Marconi International University - Miami

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Marconi International University er et innovativt universitet lisensiert av Florida Department of Education's Commission for Independent Education - CIE . MIUs oppgave er å imøtekomme behovene til internasjonale og innenlandske studenter, og tilby dem ulike studiemuligheter på grunn- og forskningsnivå, fleksibel planlegging, kontinuerlig påmelding, online klasser, virtuelle laboratorier og simuleringer.

132919_TematicaMBAImagen1200x628.png

Universitetet driver med betydelig forskning og innovasjon i samsvar med samfunnsendringer og fremgang, og fremmer bruken av innovative læringsmetodologier ved å slå sammen avanserte teknologiske løsninger med tradisjonelle aktiviteter som foredrag, workshops og seminarer. En forpliktelse til dyktighet og kvalitet inspirerer programmene våre som forbereder studentene til å møte globale endringer og til å anvende sin faglige kunnskap til virkelighetssituasjoner. Marconis oppdrag er å tilby innovative og rimelige kvalitetsprogrammer og læringsmuligheter til både nasjonale og internasjonale studenter, ved å bruke den nyeste teknologien og svare på studentenes behov i deres streben etter akademisk, personlig og profesjonell integritet.

Hvorfor velge Marconi International

- Høykvalifiserte internasjonale fakulteter - programmer som tilbys på engelsk og spansk - Tilgang til støttetjenester og karriereorientert veiledning - gjennomsnittlig 12 studenter per klasse med individualisert omsorg og oppmerksomhet - didaktisk støtte i engelsk og spansk fra dedikerte fakultet og ansatte - flerkulturell læring miljø - tilgang til et internasjonalt nettverk av europeiske og internasjonale universiteter.

Steder

Miami

Marconi International University

Address
141 NE 3st Avenue, 7th Floor
FL 33132 Miami, Florida, USA
Telefon
+1 786-706-5695

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss