Missouri Baptist University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

MBU setter elevene på en bane til suksess med å understreke viktigheten av å studere og service. Hver student går inn på campus med potensial. Vi hjelper dem ta hva som ligger innenfor og forvandle det til en lys fremtid. MBU er mer enn en blomstrende liberal arts universitet. Det er et sted hvor elevene skinne på.

MISSOURI Baptist University ENGASJEMENT FOR MANGFOLD

Missouri Baptist University er forpliktet til å opprettholde et samfunn som anerkjenner og verdsetter den iboende verdi og verdighet av hver person. Missouri Baptist University bekrefter at en viktig del av integreringen av tro og læring er erkjennelsen av at alle mennesker er skapt i Guds bilde og verdig respekt og verdighet. Vi søker å sikre at alle elever har full tilgang til de pedagogiske, sosiale og åndelige vekstmuligheter som universitetet gir for å sikre at elevene forstår og setter pris på en av universitetets kjerneverdier som er "sosial endring gjennom service og ledelse." Gjennom sin læreplaner og klasserom erfaringer, søker universitetet for å utvikle og skape mangfold fordi det styrker organisasjonen, fremmer kreativ problemløsning, og beriker oss alle.

Målet er å presentere materialer og aktiviteter som er respekt for ulike grupper, inkludert, men ikke begrenset til, rase, kjønn, hudfarge, nasjonal eller etnisk opprinnelse, alder, kvalifisert funksjonshemming, militærtjeneste, læring forskjeller, eller sosioøkonomisk status.

Se MA » Se Bachelor » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Master Of Arts I Kristen Tjeneste

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Saint Louis Illinois Missouri + 2 fler

hans studium er utformet i et forsøk på å understreke anvendbarhet til liv, orientering mot kirken, og troskap til den bibelske åpenbaring. [+]

Master of Arts i Christian departementet The Religion fakultet Missouri Baptist University ønsker å hjelpe kirker i å utvikle ledere med Kristus-lignende egenskaper, slik at de kan utvide Kristus-lignende innflytelse, ved å tilby en mastergrad som er grunnlegg og praktisk. Dette studiet er utformet i et forsøk på å understreke anvendbarhet til liv, orientering mot kirken, og troskap til den bibelske åpenbaring. Trofast mot CHRISTIAN FOUNDATIONS På Missouri Baptist University kjernen i en felles kristen teologi er lært som uttrykk for guddommelig åpenbart sannhet, gyldig for alle mennesker, og ha livs innvirkning på alle mennesker. The Master of Christian Ministries på MBU gir individualisert grad alternativer med fem kjernesatsingsområder: Pastorale Ministries Urban Ministries Unnskyldende studier Bibelske Counseling Bibelske Språk Lave undervisning priser ORIENTERT til den lokale kirken The Master of Arts i Christian departementet fokuserer teologiske studier på livet av kirken med mål om å forberede studentene for tjeneste i lokale kirker og over hele verden. Flott program + FACULTY I 24 måneder, tjene en teologisk grad som er både praktisk og grunn. Våre kvalifiserte professorer ønsker å utvikle Kristus-lignende ledere som søker å påvirke dagens samfunn. Studiet er bygget for både opplag ledere og ministre likt. Fra klassen ganger til fleksibel med forbehold programmer, lar grad du kan fokusere på din nåværende rolle eller ditt neste posisjon. Programmet kan også tjene som en "bro" program for fremtidig Seminar studien. Delta på full eller deltid The Master of Arts i Christian Ministry grad programmet er laget for departementet og lå... [-]