Loyola University New Orleans College of Music and Fine Arts

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Loyola's College of Music and Media fungerer som det fremtredende senteret for utøvende og visuell kunststudie blant alle jesuittkollegier og universiteter i hele USA og anerkjenner musikkens og kunstens historiske rolle i den romersk-katolske kirken.

Vår høyskole forbereder studentene for yrker innen kunst, eller andre felt, på en måte som gjenspeiler jesuittens idealer om sannhet, tjeneste og rettferdighet, og gir campus, region og nasjon aktiviteter som viser universitetets engasjement for kunsten.

School of Music tilbyr et bredt spekter av programmer, inkludert studentereksamen og masterprogrammer innen musikkytelse (vokal, instrumental og keyboard), programmer innen musikkutdanning og tredje eldste program innen musikkterapi i USA.

Loyolas programmer i avdelingen for film- og musikkindustristudier (med en Bachelor of Science og en Bachelor of Music-alternativ) er enestående, i likhet med vårt operaprogram - uten tvil det beste i hele Gulf Coast-regionen.

I Institutt for kunst tilbyr høgskolen BA- og BFA-gradene i studiopraksis.

Teaterkunst og danseavdelingen tilbyr BA i teaterkunst, BA i teaterkunst og musikkteater, og BA i teaterkunst med en mindreårig i forretningsadministrasjon.

Designavdelingen tilbyr en Bachelor Design og en Bachelor of Interactive Design.

College har spesielle forhold til flere viktige kulturorganisasjoner, spesielt Louisiana Symphony Orchestra og New Orleans Opera, hvorav mange kunstnere også underviser for oss.

Steder

New Orleans

Address
Saint Charles Avenue,6363
70118 New Orleans, Louisiana, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer