Manchester Community College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen

Det er min distinkte ære å ønske deg velkommen til Manchester Community College.

MCC er dedikert til å gi deg kvalitetslivslang læringsopplevelser som vil gi grunnlag for uansett hva du velger å gjøre i fremtiden, enten det er å fremme din utdanning, ta på seg en ny jobb eller forbedre dine sosiale og kulturelle muligheter.

Mange av våre studenter går på å overføre til regionale og nasjonale fire år høgskoler og universiteter som de Connecticut State Universities, University of Connecticut, University of Massachusetts, Trinity College og Howard University. Andre studenter velger å melde deg på spesialiserte programmer for å forberede for yrker i et mylder av organisasjoner og bedrifter.

Våre co faglige aktiviteter, som inkluderer våre klubber og organisasjoner, treningsprogrammer og servicelæringsmuligheter, vil gi deg en rik helhetlig miljø der å forfølge dine mål.

I vår stadig skiftende kunnskapsbasert økonomi, areal arbeidsgivere samarbeide med oss ​​for å tilpasse trening og utdanningsprogrammer for å oppdatere påhviler arbeiderens ferdigheter.

Vi har kreditt-fri faglig utvikling og berikelse for voksne og interesse programmer for barn og tenåringer som Junior Culinary Camp, Engineer That! og jenter ta ansvar.

Noen beboere i området kommer til MCC utelukkende for å nyte vår kunst, musikk og andre kulturarrangementer. Og, som en del av vårt arbeid med bærekraft, vi selv har en Farmers 'Market for lokale bønder og kjøpmenn som tiltrekker hundrevis av mennesker hver uke.

Læring er en reise som har potensial til å tilfredsstille din intellektuelle nysgjerrighet og gi deg nye måter å tenke om verden rundt oss - det kan oppfylle dine drømmer. Det er en reise som ikke har en slutt, men du vil sikkert tjene dine belønninger med et sertifikat eller grad hvis det er målet ditt.

Dette er din college. Det er et sted der du vil danne varige relasjoner med en variert og dedikert gruppe av individer som deler din interesse for å lære. Lærere, ansatte og administratorer ved høgskolen er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg langs veien mot målene dine. Vårt primære mål er å hjelpe deg å nå ditt høyeste potensial.

Beste ønsker,

Gena Glickman, Ph.D. President

Steder

Manchester

Address
Manchester Community College, Great Path
CT 06040 Manchester, Connecticut, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss