Marshall University - College of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den Fakultet for Graduate School of Management er sammensatt av personer med pedagogisk bakgrunn og erfaring i de funksjonelle områdene bedriftsøkonomi, regnskap, økonomi, ledelse, markedsføring, økonomi, menneskelige ressurser, helse, organisering kommunikasjon og lov. Fakultetet, i samarbeid med andre fakulteter ved Graduate College, og tilbyr et utvalg av graduate pedagogiske muligheter for menn og kvinner forbereder seg til administrative karrierer i næringsliv, industri, arbeidskraft, regjeringen, sykehus, og ideelle organisasjoner.

Akkreditering

The College of Business er akkreditert av AACSB: The International Association for Management Education (American Assembly of Collegiate Schools of Business) og Kommisjonen på Institusjoner for høyere utdanning i Nord Central Association of Colleges og Schools.

Sertifikat programmer

Sertifikat programmer i dag tilbys inkluderer Graduate Certificate in Business Management Foundations.

Degree Programs

Studieprogrammene i dag tilbys inkluderer følgende: Master of Business Administration (MBA), Executive MBA (MBA), Master of Science in Health Care Administration (MS), og Master of Science i Human Resource Management (MS). Den nyeste tillegg er Doctor of Management Practice i Nurse Anesthesia å bli tilbudt en utvalgt kohort i nær fremtid.

Inngang Krav

Personer som ønsker å forfølge de grader av MS i Human Resource Management eller MS i Health Care Administration må følge prosedyrene og tilfredsstille vilkårene i Marshall University Graduate College som angitt i de følgende avsnittene i denne katalogen. Personer som ønsker å forfølge graden av MBA og Executive MBA må følge de spesialiserte prosedyrene som er beskrevet i de neste avsnittene.

Waiver innleggelser Eksamen

En søker til MBA-program eller enten MS program med en fortjent doktorgrad fra et akkreditert institusjon er ikke nødvendig å ta GRE eller GMAT. En søker med en mastergrad er nødvendig for å ta GRE eller GMAT.

Den plan for studiet

Studenten og hans / hennes rådgiver skal utarbeide en plan for studiet som må være godkjent i løpet av semesteret hvor studenten i utgangspunktet registrerer. En plan bør være hensiktsmessig for å møte behovene til studenten i hans / hennes valgte feltet. Den skal inneholde spesifikke emner studenten er forventet å fullføre; og skal også vise alle andre krav i programmet eller skole. Kurs oppført på Plan of Study skal de dømmes hensiktsmessig av fakultetet. Påfølgende forespørsler om endringer i planen må formelt godkjennes av MBA direktør eller veileder. Eventuelle avvik fra den endelige Plan of Study og / eller avvik mellom det og studentens offisiell avskrift vil forsinke konfirmasjonen. Enhver Plan of Study som ble godkjent kan bli ugyldig dersom en student er inaktiv i ett år (med mindre på en offisiell permisjon).

Grade Point Average Krav

En student må ha en 3,0 samlet GPA i alle program kurs, med ikke mer enn to CS i hans eller hennes program, I tillegg må studenten opprettholde en 3.0 GPA i Graduate College. Denne standarden må være oppfylt for at studenten skal oppgradere. Dersom studenten faller under disse standardene, så at studenten skal legges vekt på akademisk prøvetid eller vil bli gjenstand for oppsigelse fra programmet.

Omfattende Assessment

Kandidater er pålagt å gjennomføre en helhetlig vurdering før mottak av mastergraden. Timing og form av en elevs helhetlig vurdering skal godkjennes på forhånd av Director of Graduate School of Management. Den omfattende vurdering er vanligvis en skriftlig semesteroppgave kreves innen finalen, integrert hjørnestein kurs, MGT 699, "Business Policy og strategi", eller MGT 696, "Administrative Policy and Strategy."

Kurset Påmelding Regler

For å ta noen 600-nivå kurs i Graduate School of Management (GSM), må studenten være tatt opp til et GSM-programmet. På et unntak basis, kan en student ikke innmeldt i GSM ta bare ett 600- nivå GSM kurs med skriftlig godkjenning av GSM veileder eller GSM MBA direktør. Samarbeidsprogrammer med andre avdelinger må ved godkjent av GSM direktør. Det er ansvaret til studenten å få denne godkjenningen før du prøver å registrere. I tillegg må studenten oppfylle bestemte kurset forutsetninger. Studenter som bryter disse retningslinjene vil bli administrativt trukket tilbake.

Steder

Huntington

Address
John Marshall Drive,1
25755 Huntington, vest.virginia, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

AACSB Accredited

Programmer

Denne skolen tilbyr også: