MUST University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

MÅ er et amerikansk universitet med internasjonal rekkevidde. Vi utvider stadig relasjoner med nasjonale og internasjonale utdanningssamfunn og næringsorganisasjoner for å berike erfaringer fra våre studenter og tilrettelegge for deres læring i MUST. Vi tror på samarbeid deltakelse i utdanning, når elevene, administratorer, lærere, ansatte og samfunnet hjelpe institusjonen til å forbedre seg, drar alle interessenter. Vi er fast bestemt på å være en førsteklasses organisasjon og inviterer deg til å være en del av MUST.

I dag og i fremtiden, er kunnskap forskjellen mellom suksess og fiasko. Som informasjon blir overveldende, og produktivitet og pålitelighet øker, har vi bestemt mener at løsningen ligger i utdanning. Programmene vi tilbyr våre studenter forbereder seg til å starte nye karrierer eller hjelpe dem å forbedre sine eksisterende. Våre programmer har et felles mål: å trene for effektiv ledelse og administrasjon, og som et resultat av at våre kandidater med kunnskap til å lykkes.

Vi tilbyr klasser på campus og online. Vår campus ligger på en Oakwood Blvd, Hollywood, Florida

Ring nå (305) 847-2190

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - Master » Se BScs » Se MSc - HealthcareStudies » Se Associate of Science » Se BSc'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Masters I Nye Teknologier I Utdanning

Nettstudie Campus Heltidsstudier September 2018 USA Fort Lauderdale

Det graduate program i Emerging Technologies of MUST universitetsutdanning gir deltakerne kunnskap og teknologi ferdigheter til å skape effektive planer for skolekrets teknologi, utvikle opplæringstilbud for klasselærere i bruk av teknologi, fremme organisasjonsendring gjennom teknologi, administrere teknologi ressurser og ansatte i et skolemiljø, og bruke sine tekniske ferdigheter og kunnskap til å identifisere og bruke de teknologiske ressursene på riktig måte til behovene til skoler, skoledistriktene og lignende utdanningsinstitusjoner. [+]

programmet utdannet i Emerging Technologies i utdanning over må universitetet gir deltakerne kunnskap og teknologi ferdigheter til å skape effektive planer for skolekrets teknologi, utvikle opplæringstilbud for klasselærere i bruk av teknologi, fremme organisasjonsendring gjennom teknologi, administrere teknologi ressurser og personell et skolemiljø, og bruke sine tekniske ferdigheter og kunnskap til å identifisere og bruke de teknologiske ressursene på riktig måte til behovene til skoler, skoledistriktene og lignende utdanningsinstitusjoner. Alle nødvendige kurs løse disse teknologiske behovene til skoler.

[-]

MSc I Internasjonal Business

Nettstudie Campus Heltidsstudier September 2018 USA Fort Lauderdale

Masterstudiet i International Business ved MUST University er utformet for å forberede studentene på ledelse muligheter innenfor multinasjonale organisasjoner og bransjer. Studentene vil få lederegenskaper og en helhetlig forståelse av kulturelle virksomheten problemer, internasjonale regler og strategisk planlegging er nødvendig for å lykkes i det dynamiske globale markedet i dag. [+]

O Masterstudiet i International Business ved MUST University er utformet for å forberede studentene på ledelse muligheter innenfor multinasjonale organisasjoner og bransjer. Studentene vil få lederegenskaper og en helhetlig forståelse av kulturelle virksomheten problemer, internasjonale regler og strategisk planlegging er nødvendig for å lykkes i det dynamiske globale markedet i dag. Andre fokusområder inkluderer utfordringene i ekspansjon, bruk av teknologi og effektive beslutningsprosesser på internasjonalt nivå.

[-]

Kontakt

MUST University

Adresse, linje 1 1 Oakwood Blvd #120 Hollywood, Florida 33020 (305) 847-2190 info@mustedu.com
33020 Fort Lauderdale, Florida, USA
HJemmeside mustedu.com
Telefon +1 305 847-2190