Les den offisielle beskrivelsen

Milwaukee School of Engineering er et privat, ikke-profitt universitet som tilbyr bachelor- og mastergrad i ingeniørfag, næringsliv, matematikk og sykepleie og et intensivt engelsk for akademisk formål program for de som ønsker å forbedre sin engelskkunnskap. På MSOE finner du et omsorgsfullt fellesskap av studenter og fakultet. Sammen er vi forpliktet til å fremme en høyere standard for faglig programmering og forskning, og personlig service, instruksjon og veiledning.

Hvorfor velge MSOE?

Studentene får erfaring i topprangerte programmer, fra ekspertfakultet. Ved oppgradering vil du være forberedt på å inngå noen av de mest etterspurte karriere. Faktisk, i 2014-15, 96% av våre kandidater fikk jobben eller inn i grunnskolen av deres valg. Det er mange grunner til at MSOE skiller seg ut i forhold til andre høyt rangert universiteter. Her er bare noen få.

Eksperthøgere

Undervisning kommer først på MSOE. Hver klasse (som gjennomsnittlig bare 21 studenter) og laboratorium vi tilbyr, blir undervist av erfarne lærere. Det er ingen undervisningsassistenter her.

Real-World Experience

De fleste universiteter snakker om å tilby praktisk arbeid, men få kan matche gjennomsnittet på 600 timer laboratorieerfaring du vil få som student ved MSOE. Faktisk har vi flere laboratorier på vår campus enn klasserom - og de er alle tilgjengelige for undergraduates.

Topprangerte programmer

MSOEs grunnutviklingsprogrammer er rangert som tiende i nasjonen av US News

Fire års Gradueringsgaranti

MSOE er en av bare en håndfull universiteter over hele landet som garanterer at studentene vil få de klassene de trenger for å oppgradere om fire år.

Karriere plassering priser

Få universiteter i landet kan slå vår gjennomsnittlige plasseringsrate på 96 prosent - for ikke å nevne kandidaters gjennomsnittlige startlønn på $ 56 522.

Plassering, plassering, plassering

Bor og læring i East Town - vårt pulserende sentrum og en av Milwaukee mest spennende og sikreste - plasserer deg innenfor skritt fra profesjonelle muligheter, akademiske, kulturelle og rekreasjonsmuligheter. Og vi er bare noen kvartaler fra Lake Michigan!

Et sted å passe inn

Du har mange muligheter til å bli i form, bli involvert eller bare bli sosial med likesinnede venner som har lignende interesser. MSOE tilbyr mer enn 70 akademiske, profesjonelle og sosiale organisasjoner og klubb og intercollegiate sports.

Det handler om hvor vi kom fra

Siden etableringen i 1903 har MSOEs studenter, fakultet, læreplan og historie fortsatt å utvikle seg. Ledere i næringslivet samarbeidet i institusjonens utvikling, og det ble etablert et nært forhold som har fortsatt i hele MSOEs historie.

Visjonerklæring

MSOE vil alltid være i forkant av profesjonell utdanning med vekt på både teori og teknologi, kombinert med intensiv laboratorier og karriere praksis.

Mission Statement

MSOE gir et vedvarende interaktivt pedagogisk klima for studenter å bli velafrundede, teknologisk erfarne kandidater og høyt produktive fagfolk og ledere.Driftsfilosofi

Oppdraget vil bli oppnådd gjennom et organisert miljø som plasserer nøye rekrutterte studenter blant høyt kvalifiserte fakultet, et dedikert støttespesialist og strategiske partnere i næringslivet - alle forpliktet til å møte det endelige målet for en kandidat som er fullt forberedt på umiddelbar produktivitet og avansert studie. Slike synergi involverer følgende komponenter:

Fakultet - kollektivt besitter begrepet læreplan i sine spesialiseringer; forpliktet til fremragende undervisning og gjenværende nåværende gjennom industriell / karriereopplevelse, vitenskapelige prestasjoner, anvendt forskning, faglig samfunnsaktivitet og videreutdanning; kontinuerlig evaluert for måter å innlemme ledende teknologiinformasjon som trengs for en fremtidig applikasjon.

Stab - Forpliktet til å gi et miljø av total støtte, inkludert faglig, administrativ, finansiell og utvikling, for å bistå studenter og fakultet når det er hensiktsmessig, når det gjelder å skaffe seg kunnskap, arbeidsklare erfaringer og lederskap. Samarbeide også med fakultetet for å gi og støtte aktiviteter som gjør det mulig for studenter å dra nytte av erfaringer med næringsliv, industri / karriere og samfunnsaktiviteter, samt direkte involvering med alle nivåer av praktikernivået til seniorledere.

Næringsliv - Forpliktet til gjensidig nytte av universitetet og dets kandidater. I sin videreutdanningsoppgave vil MSOE gi omfattende muligheter til oppsøkingsaktiviteter, som inkluderer graderingsprogrammer, kreditt- og ikkekredittkurs og tilpassede tilbud til de som søker personlig og / eller profesjonell utvikling.

Institusjonelle prinsipper

Den grunnleggende troen på Milwaukee School of Engineering er følgende:

 • Fokus ligger på den enkelte elev.
 • Livslang læring er viktig for suksess.
 • Dedikert fakultet med relevant, oppdatert erfaring er hjertet i vår læringsprosess.
 • Vitenskapelig og matematisk resonnement og prosesser er avgjørende.
 • Anvendt forskning og utvikling og tverrfaglig teknologi er avgjørende for å utnytte mulighetene.
 • Utviklingen av kommunikasjonsevner er nødvendig for å fungere effektivt.
 • Studentopplevelsen styrkes av samspill med næringsliv, industri og helsefelt.
 • Utviklingen av lederskap og entreprenørskap er viktig.
 • Studenter, fakultet, ansatte og frivillige deler alle ansvaret for læring.
 • Sterke personlige verdier er nødvendige for å lykkes.
 • Alumni styrker institusjonen gjennom deres råd, oppmuntring og støtte.
 • Frihet med ansvar er grunnlaget for fri bedrift.
 • Det er styrke i mangfold.
 • Global oppmerksomhet må gjenspeiles i alle aktiviteter.
 • Initiasjon og aksept av endring er nødvendig for å forutse og kapitalisere muligheter.

akkrediteringer


Vi er et fullt akkreditert universitet./>

De to hovedtyper av akkrediteringsorganer i USA er regionale foreninger og faglige foreninger. Disse foreningene er uavhengige av regjeringen og består av respekterte lærere og fagfolk. Team av spesialister fra foreninger besøker høyskoler og universiteter regelmessig for å evaluere og rapportere om deres kvalitet. Milwaukee School of Engineering er akkreditert av Higher Learning Commission , (800) 621-7440, (www.ncahlc.org).

Følgende MSOE-programmer er akkreditert av Engineering Accreditation Commission of ABET , http://www.abet.org

 • Arkitektonisk ingeniørfag (BS)
 • Biomedisinsk ingeniørfag (BS)
 • BioMolecular Engineering (BS)
 • Computer Engineering (BS)
 • Elektroteknikk (BS)
 • Engineering (BSE)
 • Industriell ingeniørfag (BS)
 • Maskiningeniør (BS)
 • Software Engineering (BS)

Den baccalaureate programmet i sykepleie er akkreditert av Kommisjonen på Collegiate Nursing Education (CCNE) , One Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC 20036; telefon (202) 887-6791 og har full godkjenning av Wisconsin Board of Regulation og Lisensiering, 1400 E. Washington, Madison, WI, 53703.

Den baccalaureate programmet i byggeledelse er akkreditert av American Council for Construction Education (ACCE) , 1717 North Loop 1604 East, Suite 320, San Antonio, TX 78232-1570; telefon (210) 495-6161, faks (210) 495-6168, e-post acce@acce-hq.org

Master of Science in Perfusion er akkreditert av Kommisjonen om akkreditering av allierte helseopplæringsprogrammer (CAAHEP) , 25400 US Highway 19 N, Suite 158, Clearwater, FL 33763; telefon (727) 210-235, faks (727) 210-2354

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Nå til neste nivå av kompetanse med en mastergrad i arkitektonisk ingeniørfag. Du vil glede deg over praktisk planlegging og en-til-en-samhandling med ekspertfakultet som ... [+]

Nå til neste nivå av kompetanse med en mastergrad i arkitektonisk ingeniørfag. Du vil glede deg over praktisk planlegging og en-til-en-samhandling med ekspertfakultet som gir sin virkelige opplevelse i klasserommet.

MSOEs Master of Science i arkitektursteknologi (MSAE) grad legger vekt på enten strukturteknikk eller mekanisk-VVS-systemer (MEP). Studenter som velger MEP-alternativet har mulighet til å velge valgfag for å fokusere på mekaniske, elektriske eller rørleggerarbeidssystemer. Det møter behovene til arkitektoniske, sivile eller strukturelle ingeniører som ønsker økt kunnskap til å designe strukturelle, mekaniske, elektriske eller VVS-systemer for moderne bygninger.... [-]

USA Milwaukee
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 5 år
Campus
Les mer på norsk
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Forbed din karriere med en mastergrad i ingeniørfag. Våre praktiske kveldsklasser gir fleksibiliteten din tidsplan krever. ... [+]

Forbed din karriere med en mastergrad i ingeniørfag. Våre praktiske kveldsklasser gir fleksibiliteten din tidsplan krever.

MSOEs Master of Science i Civil Engineering (MSCVE) programmet er designet for å utstyre studenter med avansert kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for profesjonell praksis. MSCVE-programmet ble utformet for å takle det nye anlegget for kunnskapskrav for kandidatprogrammer utviklet av American Society of Civil Engineers. Studentene vil kunne spesialisere seg på ett av følgende tre områder: (1) byggeledelse, (2) miljø- og vannressursingeniør, og (3) bygningsingeniør.

Fullføring av MSCVE-programmet tilfredsstiller det foreslåtte utdanningsbehovet som er utpekt av Nasjonalt eksamensråd for ingeniørfag og etterforskning, og kaller minst en mastergrad eller tilsvarende som en forutsetning for profesjonell engineering lisens.... [-]

USA Milwaukee
September 2020
Engelsk
Deltid
Campus
Les mer på norsk
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Ofte kalt "The Engineer MBA," en mastergrad i ingeniørfag ledelse kombinerer teknisk bakgrunn med en kjernevirksomhet pensum. Den blandede-Internet levering formatet gir ... [+]

MS Engineering Management Ofte kalt "The Engineer MBA," en mastergrad i ingeniørfag ledelse kombinerer teknisk bakgrunn med en kjernevirksomhet pensum. Den blandede-Internet levering formatet gir fleksibilitet.

Studier har funnet at de fleste suksessrike bedrifter styres av folk med erfaring i kjernevirksomheten i selskapet. I tilfelle av teknologiselskaper, betyr dette ingeniører eller andre teknisk orientert individer. Altfor ofte, har mangelen på en solid bakgrunn innen ledelse forhindret ingeniører fra stigende til beslutningsposisjoner.

MSOE er sivilingeniør Management (MSEM) graduate programmet er basert på filosofien at for amerikanske selskaper å vokse og konkurrere internasjonalt, deres tekniske personell må ha verktøy for å effektivt administrere og delta i beslutningsprosessen. The Engineering Management program er best beskrives som en mastergrad i ledelse med et teknologisk orientering.... [-]

USA Milwaukee
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk
Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Advance din karriere med en mastergrad i ingeniørfag. Våre praktiske kveldskurs gir fleksibilitet tidsplanen krav. ... [+]

Advance din karriere med en mastergrad i ingeniørfag. Våre praktiske kveldskurs gir fleksibilitet tidsplanen krav.

MSOE er sivilingeniør (MSE) Programmet er et tverrfaglig ingeniørstudiene med primær vektlegging innenfor områdene elektroteknikk (EE) og mekanikk (ME). En viktig del av MSE programmet er bredden i ingeniørbakgrunn at studentene får i områder med systems engineering, EE og ME. I tillegg er hver student tilbys en viss grad av konsentrasjon gjennom valg av en ingeniør alternativ og valgfag.

Dette tverrfaglige tilnærmingen er et kjennetegn ved MSOE program og elevene oppfordres til å ta tekniske kurs både innenfor og utenfor deres disiplin. Kursene dekker emner som simulering og modellering, drift forskning, kvalitet engineering, avanserte tekniske matematikk, finite element analyse, avansert mekanikk, væskekraftsystemer, datakommunikasjon, styringssystemer og avanserte elektroniske systemer.... [-]

USA Milwaukee
September 2020
Engelsk
Campus
Les mer på norsk