Marist College - School of Communication and the arts

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Marist College, anerkjent for fortreffelighet ved US News & World Report, Time, og "The Princeton Review," og med "Barron s Best Buys i høyere utdanning", er kjent for sitt lederskap i bruk av teknologi for å forbedre undervisningen og læringsprosessen .

Marist sin 210-acre campus grunnlagt i 1929, har utsikt over Hudson-elven i hjertet av det historiske Hudson Valley, midtveis mellom New York City og Albany, delstatshovedstaden.

Det som startet som en skole for opplæring av fremtidige Marist Brothers har utviklet seg til en av de ledende høgskoler av kunst og vitenskap i landet. Marist er økumenisk i karakter og gjenspeiler idealene til grunnleggeren av Marist Brothers, St. Marcellin Champagnat: forpliktelse til dyktighet i utdanning, et ønske om høyere menneskelige verdier, og dedikasjon til prinsippet om tjenesten.

Marist er dedikert til å hjelpe studentene utvikle intellektet og karakter som kreves for opplyste, etiske og produktive liv i det globale samfunnet i det 21. århundre.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer » Se MA » Se Masters » Se BA'er » Se BSc'er » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Mastergrad I Museumsstudier

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Poughkeepsie

MA i Museum Studies tilbys av Marist College og Istituto Lorenzo de 'Medici ved Marist-LDM Florence Branch Campus i Italia. Dette grad programmet har blitt utviklet for å møte de faglige behovene til kvalifiserte studenter fra hele verden. [+]

MA i Museum Studies tilbys av Marist College og Istituto Lorenzo de 'Medici ved Marist-LDM Florence Branch Campus i Italia. Dette grad programmet har blitt utviklet for å møte de faglige behovene til kvalifiserte studenter fra hele verden.

MA i Museum Studies er et tverrfaglig avansert studium som tar sikte på å gi studentene en forståelse av hvordan museer operere innenfor sine sosiale og kulturelle kontekster. Tegning på fakultetet fra USA, Storbritannia og på kontinentet, er kurs undervist ved hjelp av en rekke innovative metoder, men de dele to grunnleggende kjerneprinsipper som er innebygd i programmet filosofi: 1) museenes engasjement med publikum er viktig, og 2) museer varierer sterkt over hele verden og må derfor studeres i et internasjonalt komparativt perspektiv.... [-]


Videoer

Marist: School of Communications and the Arts