Marian University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hva handler Marian University om?

Grunnlagt som Marian College i 1936 av kongregasjonen Søstre av St. Agnes, Marian University er en co-pedagogisk, katolske universitetet som inspirerer personlig og profesjonell suksess gjennom en engasjerende, verdibasert utdanning. Med gjennomsnittlig klassestørrelse på 15 studenter og en student-til-fakultet på 12: 1, deltar studenter ved Marian University i flere samarbeidende, praktiske læringserfaringer som gir mulighet for integrert klasseromsteori og praktisk arbeidserfaring. Marian University studenter uteksaminert godt forberedt på å begynne spennende karrierer i sine felt eller for opptak til streng grad og profesjonelle programmer over hele landet.116043_pexels-photo-864994.jpeg

Hvorfor Marian

Inspirert for å hjelpe deg med å lykkes, stoler Marian University på å gi en anvendt, verdibasert utdanning som tilfredsstiller alle elevers behov. Sikre personlig, hands-on utdanning, gir Marian University en kvalitet pedagogisk opplevelse, spesielt sammenlignet med lignende private høgskoler og universiteter i området.

Marian University rangert nr.12 som en "High Life Return on Investment (ROI) College" blant alle offentlige og private Wisconsin høgskoler og universiteter av Affordable Colleges Online (ACO). Nyutdannede fra Marian University er blant toppkarakteristiske skoler i Wisconsin som nyter den største inntektsøkningen mellom dem og ikke-gradige innehavere i løpet av et trettiårig span.115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Akkreditering og godkjenning

Høyere læringskommisjon

Marian er akkreditert gjennom High Learning Learning Commission (HLC), et regionalt akkrediteringsbyrå for høyere utdanningsinstitusjoner basert i Nord-Central-regionen i USA. Marian ble først akkreditert i 1960 og ble akkreditert i 2016. Marians reaccreditering validerer og evaluerer våre faglige tilbud, styring og administrasjon, oppdrag, økonomi og ressurser.

Sammen med institusjonell akkreditering har Marian flere akkrediterte programmer:

 • Virksomheten har flere programmer akkreditert gjennom International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE).
 • Baccalaureat-programmet i sykepleie og mastergrad i sykepleie ved Marian University er akkreditert av Kommisjonen på Collegiate Nursing Education.
 • Sosialt arbeidsprogrammet er akkreditert gjennom Rådet for sosialt arbeid (CSWE).
 • Lærerutdanning har flere bachelor- og utdannelsesprogrammer akkreditert gjennom Nasjonalt råd for akkreditering av lærerutdanning (NCATE).

godkjenninger

Marian har flere godkjenninger for å demonstrere at studentene får en kvalitetsutdannelse. Disse godkjennelsene viser at vi holdes til programmatiske og operasjonelle standarder. Marian har også medlemskap i flere pedagogiske foreninger for å sikre studentene en kvalifisert pedagogisk opplevelse.

Nasjonalt råd for gjeldsmessige gjensidighetsavtaler (NC-SARA)

Marian tilbyr flere online-programmer designet med den uavhengige studenten i tankene. Enten du tar alle online kurs eller blander online og ansikt til ansikt, får du samme Marian University opplevelse.

Marian er medlem av NC-SARA (National Council for State Authorization Reciprocity Agreements). SARA er en avtale "blant medlemsland og amerikanske territorier som etablerer sammenlignbare nasjonale standarder for interstate tilbud av postsecondary fjernundervisning kurs og programmer. Det er ment å gjøre det lettere for studenter å ta online kurs tilbys av postsecondary institusjoner basert i en annen stat "(NC-SARA).

Stater som ikke deltar i National Council for State Authorization Reciprocity Agreement inkluderer California, Massachusetts og Puerto Rico.114424_pexels-photo-933964.jpeg

Misjon og verdier

Vår misjon og verdier

Styret av vårt oppdrag og kjerneverdier, er Marian University forpliktet til å utvide din utdanning utover klasserommet og er designet for å påvirke ditt hjerte og sinn på måter som er tydelige og meningsfylte for deg. Våre fakultet, ansatte og studenter - enten tradisjonell eller ikke-tradisjonell, lavere, utdannet eller profesjonell - kommer til Marian University å bli med i et samfunn av livslang elever som er fokusert på å støtte excellence i utdanning og service til samfunnet.

Mission Statement

Marian University er et katolsk anvendt samfunnsfag for liberal kunst som gleder seg over ulike åndelige tradisjoner. Sponset av Congregation of Sisters of St. Agnes, Marian University engasjerer studenter i utdanning av hele personen. Vi omfavner rettferdighet og medfølelse og forvandler liv til profesjonell service og ledelse i verdenssamfunnet.

Visjonerklæring

Utvikle potensielle og berikende liv gjennom undervisning og læring - forenet i tjeneste for en rettferdig og human verden.

Visjon i handlingserklæring:

 • Marian University , et katolsk liberalistisk universitet med grunnlag i charismen av congregation of Sisters of St. Agnes, er et levende og verdisentrert lærings- og læringssamfunn.
 • Marian University gir opplæring i høyere utdanning for bachelorstudenter, studenter og profesjonelle studenter, og har kapasitet til å trives på alle områder av livet: åndelighet, utdanning, karriere og service til andre.
 • Marian University støtter studenter som de engasjerer seg i en streng utdanning som fremmer forskning og stipend for lærings- og karriereutviklingens skyld.
 • Marian University opprettholder oppdragsdrevet finansiell sikkerhet samtidig som det øker omdømmet for å gi rimelig utdanning, selv for personer med beskjedne midler.
 • Dette arbeidet foregår i klasserom, på nettet, og på måter og steder som ennå ikke er kjent.

Kjerneverdier

Våre fem kjerneverdier inspirerer alt vi gjør ved Marian University - i klasserommet, i aktiviteter i tjeneste til andre og i våre relasjoner med hverandre.

Samfunnet

 • Respekterer vårt mangfold som enkeltpersoner, oppfordrer vi, utfordrer og nærer hverandre sammen for å oppnå vårt felles oppdrag og syn.

læring

 • Vi engasjerer oss i en samarbeidende livslang prosess for å søke sannhet og tilegne oss kunnskap og verdier for å forvandle individet, våre samfunn og verden.

Service

 • Gjennom aktiv tjeneste og tjeneste støtter vi hverandre og søker å møte behovene til det større samfunn.

Sosial rettferdighet

 • Vi arbeider for å skape individuell og samfunnsendring som støtter verdien, verdigheten og muligheten til hver enkelt person.

Åndelige tradisjoner

 • Å verdsette Marians katolske religiøse arv, vi respekterer hver enkeltes frihet til å utforske et mangfold av åndelige trosretninger.113235_pexels-photo-901964.jpeg

Steder

Fond du Lac

Address
45 S. National Ave
54935-4699 Fond du Lac, Wisconsin, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss