Milwaukee School of Engineering (MSOE)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Milwaukee School of Engineering er en privat, non-profit universitet som tilbyr bachelor- og mastergrader i teknologi, business, matematikk og pleie- og en intensiv engelsk for vitenskapelige formål program for de som ønsker å forbedre sine engelskkunnskaper. På MSOE, vil du finne en omsorgsfull fellesskap av studenter og lærere. Sammen er vi forpliktet til å fremme en høyere standard av akademisk programmering og forskning, og personlig service, instruksjon og veiledning.

Hvorfor velge MSOE?

Studentene får praktisk erfaring i topprangerte programmer, fra ekspert fakultet. På eksamen, vil du være forberedt på å gå inn noen av de mest etterspurte yrker. Faktisk, i 2014-15, 96% av våre kandidater fikk jobben eller inn i graduate school for sine valg.

Det er mange grunner til at MSOE skiller seg ut i forhold til andre høyt rangerte universiteter. Her er bare noen få.

Expert professorene

Undervisning kommer først på MSOE. Hver klasse (som i gjennomsnitt bare 21 elever) og lab vi tilbyr er undervist av erfarne fakultetet medlemmer. Det er ingen lærerassistenter her.

Praktisk erfaring

De fleste universiteter snakke om å tilby hands-on arbeid, men få kan matche gjennomsnitt på 600 timer i laboratoriet opplevelse du får som student ved MSOE. Faktisk har vi flere laboratorier på vår campus enn klasserom og de er alle tilgjengelige for studenter.

Topprangerte programmer

MSOE undergraduate tekniske programmer har blitt rangert 10nde i nasjonen ved US News & World Report.

Fire års Graduation garanti

MSOE er en av bare en håndfull av universiteter over hele landet som garanterer studentene vil få de klassene de trenger for å oppgradere i fire år.

Karriere Placement Priser

Få universiteter i landet kan slå vår gjennomsnittlig plassering rate på 96 prosent - og ikke minst kandidatenes gjennomsnittlig begynnerlønn på $ 56,522.

Beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet

Leve og læring i East Town - vår pulserende sentrum nabolag og en av Milwaukee mest spennende og tryggeste - vil plassere deg bare noen skritt fra profesjonelle muligheter, akademiske, kulturelle og rekreasjonsmuligheter. Og vi er bare noen kvartaler fra Lake Michigan!

Et sted å passe inn

Du vil få mange muligheter til å komme i form, bli involvert eller bare få sosial med likesinnede venner som har samme interesser. MSOE tilbyr mer enn 70 vitenskapelige, faglige og sosiale organisasjoner og klubb og intercollegiate sport.

Det handler om hvor vi kom fra.

Siden vi ble grunnlagt i 1903, har MSOE studenter, lærere, pensum og historie fortsatte å utvikle seg. Ledere av næringslivet samarbeidet i institusjonens utvikling, og et nært forhold ble etablert som har fortsatt gjennom MSOE historie.

Visjon

MSOE vil alltid være i forkant av faglig utdanning med vekt på både teori og teknologi, kombinert med intensive laboratorier og karriere praksis.

Formålsparagraf

MSOE gir en vedvarende interaktiv pedagogisk klima for studentene til å bli godt avrundet, teknologisk erfarne akademikere og svært produktive fagfolk og ledere.

drifts~~POS=TRUNC

Oppdraget vil bli oppnådd gjennom et organisert miljø som plasserer nøye rekruttert studenter blant høyt kvalifiserte lærere, en dedikert støttepersonell og strategiske partnere i næringslivet - alle forpliktet til å møte den ultimate målet for en utdannet fullt forberedt for umiddelbar produktivitet og avanserte studier. Slik synergisme omfatter følgende komponenter:

fakultet - kollektivt eie konseptet med en læreplan i sine spesialiseringer; forpliktet til god undervisning og gjenværende strøm gjennom industriell / karriere erfaring, akademiske prestasjoner, anvendt forskning, faglig fellesskap aktivitet og videreutdanning; evalueres løpende etter måter å innlemme ledende teknologi informasjon som er nødvendig for fremtidig bruk.

staff - forpliktet til å gi et miljø av total støtte, inkludert akademisk, administrative, økonomiske og utvikling, for å hjelpe studenter og lærere når det er hensiktsmessig, i å tilegne seg kunnskap, work-klar erfaring og lederskap. Også arbeid i forbindelse med fakultetet for å gi og støtte aktiviteter som tillater elevene å dra nytte av erfaringer med virksomheten, industri / karriere og samfunnsaktiviteter, sammen med direkte involvering med alle nivåer av utøvere ... entry level til ledende bedriftens ledere.

Næringsliv og industri - forpliktet til gjensidig fordelaktig støtte fra universitetet og dets kandidater. I sin videre-utdanning innsats, vil MSOE gi store muligheter oppsøkende virksomhet, som inkluderer studie yting programmer, kreditt og noncredit kurs og skreddersydde tilbud til de som ønsker personlig og / eller faglig utvikling.

institusjonelle Principles

De grunnleggende tro Milwaukee School of Engineering er følgende:

Fokuset er på den enkelte student. Livslang læring er avgjørende for suksess. Dedikert fakultet med relevant, up-to-date erfaring er hjertet av vår undervisning prosessen. Vitenskapelige og matematiske resonnementer og prosesser er avgjørende. Anvendt forskning og utvikling og tverrfaglige teknologier er viktig å utnytte muligheter. Utviklingen av kommunikasjonsevner er nødvendig for å fungere effektivt. Studenten opplevelsen forsterkes av samspillet med næringslivet og helsevesenet felt. Utviklingen av lederskap og entreprenørskap egenskaper er viktig. Studenter, lærere, ansatte og frivillige deler alle ansvaret for læring. Sterke personlige verdier er nødvendig for å lykkes. Den alumni styrke institusjonen gjennom deres råd, oppmuntring og støtte. Frihet under ansvar er grunnlaget for fri konkurranse. Det er styrke i mangfold. Global bevissthet må gjenspeiles i alle aktiviteter. Initiering og aksept av endring er nødvendig for å forutse og utnytte mulighetene.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - Master » Se MBA » Se BScs » Se MSc - HealthcareStudies » Se BA'er » Se BSc'er » Se Kurs »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Msc Arkitektonisk Ingeniørfag

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 5 år September 2018 USA Milwaukee + 1 fler

Nå neste nivå av kompetanse med en mastergrad i Architectural Engineering. Du får praktisk planlegging og en-til-en interaksjon med ekspert fakultetet som bringer sin praktisk erfaring til klasserommet. [+]

Nå neste nivå av kompetanse med en mastergrad i Architectural Engineering. Du får praktisk planlegging og en-til-en interaksjon med ekspert fakultetet som bringer sin praktisk erfaring til klasserommet. MSOE Master of Science i Architectural Engineering (MSAE) grad tilbyr en vekt i enten konstruksjonsteknikk eller i mekanisk-elektrisk-VVS (MEP) systemer. Studenter som velger MEP alternativet har muligheten til å velge valgfag for å fokusere på mekaniske, elektriske eller VVS-systemer. Den oppfyller behovene til arkitektoniske, sivile eller bygningsingeniører som ønsker økt kunnskap til å designe strukturelle, mekaniske, elektriske eller VVS-systemer for moderne bygninger. Med MSAE grad, vil du forbedre dine analytiske og design evner og øke din faglige fleksibilitet. For nyutdannede med en sivil eller arkitektonisk ingeniørutdannelse, tjene en MSAE vil akselerere Professional Engineer credential. Programoversikt Den MSAE krever at du har fullført en lavere læreplan i enten arkitektonisk ingeniør eller sivilingeniør, eller en annen nært beslektet felt. Den MSAE Programmet har to spesialitet spor, ett som fokuserer på strukturelle systemer, og ett som fokuserer på mekanisk-elektrisk-rørsystemene. Hver spesialitet har en gruppe av kjernen klasser i det aktuelle spesialitet område, samt graduate valgfag som tillater elevene å spesialisere seg i emner som er av interesse for deres karriere. En fullstendig liste over de sentrale og valgfrie kurs for hver spesialitet kan bli funnet i graduate katalogen. Lavere grads studenter i AE-programmet har muligheten til å søke i sine yngre år å legge til MSAE grad som et 5-årig program alternativet. Curriculum Format Den MSAE er et fleksibelt program, med kurs som tilbys kvelder... [-]

MSc Engineering Management

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier September 2018 USA Milwaukee

Ofte kalt "The Engineer MBA," en mastergrad i ingeniørfag ledelse kombinerer teknisk bakgrunn med en kjernevirksomhet pensum. Den blandede-Internet levering formatet gir fleksibilitet. [+]

MS Engineering Management Ofte kalt "The Engineer MBA," en mastergrad i ingeniørfag ledelse kombinerer teknisk bakgrunn med en kjernevirksomhet pensum. Den blandede-Internet levering formatet gir fleksibilitet. Studier har funnet at de fleste suksessrike bedrifter styres av folk med erfaring i kjernevirksomheten i selskapet. I tilfelle av teknologiselskaper, betyr dette ingeniører eller andre teknisk orientert individer. Altfor ofte, har mangelen på en solid bakgrunn innen ledelse forhindret ingeniører fra stigende til beslutningsposisjoner. MSOE er sivilingeniør Management (MSEM) graduate programmet er basert på filosofien at for amerikanske selskaper å vokse og konkurrere internasjonalt, deres tekniske personell må ha verktøy for å effektivt administrere og delta i beslutningsprosessen. The Engineering Management program er best beskrives som en mastergrad i ledelse med et teknologisk orientering. Designet for å imøtekomme travle fagfolk, kurs er tilgjengelig via blandet-Internett-format. Dette kombinerer fordelene med ansikt-til-ansikt interaksjon med bekvemmeligheten av online læring. De fleste klasser møtes en kveld per uke. Fordeler med MSEM grad: Den MSEM er laget for å komplettere din lavere teknisk grad. Den MSEM er en teknologi-orientert program, møte de spesielle behovene til ingeniører og andre tekniske og forretningsfolk som utvikler seg inn i ledelsen. De fleste fakultetet medlemmer i MSEM programmet har en Ph.D. og minst en av sine grader i engineering, matematikk, vitenskap eller virksomhet. Deres akademiske bakgrunn er forbedret med lang bransjeerfaring. Blended Internet levering Den blandede Internet alternativet oppretter en vei for studenter å fullføre MSEM i mindre enn to år. Blended Internet levering kombinerer den rike fakultetet / student interaksjon som... [-]

Msc Sivil Eginering

Campus Deltid September 2018 USA Milwaukee

Advance din karriere med en mastergrad i sivilingeniør. Våre praktiske kveldskurs gir fleksibilitet tidsplanen krav. [+]

Advance din karriere med en mastergrad i sivilingeniør. Våre praktiske kveldskurs gir fleksibilitet tidsplanen krav. MSOE Master of Science i Civil Engineering (MSCVE) Programmet er utviklet for å utstyre studentene med avansert kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for yrkesutøvelse. Den MSCVE Programmet er designet for å møte den nye anlegg Body of Knowledge krav til graduate-programmer utviklet av American Society of Civil Engineers. Studentene skal være i stand til å spesialisere seg i ett av følgende tre områder: (1) byggeledelse, (2) miljø og vannressurser engineering, og (3) konstruksjonsteknikk. Gjennomføring av MSCVE programmet tilfredsstiller den foreslåtte utdanningskravet kunngjort av National Council of Sensorer for Engineering og landmåling ringer for minimum en mastergrad eller tilsvarende som en forutsetning for profesjonell ingeniør lisensstatusen. MSOE sin MSCVE programmet er skreddersydd til studenten som allerede har en lavere grad fra et ABET-akkreditert sivilingeniør program. Studenter som ikke har en ABET-akkreditert lavere grad i entreprenørvirksomhet kan ha for å ta ytterligere forutsetning kurs som angitt av Program Director. Disse ekstra forutsetning kurs vil bli valgt av MSCVE Program Director basert på studentens faglige bakgrunn for å bidra til at studenten er utstyrt for å være vellykket i sivilingeniørdiplomstudium ved MSOE. Curriculum Format Den MSCVE Programmet krever ferdigstillelse av 45 studiepoeng graduate. Minst 36 av disse studiepoeng skal tas fra kurs innen studentens valgte spesialitet; opptil 9 studiepoeng kan tas fra kurs innen andre anlegg fagområder eller fra kurs som tilbys av andre avdelinger. I løpet av det siste året av studentens masterstudier, må studenten fullføre... [-]

Sivilingeniør

Campus September 2018 USA Milwaukee

Advance din karriere med en mastergrad i ingeniørfag. Våre praktiske kveldskurs gir fleksibilitet tidsplanen krav. [+]

Advance din karriere med en mastergrad i ingeniørfag. Våre praktiske kveldskurs gir fleksibilitet tidsplanen krav. MSOE er sivilingeniør (MSE) Programmet er et tverrfaglig ingeniørstudiene med primær vektlegging innenfor områdene elektroteknikk (EE) og mekanikk (ME). En viktig del av MSE programmet er bredden i ingeniørbakgrunn at studentene får i områder med systems engineering, EE og ME. I tillegg er hver student tilbys en viss grad av konsentrasjon gjennom valg av en ingeniør alternativ og valgfag. Dette tverrfaglige tilnærmingen er et kjennetegn ved MSOE program og elevene oppfordres til å ta tekniske kurs både innenfor og utenfor deres disiplin. Kursene dekker emner som simulering og modellering, drift forskning, kvalitet engineering, avanserte tekniske matematikk, finite element analyse, avansert mekanikk, væskekraftsystemer, datakommunikasjon, styringssystemer og avanserte elektroniske systemer. MSE programmets store vekt på videreutvikling av tekniske kunnskap og ferdigheter i et forsøk på å forbedre produktiviteten til praktiserende ingeniør. Programmet gir en fleksibel plattform for studenter å ta enten en integrert tilnærming eller en spesialisert tilnærming for å møte kravene fra sin karriere. Kurset Arbeidet vektlegger tekniske begreper og teori gjennom presentasjonen, og fakultet bringe omfattende bransjeerfaring til klasserommet. En ni-kreditt hjørnestein engineering prosjekt er inkludert som en del av programmet. En ikke-prosjekt alternativet er også tilgjengelig, som inkluderer to spesialkurs og en tre-kreditt ingeniør papir i spesialitet. Curriculum Format Alle klasser tilbys på kveldstid, og gir praktisk planlegging. Programmet er beregnet for personer som har bachelorgrader i engineering, engineering teknologi eller andre nært beslektede områder. Hver student arbeider med programmet regissøren til å planlegge... [-]

Kontakt

Milwaukee School of Engineering

Adresse, linje 1 Milwaukee School of Engineering 1025 N. Broadway
53202-3109 Milwaukee, Wisconsin, USA
HJemmeside http://www.msoe.edu/
Telefon +1 414-277-6763