McCombs School of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Hvor lederskap er opptjent ™

En av de største og mest fremtredende handelshøyskolene i landet, er McCombs Business School ved University of Texas i Austin dedikert til å utdanne morgendagens forretningsledere samtidig som det skaper kunnskap for industri og samfunn. Rangeringer forteller bare en del av historien om hva som gjør McCombs så bra, men det er en god begynnelse. Vi er en av de få skolene i landet for å motta toppkarakterer i nesten alle forretningsområder spesialitetsområdene rangert årlig av US News

McCombs utdanner mer enn 6000 lavere, MBA, MPA og Ph.D. studenter hvert år, skaper en av de største kumulative konsekvensene av enhver forretningsskole i verden. Om lag 2000 yrkesutøvere deltar også hvert år i tilpassede programmer designet for arbeidsledere og deres firmaer. Disse programmene holdes i vår førsteklasses AT

McCombs Business School er i tråd med universitetets initiativ for å forfølge en ny visjon for høyere utdanning, mens utdanne ledere som vil skape verdier for samfunnet. Vår visjon er å bli en av de mest fremtredende handelshøgskolene i verden; I de kommende årene vil vår strategiske plan fokusere på syv tiltak for å nå vårt mål.

Undervisningsevner

Spør McCombs-studentene om deres favorittaspekter av skolen, og alltid nevner de fakultetets kvalitet og tilgjengelighet. Denne dynamiske gruppen av kunnskapsledere er kjent for å generere relevant forretningsforskning (vi er blant de mest produktive forskerskolene i landet) med undervisning som utfordrer og løfter. McCombs fakultetsmedlemmer dekker ikke bare standard forretningssaker, de skaper forretningskunnskap.

Senter for undervisningstrening

Ett initiativ for skolen inkluderer økende støtte til undervisningspraksis med opprettelse av en institusjonell enhet for å støtte fakultetets innsats for å forbedre læringseffektiviteten. Senter for undervisningsekspedisjon vil lette fakultetets samarbeid gjennom formelle mentorprogrammer, peer-to-peer-kommunikasjon, besøkskursfellesskapsmuligheter og andre tiltak.

McCombs Undervisningsfellesskap

The McCombs Teaching Fellows skillet vil bli opprettet for å ære de beste lærerne blant fakultetet. I dag er åtte fakultetsledere en del av universitetets akademi for utdypede lærere. McCombs har også vært leder i å gi opplæringsmessige pedagogiske muligheter, inkludert 366P praksiskurs og lederskapsprogram på grunnnivå, investeringsfondet og markedsførings- og ventureselskapsprogrammene på MBA-nivå og MPA-skattepraktikken.

Samfunnsmessige utfordringer

Verdens mest fremtredende handelshøyskoler konfronterer viktige menneskelige utfordringer og kompetanse trekkes sammen for å produsere forskning og programmering av moderne samfunnsrelevans. McCombs Business School er unikt posisjonert for å bidra til dialogen rundt to av verdens mest bekymrende problemer, energiforsyning og bærekraft, innovasjon og kreativitet.

Byene som er vert for McCombs akademiske programmer har betydelige styrker i tradisjonell og alternativ energiproduksjon og generasjon. Texas er nasjonens leder innen råolje og naturgassproduksjon samt vindkraftproduksjon, og Austin er et fremvoksende teknologiback for innovative former for energiforsyning og bevaring.

Samfunnet

Målene til McCombs Business School kan bare oppnås i et fullt engasjert og målrettet samfunn. For McCombs omfatter dette samfunnet fakultet, ansatte, studenter, velgørende og alumni.

Denne campusen og folket som lærer og studerer her, vil forbløffe deg. Våre studenter deler klasserommet med dyktige og mangfoldige personer fra alle deler av verden i et kollegialt læringsmiljø som ble identifisert av en student som "kooperativ konkurranse." Læring begynner i klasserommet, men fortsetter i skolens student-sentrerte studiefasiliteter, på tvers av den vakre campusen til University of Texas i Austin, rundt i byen, og gjennom praktiske prosjekter for firmaer i Texas og verden. Sannsynligvis på ingen annen tid i livet ditt, vil du oppleve en så fullstendig nedsenkning i et miljø av fortreffelighet, læring og livsstil.

Vår by

Austin pleide å være en hyggelig overraskelse for bedriftsstuderende og besøkende utenom staten, men byens gode vær, vennlig atmosfære og blomstrende økonomi er ikke lenger hemmeligheter. I mai 2010 heter Kiplinger Austin

Demografere kaller Austin en "City of Ideas", en av en håndfull amerikanske regioner hvor en ny kreativ klasse av entreprenører, bedriftsledere, kunstnere og visionaries omformer modellen for amerikansk velstand.

En velutdannet arbeidsstyrke, et verdensklasse forskningsuniversitet, et gunstig forretningsklima, en rimelig skattestruktur og en fremragende livskvalitet er de fem største grunnene til at selskapene velger Austin. Over 800 halvledere, energi-, datamaskin- og programvarefirmaer heter Austin hjemme. Andre næringer, som biovitenskap, multimedier, film, musikk og logistikk og distribusjon er godt representert og voksende.

Besøk vår hjemmeside her .

Steder

Austin

Address
2110 Speedway, b6000
TX 78705 Austin, Texas, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss