Loyola University Maryland

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Loyola

Loyola University Maryland er et jesuit, katolsk universitet forpliktet til pedagogiske og åndelige tradisjoner i Jesu samfunn og utviklingen av hele personen. Derfor inspirerer universitetet elever til å lære, lede og tjene i en variert og forandringsverden.

På Loyola har idealer som har guidet Jesuit universiteter i nesten 500 år - akademisk fortreffelighet, cura personalis , service, rettferdighet, mangfold og integritet - blant annet fortsett å forme akademiske, sosiale og åndelige opplevelser vi tilbyr våre studenter, programmer vi forfølger, og forholdene vi bygger med lokalsamfunnene som omgir oss.128674_naassom-azevedo-Q_Sei-TqSlc-unsplash.jpg

Loyola Mission

Loyola søker å forberede studentene på både bachelor- og utdanningsnivå for liv med meningsfylt profesjonell service og ledelse. På Loyola betyr dette at læreplanen er streng og fakultetets forventninger er høye. Studentene utfordres til å forstå de etiske dimensjonene i det personlige og profesjonelle livet og å undersøke egne verdier, holdninger og overbevisninger.

I tillegg til akademiske kursoppgaver støttes Jesuit-oppdraget gjennom en rekke programmer og arrangementer sponset av ulike universitetsavdelinger.

Visjonerklæring

Utdannelsen av menn og kvinner av medfølelse og kompetanse som er belyst av ønsket om å søke i alle ting Guds større ære, representerer den fortsatte ambisjonen om Loyola University Maryland . Det idealet, som først ble uttalt av St. Ignatius of Loyola, grunnlegger av Jesu samfunn og navnefanger til universitetet vårt, fortsetter å veilede Loyola da den prøver å lede studenter, fakultet, ansatte, alumner og venner frem til løftet om en undersøkt liv av intellektuell, sosial og åndelig skikkelse.

For å forfølge disse målene, hevder Loyola en dristig visjon, som Universitetet vil oppnå ved å gi bachelorstudenter en liberal utdanning som forvandler dem, som sikrer at de legger høyeste verdi på det intellektuelle livet, og det gir dem en forståelse av at lederskap og tjenesten til verden er nært forbundet. På samme måte vil Loyola være en anerkjent leder innen høyere utdanning, og tilbyr programmer som reagerer på behovene til de faglige og faglige samfunnene det tjener, inspirerer sine studenter til lederskap og gir dem kunnskap om at tjenesten til større verden er en definere måling av deres faglige ansvar fullt ut forstått.

I alt dette vil Loyola alltid være oppmerksom på Jesuit-forutsetningen om at målet med all undervisning i siste instans er å forsterke den menneskelige ånd.128675_rsz_brooke-cagle-g1kr4ozfoac-unsplash.jpg

Steder

Baltimore

Address
4501 N. Charles Street
Baltimore, MD 21210

Baltimore, Maryland, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss