Maxwell School of Citizenship and Public Affairs - Syracuse University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Maxwell School of Citizenship and Public Affairs er Syracuse Universitys hjem for nyskapende, tverrfaglig undervisning og forskning i samfunnsvitenskap, offentlig politikk, offentlig forvaltning og internasjonale relasjoner. Det inkluderer Amerikas ledende akademiske skole av offentlige anliggender, og tilbyr høyt ansett profesjonell grader sammen med avanserte vitenskapelige grader i samfunnsvitenskapene; og det er hjemmet til bachelorprogrammer på tvers av hele spekteret av samfunnsvitenskap.

Maxwells styrke stammer i stor grad fra sitt mangfold - det uovertruffen utvalg av pedagogiske oppdrag som eksisterer sammen og noen ganger blander seg under taket. På kandidatsiden, for eksempel, er Maxwell hjem for sterke mastergradsprogrammer i offentlig administrasjon og internasjonale relasjoner, i konvensjonelle og midcareer formater. Og under samme tak tilbyr Maxwell MA og PhD-programmer i samfunnsvitenskap, samt et innovativt sosialfaglig PhD-program for studenter med unike, tverrfaglige interesser. Ingen større utdannet skole av offentlige anliggender blander disse ulike elementene som Maxwell gjør. (Master of Public Administration programmet, for øvrig, er konsekvent rangert som en av landets topp MPA programmer av USNews

Undergraduates som major eller minor i samfunnsvitenskapen har fordel av det samme fakultetet som tjener Maxwell sin høye rangering i forskning og utdannelse. De underviser i bachelorstudier i antropologi, økonomi, geografi, historie, internasjonale relasjoner, statsvitenskap og sosiologi, og i det politikk- og kompetanseorienterte offentlige affæreprogrammet. Maxwells rike, definerende interesse for naturen og mekanikken til demokratisk statsborgerskap, blir betjent av de lærte MAX-kursene og ved skolens nye signatur som er viktig for statsborgerskap og samfunnsengasjement. Sammen fremmer de en arv av tverrfaglig statsborgerskap på Maxwell School som nå er 90 år gammel.

Maxwells lærde og studenter gjennomfører omfattende forskning gjennom ni tverrfaglige sentre, som hver er fokusert på et aktuelt område innen offentlige anliggender, som sosial og økonomisk politikk, konflikt og samarbeid, offentlig velvære, aldring, energi og miljø, nasjonal sikkerhet og regionale studier , blant andre.

De fleste programmene er plassert i et par sammenhengende strukturer som inkluderer Melvin A. Eggers Hall, åpnet i 1993, og Maxwell Hall, åpnet i 1937 og ble vesentlig renovert i 1994. Komplekset inkluderer en kafé, en serie konferanser og arbeidsplasser for profesjonelle grad studenter, og karrel-stil "grad bays" for alle doktorgrad og mange masterstudenter.

Maxwell er en av de 12 skolene og høgskolene i Syracuse University, et stort, omfattende og fornemt privat universitet som ligger i upstate New York. Syracuse, New York, er en komfortabel mellomstor by med fasilitetene til et storby sentrum, og kun minutter fra et stort utvalg av landlige og naturlige attraksjoner.

Steder

New York

Address
200 Eggers Hall, Syracuse, NY
New York, New York, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss