Loyola University New Orleans Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Loyola University New Orleans er et privat jesuittuniversitet, medundervisning, som ligger i New Orleans, Louisiana. Loyola College åpnet dørene i 1904 og ble innleid som universitet i 1912. Loyola er grunnlagt i liberal arts and sciences, og tilbyr innovative studieprogrammer som forbereder studentene til å leve meningsfylte liv med og for andre; å forfølge sannhet, visdom og dyd; og å jobbe for en mer rettferdig verden.

Hos Loyola definerer du hvem du vil være: en fritenker, en gründer, en risikotaker, en forsker, en kreativ og fremfor alt det som ingen andre kan være - deg selv. Denne utdannelsen lar deg gjøre mer enn å transformere deg selv; det lar deg forvandle seg til deg selv.

I tillegg til et bredt utvalg av innovative programmer på campus, tilbyr Loyola nå 100% online-programmer for å utstyre travle, arbeidende fagpersoner med ferdighetene til å tilpasse seg den raskt skiftende markedet.

Å fullføre en grad fra Loyola vil forberede deg på profesjonell suksess og gi det pedagogiske fundamentet som trengs for å forbedre verden og bygge en givende karriere.

Anerkjent som et av de 10 beste regionale universitetene i sør av US News & World Report, tilbyr Loyola University New Orleans flere strenge akademiske programmer i et online-format. Disse tilbudene på nettet er designet for å gi deg fleksibilitet til å fullføre graden uten å forstyrre ditt profesjonelle eller familiære ansvar. Akselererte kursformater, asynkrone klasser og ingen obligatoriske påloggingstider sørger for at du kan oppnå samme respekterte grad som våre campusbaserte studenter i uansett tempo som føles behagelig for deg.

100% online og etterspurt

Du kan forfølge dine faglige og profesjonelle mål med et av våre høye etterspørsel online-programmer, som alle er tilgjengelige helt online.

Steder

New Orleans

Address
Saint Charles Avenue,6363
70118 New Orleans, Louisiana, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss