Les den offisielle beskrivelsen

Marconi International University er et innovativt universitet lisensiert av Florida Department of Education Commission for Independent utdanning-CIE.

MIE oppgave er å møte behovene til internasjonale og nasjonale studenter, tilby dem ulike studiemuligheter på lavere og høyere nivå, fleksibel planlegging, kontinuerlig opptak, online klasser, virtuelle laboratorier og simuleringer.

5k

Universitetet er engasjert i betydelige forskning og innovasjon i tråd med samfunnsmessige endringer og fremgang, fremme bruken av innovative læringsmetoder ved sammenslåing avanserte teknologiske løsninger med tradisjonelle aktiviteter som foredrag, workshops og seminarer. En forpliktelse til dyktighet og kvalitet inspirerer våre programmer som forbereder studentene til å møte globale endringer og å kunne anvende sin faglige kunnskap til virkelige situasjoner.

Marconi mål er å tilby innovative og rimelige høykvalitets studieprogrammene og læringsmuligheter til både nasjonale og internasjonale studenter like, utnytte den nyeste teknologien og svarer til elevenes behov i sin streben etter faglige, personlige og faglige integritet.

Hvorfor velge Marconi International

  • Høyt kvalifiserte internasjonale fakultetet - programmer som tilbys på engelsk og spansk - tilgang til støtte tjenester og karriereorientert veiledning - i gjennomsnitt 12 elever per klasse med individuell omsorg og oppmerksomhet - didaktisk støtte på engelsk og spansk fra dedikerte lærere og ansatte - flerkulturelt læringsmiljø - tilgang til et internasjonalt nettverk av europeiske og internasjonale universiteter

MIE Internship Program

Både internasjonale og amerikanske studenter kan søke om å bli en del av Marconi internship-programmet i USA, Asia og Europa.

Muligheter som verdifull faglig kunnskap i et internasjonalt miljø, reise og kultur i byer som Hong Kong, Shanghai, Singapore, Roma og de store byene i USA.

De praksisplasser tilbys av Top Selskaper knyttet til fagområdet. Interesserte studenter må kommunisere på tidspunktet for registrering hvis de er villige til å bruke og kandidatene vil bli valgt av selskapene i henhold til kriterier som språkferdigheter, arbeidsyrkeserfaring og faglige resultater.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Marconi International University - Miami

Master of Education Leadership and Management programmet er utviklet for studenter som søker roller som ledere innen utdanning, utsette dem for innovativ forskning og pra ... [+]

Master of Education Leadership and Management programmet er utviklet for studenter som søker roller som ledere innen utdanning, utsette dem for innovativ forskning og praksis i ledelse, ledelse og administrasjon av utdanningsinstitusjoner. Undervist av erfarne utøvere og aktive forskere på feltet, integrerer masteren teori og praksis for å gjøre det mulig for akademikere å få faglige og praktiske ferdigheter i muntlig kommunikasjon, problemløsing, kritisk tenkning og teambygging.

Programmål

Dette masterprogrammet er ment for personer som ønsker å få en omfattende og moderne forståelse i en av spesialitetene som tilbys eller i en rekke fagområder som informerer pedagogisk teori og praksis.... [-]

USA Miami
September 2020
Engelsk,Spansk
Heltid studier
Deltid
18 måneder
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Marconi International University
Address
141 NE 3st Avenue, 7th Floor
FL 33132 Miami, Florida, USA
Nettsted
Telefon
+1 305-266-7678