Missouri Baptist University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

MBU setter elevene på en bane til suksess med å understreke viktigheten av å studere og service. Hver student går inn på campus med potensial. Vi hjelper dem ta hva som ligger innenfor og forvandle det til en lys fremtid. MBU er mer enn en blomstrende liberal arts universitet. Det er et sted hvor elevene skinne på.

MISSOURI Baptist University ENGASJEMENT FOR MANGFOLD

Missouri Baptist University er forpliktet til å opprettholde et samfunn som anerkjenner og verdsetter den iboende verdi og verdighet av hver person. Missouri Baptist University bekrefter at en viktig del av integreringen av tro og læring er erkjennelsen av at alle mennesker er skapt i Guds bilde og verdig respekt og verdighet. Vi søker å sikre at alle elever har full tilgang til de pedagogiske, sosiale og åndelige vekstmuligheter som universitetet gir for å sikre at elevene forstår og setter pris på en av universitetets kjerneverdier som er "sosial endring gjennom service og ledelse." Gjennom sin læreplaner og klasserom erfaringer, søker universitetet for å utvikle og skape mangfold fordi det styrker organisasjonen, fremmer kreativ problemløsning, og beriker oss alle.

Målet er å presentere materialer og aktiviteter som er respekt for ulike grupper, inkludert, men ikke begrenset til, rase, kjønn, hudfarge, nasjonal eller etnisk opprinnelse, alder, kvalifisert funksjonshemming, militærtjeneste, læring forskjeller, eller sosioøkonomisk status.

Se MA » Se Bachelor » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Master Of Arts I Kristen Tjeneste

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA St. Louis Chicago + 1 fler

hans studium er utformet i et forsøk på å understreke anvendbarhet til liv, orientering mot kirken, og troskap til den bibelske åpenbaring. [+]

Master of Arts i Christian departementet

The Religion fakultet Missouri Baptist University ønsker å hjelpe kirker i å utvikle ledere med Kristus-lignende egenskaper, slik at de kan utvide Kristus-lignende innflytelse, ved å tilby en mastergrad som er grunnlegg og praktisk. Dette studiet er utformet i et forsøk på å understreke anvendbarhet til liv, orientering mot kirken, og troskap til den bibelske åpenbaring.

Trofast mot CHRISTIAN FOUNDATIONS

På Missouri Baptist University kjernen i en felles kristen teologi er lært som uttrykk for guddommelig åpenbart sannhet, gyldig for alle mennesker, og ha livs innvirkning på alle mennesker.

The Master of Christian Ministries på MBU gir individualisert grad alternativer med fem kjernesatsingsområder: ... [-]