Mercy College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Mercy College er dynamisk, variert New York City-området college som elevene er på et personlig oppdrag: å få mest mulig ut av livet ved å få mest mulig ut av sin utdanning.

Mercy grunnlagt i 1950, har mer enn 90 lavere og høyere grad og sertifikat programmer i løpet av fem skoler: Økonomi, utdanning, helse og Naturvitenskap, liberal arts og sosiale og atferdsmessige vitenskaper. Mercy College utfordrer sine lærere og ansatte til å gjøre høyere utdanning arbeid for alle sultne nok til å få en bedre plass i livet. Med studiesteder i Dobbs Ferry, Bronx, Manhattan og Yorktown Heights, er den pulserende College kultur opprettholdes av en mangfoldig studentmasse fra hele regionen.

Mercy102

En Transformative lærerik erfaring


Mercy utfordrer hver av sine bachelor- og masterstudenter til å overgå deres personlige og intellektuelle forventninger. Mercy nyutdannede demonstrere suksess og tillit på tvers av faglige og yrkes spektrum, og virkningen de har i sine lokalsamfunn eller rundt om i verden er bevis på en myndiggjøre lærerik erfaring.

Mercy pulserende fagmiljø legger stor vekt på læring utenfor klasserommet med reelle erfaringer. Denne tilnærmingen til stipend oppfordrer studenter til å bruke det de lærer i klasserommet med livet etter endt utdanning. Mercy verdenskjente fakultetet samarbeider tett med studenter på disse prosjektene.

Mercy_York

Mercy er forpliktet til å koble studenter med verden. The College har en rik tradisjon for samfunnstjeneste gjennom "Mercy gir tilbake" initiativ, som oppfordrer studenter til å delta i, og bly, service-læringsmuligheter. Dette er en refleksjon av Mercy historie og verdiene som finnes i Mercy College pakningen (Inserviendo Consumere, forbrukes i tjeneste).

On-campus hendelser og internasjonale reiseopplevelser hjelpe studenter å oppdage og verdsette kulturer langt hjemmefra. Våre kandidater er engasjerte borgere.

Mercy101

Pakten Advantage


Mercy College forpliktet til å støtte elevene gjennom hele utdanningsløpet, og tilbyr personlig erfaring som inkluderer College Personlig Achievement Contract (PACT) program. PACT er et nasjonalt anerkjent mentorprogram som fungerer som en modell for student suksess. www.mercy.edu/ 877-MERCY-GO.

Din PACT mentor er poenget ditt person som hjelper deg å navigere college livet. Din mentor vil hjelpe deg å forstå og søke om økonomisk støtte, velge riktig store, velge og registrere for klasser, spore studieprogresjon, utvikle lederegenskaper, lande et internship, og forberede seg på jobbintervjuer.

Mercy_ny

En Ønsket Campus Miljø


Den fantastiske naturen på Hudson River skiller Mercy naturskjønne campus i den pittoreske landsbyen Dobbs Ferry. Dobbs Ferry hovedgate, bare et steinkast fra campus, og tilbyr sjarmerende restauranter, butikker, kjøpesenter, kafeer og et pulserende samfunnslivet. En Metro-Nord jernbanestasjon, som ligger på campus, gjør New York tilgjengelig. Du ankommer i hjertet av Manhattan, på Grand Central Station, på mindre enn 30 minutter. Undersøke kunst på MoMA, oppleve Broadway, skøyter på Bryant Park, oppdage opera på Met, ta en kamp på Yankee Stadium eller Citi Field, utforske Central Park, Metropolitan Museum of Art og den botaniske hagen, og få erfaring med utallige internship og jobbmuligheter.

Mercy øvrige studiestedene ligger på Manhattan, Bronx og Yorktown Heights, gir fleksibilitet og brukervennlighet.Gunstig
Mercy har en av de laveste private college undervisning priser i landet, og den laveste i New York State. The College tilbyr også sjenerøse stipend pakker til høy oppnå studenter. Om elevene er bolig eller pendling, vil de oppdage et vell av muligheter og en berikende college opplevelse på en brøkdel av den gjennomsnittlige nasjonale prisen.

Formålsparagraf

Mercy_DF1

Mercy College er forpliktet til å gi motiverte studentene mulighet til å endre sitt liv gjennom høyere utdanning ved å tilby liberal arts og profesjonelle programmer i personlig og høy kvalitet læringsmiljøer, og dermed forberede studentene til å ta fatt på givende karriere, for å fortsette å lære gjennom hele livet og til å handle etisk og ansvarlig i en verden i endring.

MercyMission
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - Master » Se BAs » Se BScs - OnlineStudies » Se MA » Se MSc - OnlineStudies » Se Masters » Se BScs - HealthcareStudies » Se MSc - HealthcareStudies » Se BSc'er » Se Ettårig EMBA-programmer » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

MA I Menneskelige Ressurser (HR)

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 1 år September 2018 USA USA Online New York Dobbs Ferry + 3 fler

Master i Human Resource Management Lær hvordan å utvikle og administrere forretnings lag i for-profit og ikke-for-profit organisasjoner. [+]

MS i Human Resource Management

Lær hvordan du kan utvikle og administrere virksomheten lag i for-profit og ikke-for-profit organisasjoner.

Bli en menneskelig ressurs profesjonell. Det er det Master of Science i Human Resource Management er utformet for å gjøre. Du vil lære å forvalte og utvikle team for menneskelige ressurser i næringslivet, industrien og ikke-for-profit sektor.

Programinformasjon

Formål

Master of Science i Human Resource Management er utformet for å forberede ledere til å delta effektivt i forvaltning og utvikling av menneskelige ressurser i næringslivet. Programmet gir undervisning for å forberede studentene for yrker som fagfolk innen menneskelig ressursforvaltning; tilbyr teoretisk bakgrunn, begreper og ferdigheter til de som allerede er i felten, slik at de kan forbedre sine posisjoner og legge til rette for deres utvikling innen yrket; og presenterer et program-orientert, real-world fokus for de som ønsker å bygge høyt utviklede lederegenskaper. Opptakskrav Det henvises til de generelle kravene for opptak og immatrikulering i Graduate Opptak i denne katalogen. Forventninger om Graduate... [-]


Master I Cybersecurity

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 18 måneder September 2018 USA USA Online New York Dobbs Ferry Yorktown Heights + 4 fler

Med en industri vokser raskere enn noen andre, vil vårt program hjelpe deg med å beskytte den digitale verden våre egne liv avhenger. Fordi helter kan ha skrivebord jobber! [+]

Fordi helter kan ha skrivebord jobber

Med en industri vokser raskere enn noen andre, vil vårt program hjelpe deg med å beskytte den digitale verden våre egne liv avhenger.

I dagens verden er det ingenting viktigere enn å anskaffe avanserte utdanning og ferdigheter til å beskytte våre private data. Bedrifter, myndigheter, politi og enkeltpersoner møte den økende kompleksiteten i vår stadig mer sammenvevd verden og behovet for å både ivareta data og forberede seg på det verste. Ditt arbeid i MS Cyber ​​programmet vil forberede deg på en karriere i en offentlig etat, politi, private bedrifter, sykehus, helseorganisasjoner og IT-avdelinger.

Raske fakta 5-års BS / MS program eller 18-måneders MS Reelle Lærere GRE Valgfritt Fleksible og Online Options 5-års BS / MS Cybersecurity Program ... [-]

MSc I Organisasjonsledelse

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 1 år September 2018 USA USA Online New York + 2 fler

Lær å styre og lede med vår 1-års mastergrad Master det som trengs for å være en banebrytende leder i dagens raskt skiftende forretningsverden. [+]

Lær å styre og lede med vår 1-årig master

Mestre det som trengs for å være en banebrytende leder i dagens raskt skiftende forretningsverden.

Med en Master of Science i organisasjons ledelse (MSOL), vil du være klar for denne stadig skiftende verden. Våre anerkjente instruktører kombinerer lang erfaring med industriledende kompetanse og kunnskap for å gi studentene ferdigheter de trenger for å lykkes, og skille seg innenfor sitt valgte yrke.

Den MSOL Programmet gir studentene muligheter til å vise initiativ og umiddelbart gjelder deres læring til dynamisk, sanntid situasjoner i sine organisasjoner. For bedrifts kohortene, er pensum ytterligere tilpasset for å sikre en direkte sammenheng mellom organisatoriske tiltak og elevenes læring. ... [-]


Videoer

We are Mercy College

Kontakt

Mercy College

Adresse, linje 1 Mercy College 555 Broadway
10522 Dobbs Ferry, New York, USA
HJemmeside http://www.mercy.edu/
Telefon +1 877-637-2946

Adresse, linje 1 66 West 35th Street (Herald Square)
10001 New York, New York, USA
Telefon undefined

Adresse, linje 1 1200 Waters Place
10461 New York, New York, USA
Telefon undefined

Adresse, linje 1 2651 Strang Boulevard Yorktown Heights
10598 Yorktown Heights, New York, USA
Telefon undefined

Adresse, linje 1 USA Online, USA
Telefon undefined