Mercy College of Health Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Mercy College & Vår historie

Grunnleggerne tro etablert av Sisters of Mercy veilede College som det utdanner sykepleiere og allierte helsepersonell i sin tredje århundre av drift.

Catherine McAuley stiftet Sisters of Mercy i Dublin i 1831 som svar på desperat fattigdom av Irlands katolikker under de britiske straffelover. Catherine brukte sin arv for å åpne Baggot Street House of Mercy hvor hun og likesinnede kvinner instruert barn og lærte unge kvinner de ferdighetene de trengte for å bli selvstendig. De besøkte syke på sykehus og i sine hjem og ble kjent i Dublin som "The Walking nonner." Vatikanet formelt anerkjent samfunnet i 1841, kort tid før Catherine døde.

Frances Warde, en av de første kvinnene til å bekjenne sin løfter som Sister of Mercy, kom til USA i 1843 som svar på forespørsler fra amerikanske biskoper for å tjene irske immigranter. Av 1893, tre søstre fra Mercy Hospital i Davenport åpnet et nytt sykehus i Des Moines. Under ledelse av Mother Mary Baptist Martin, forutsatt at de deres første vare fra rom leies på Hoyt Sherman Place.

I 1899 ble den Mercy Hospital Training School etablert for å utdanne sykepleiere. Syv studenter uteksaminert i første klasse i 1901.

Mercy College utviklet seg fra Mercy School of Health Sciences, et sertifikat og diplom institusjon etablert som en konsolidering av Mercy Schools of Nursing, radiologi og Emergency Medical Services i januar 1994.

Mercy College of Health Sciences ble dannet i juli 1995.

I dag, Mercy College of Health Sciences er partner med Mercy Medical Center - Des Moines, som opererer under ledelse av et styre.

Vår visjon

For å være en nasjonal leder for excellence i levering og innovasjon av helsefag utdanning.

Vår misjon

Mercy College of Health Sciences forbereder kandidatene for service og ledelse i helsevesenet samfunnet ved å integrere sine kjerneverdier med en profesjonell og liberal kunst og vitenskap utdanning.

Våre verdier

Mercy College of Health Sciences er en katolsk institusjon for høyere utdanning, forankret i arv av Sisters of Mercy, guidet av våre kjerneverdier kunnskap, ærbødighet, integritet, medfølelse og fortreffelighet.

Kunnskap - Muligheten til å innpode i våre college samfunnet en tørst å kontinuerlig studere, observere og undersøke verden for fakta og ideer som kan forbedre helse og trivsel for menneskeheten, samt skape en forkjærlighet for læring. Ærbødighet - Dyp ånd av ærefrykt og respekt for all skapelse, forming relasjoner til seg selv, til hverandre, og til Gud, så vel som å erkjenne at vi holder i tillit alt som har blitt gitt til oss. Integritet - Moral helhet, forsvarlighet, rettskaffenhet, ærlighet og oppriktighet som grunnlag for troverdighet Medfølelse - Føler med andre, å være ett med andre i sine sorger og glede, forankret i samhold som medlemmer av det menneskelige fellesskap. Excellence - Enestående prestasjon, fortjeneste og dyd; stadig overgår standarder for å oppnå og opprettholde kvalitet.

Presidentens Message Hvis du tror du vet Mercy College of Health Sciences - en institusjon som spenner over 115 år med utdanning av helsefaglige fagfolk - vi kan overraske deg.

Våre studenter er blant de beste og smarteste, som kommer fra mange ulike bakgrunner, kulturer og erfaringer. De blir sykepleiere, fysioterapeut assistenter, radiologiske teknologer, kirurgiske teknologer, nukleærmedisinske teknologer, medisinske assistenter, diagnostiske medisinske sonographers, ambulansepersonell og ledere i helsevesenet administrasjon.

Med tillegg av vår Bachelor of Science i helsevitenskap, er vi nå med på å forberede studentene på de mange helsefaglige yrker som krever høyere grads studier. I de første tre årene har vår pre-graduate-studiet suksess plassert 88 prosent av våre studenter i høgare utdanning programmer som fører til yrker innen medisin, utdanning og folkehelse.

Vi er velsignet med fakultetet medlemmer som forstår og lever våre kjerneverdier - kunnskap, ærbødighet, integritet, medfølelse og dyktighet - og er opptatt av å skape en omsorgsfull miljø som bidrar til læring. De er svært motiverte og dyktige helsetjenester utøvere komfortable i den nyeste teknologien og dokumentert basert praksis i deres spesialitet område av helsetjenester og dyktige lærere er klare til å hjelpe deg å lære. Våre fulltids liberal kunst og vitenskap fakultetet medlemmer er Ph.D.-forberedt og flinke til å integrere sakens gjenstand til en omfattende helsevitenskap pensum.

Våre alumni gå overalt og er blant de beste på sitt felt. De legger ut på helsetjenester karrierer over hele landet og verden rundt. De har også bo her i Iowa for å ta vare på de som er innenfor vårt eget samfunn.

Du kan bli overrasket over å lære: I tillegg til regional akkreditering av The Higher Learning kommisjonen, opprettholder vi profesjonelle program akkrediteringer med 11 flere accrediting organer i USA; At i de siste fire årene gjennom en innovativ føderal støtte, vi uteksaminert 180 studenter som representerer 33 land som var i USA som flyktninger og innvandrere og hvis primære språket var noe annet enn engelsk; og vi produserte helse realister i imponerende tall, inkludert den nest største antall sykepleiere å kunne passere sine lisens styrene i Iowa og en fjerdedel av alle ambulanse utdannede i staten i fjor.

Viktigst for meg er det faktum at vår innsats i dag er en direkte refleksjon av arbeidet med en dedikert gruppe av religiøse kvinner, til de Religiøse Sisters of Mercy (RSM), som kom i Des Moines i 1893 etablere byens første sykehus. Seks år senere de trengte mer hjelp, slik at de lanserte et pedagogisk program som nå bærer Mercy College of Health Sciences. Vi er så stolte av vårt samarbeid med arven som søstrene har gått videre til oss og holder fast ved kjerneverdiene de verne. Takk for at du besøker nettstedet vårt, og jeg ser frem til å se deg på campus i fremtiden.

Barbara Q. Decker JD, President, Mercy College of Health Sciences

Søknadsfrister

College Søknadsfrister

For prioriterte hensyn, bør søknader om College opptak bli mottatt av Office of Opptak av følgende datoer:

Fall Semester

Søknadsfrist: 15 juli Avskrift Søknadsfrist: 15 august

Vårsemesteret - Deadline Utvidet

Søknadsfrist: 15 november Avskrift Søknadsfrist: 15 desember

Sommer Semester

Søknadsfrist: 15 mars Avskrift Frist: 15. april

Søknader og transkripsjoner mottatt etter de ovennevnte datoer vil bli vurdert på en plass basis.

Program Søknadsfrister

Søknader til programmene må under mottas av Office of Opptak av følgende datoer:

Clinical Laboratory Science

Søknad og transkripsjon Søknadsfrist: 15 oktober Intervju Søknadsfrist: 15 november

Diagnostic Medical Sonography

Søknadsfrist: 15 februar Avskrift Frist: 1. mars Intervju Søknadsfrist: 31 mars

Radiologiske Technology

Søknadsfrist: 1 januar Avskrift Søknadsfrist: 15 januar Observasjon Søknadsfrist: 28 februar Intervju Søknadsfrist: 28 februar
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se BScs » Se Associate of Science » Se Certificates » Se Kurs »