samarbeidsmuligheter utfordrer vi studentene våre til å bli fremtidens ledere.

Unektelig Lehigh

I over 150 år har Lehigh hatt et blikk på fremtiden og omdefinert hva det vil si å lede hvert skritt.

Velkommen til College of Arts and Sciences

Som Lehighs største og mest mangfoldige høyskole er vi hjem til samfunnsvitenskap, kunst, humaniora og naturvitenskap. Med 1.894 studenter, 342 doktorgradsstudenter, 270 fakulteter på heltid og 90 profesjonelle medarbeidere, er vi sammenlignbare i størrelse og tilbyr intimiteten til en liberal arts college, men drar nytte av ressursene til et forskningsuniversitet. Fakultetet vårt er dyktige forskere, kunstnere og forfattere, anerkjent nasjonalt og internasjonalt som ledere på sine felt, som deler en forpliktelse til integrering av undervisning og stipend i innovative, dynamiske læreplaner satt i et intellektuelt stimulerende miljø.

Studieprogrammene våre forbereder studentene på den kompleksiteten i verden de vil oppdage etter endt utdanning, hvor de vil finne konkurrerende visjoner og verdier som de må jobbe for å forstå og som de må svare effektivt på. Høgskolen er et rom for sprek dialog. Vi trener studenter til å forutse og lede endring, å se utfordringer som muligheter, til å gjøre kunnskap om til handling og til å gjøre en forskjell i verden. Vi søker å maksimere studentens vekst og utvikling mens vi plasserer individet i den bredere konteksten av menneskelig kultur og den naturlige verdenen. Klasserommene våre strekker seg over fire vegger til det bredere samfunnet og til land som spenner over hele kloden.

"Uavhengig av dine ambisjoner, vil programmene på College of Arts and Sciences utfordre forutsetningene dine, utvide dine evner og utvide utsiktene dine."

Lehigh University College of Arts and Sciences

Utforsk vår verden. Oppdag deg selv.

I College of Arts and Sciences lærer studentene, vokser, deler ideer og utvikler en følelse av retning som varer livet ut. Høgskolen gir et læringsmiljø som engasjerer studenter med fakultet som driver den intellektuelle utviklingen av fagområdene sine. Uavhengig av dine ambisjoner, vil programmene i College of Arts and Sciences utfordre dine forutsetninger, utvide dine evner og utvide potensielle kunder. Bli en del av et livslangt læringsmiljø som gir deg nye faglige veier, nye personlige retninger og stadig større muligheter. Enten det er for å fremme dine karrieremål, finne nye horisonter eller pleie sjelen din, oppdage programmene som engasjerer, beriker, informerer, utfordrer og inspirerer.

Viktigheten av mangfold

College of Arts and Sciences er et fellesskap av lærde og lærere som deler en lidenskap for jakten på kunnskap og utvidelsen av vår forståelse av verden. Vi søker et fellesskap med fakulteter, ansatte og studenter som reflekterer samfunnet for øvrig. Mangfold er en kritisk del av faglig dyktighet og er avgjørende for å oppfylle vårt dobbelte oppdrag innen utdanning og forskning. Vi lærer best når vi blir utsatt for perspektiver, erfaringer, tro og synspunkter annerledes enn våre egne. Dette oppnås lettest i et rikt mangfoldig miljø. Verden i dag er sammenhengende og avhengig av hverandre. Vi lykkes mest i livet når vi omfavner og feirer talentene og evnene til alle medlemmene i samfunnet vårt. Ved kraftfullt men respektfullt å utforske både forskjellene og fellestrekkene våre, fremmer vi forståelse og mer sivilt samfunn.

Vi har gjort tilgjengelig på dette nettstedet mye informasjon om livet på College eller Arts and Sciences på Lehigh. Du finner lenker til avdelingene våre og de mange tverrfaglige programmene og forskningssentrene som engasjerer fakultet og studenter. Jeg håper at du vil utforske og oppdage mulighetene som College of Arts and Sciences tilbyr.

Robert A Flowers
Herbert og Ann Siegel Dean
College of Arts and Sciences

Lehigh University Linderman Library

Steder

Betlehem

Address
Lehigh University,
College of Arts and Sciences,
9 West Packer Avenue

PA 18015 Betlehem, Pennsylvania, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss