Metropolitan State University Saint Paul

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Metropolitan State historie og oppdrag

Siden 1971 har Metropolitan State University forpliktet seg til å møte de høyere utdanningsbehovene til folket i Minneapolis – Saint Paul. Vi er et fullt akkreditert, omfattende universitet og medlem av Minnesota State høyere utdanningssystem.

Universitets misjonserklæring

Metropolitan State University er et omfattende byuniversitet som forplikter seg til å møte de høyere utdanningsbehovene til tvillingbyene og større storbybefolkning.

Universitetet vil tilby tilgjengelig høykvalitets liberal arts, profesjonell og utdannet utdannelse til innbyggerne og samfunnene i storbyområdet, med fortsatt vekt på underverdige grupper, inkludert voksne og fargesamfunn.

Innen sammenheng med livslang læring vil universitetet bygge på sitt nasjonale rykte for innovative student-sentrerte programmer som gjør det mulig for studenter med ulik bakgrunn å oppnå sine pedagogiske mål.

Universitetet er forpliktet til akademisk fortreffelighet og fellesskapssamarbeid gjennom læreplan, undervisning, stipend og tjenester designet for å støtte et bymisjon.

Universitetsvisjonsuttalelse

Metropolitan State University, et medlem av Minnesota State College og University System, vil være det fremste urbane, offentlige, omfattende systemuniversitetet i hovedstadsområdet Twin Cities og vil tilby rimelige utdanningsprogrammer og tjenester av høy kvalitet i et student-sentrert miljø .

Fakultetet, personalet og studentene i Metropolitan State vil gjenspeile områdets rike mangfold, bygge et kulturelt kompetent og antirasistisk læringssamfunn og demonstrere en urokkelig forpliktelse til samfunnsengasjement.

Universitetsverdier

Fortreffelighet

Utdannelsen din må være den beste. Fordi du ikke bare investerer penger, investerer du tid og lidenskap. Så vi prioriterer å tilby innovative pedagogiske erfaringer av høy kvalitet fra instruktører som er eksperter på sine felt. Vi hjelper deg ikke bare med å tjene en grad. Vi hjelper deg med å forberede deg på fremtiden.

engasjement

Vi er koblet til samfunnet vårt og tar en aktiv rolle i suksessen. Vi samarbeider med områdevirksomheter og organisasjoner for å gi studentene læringsopplevelser i den virkelige verden. Og vi tilbyr oss selv som en ressurs til lokale grupper som jobber med å forbedre lokalsamfunnet.

Mangfold og inkludering

Vi feirer og inkluderer alle stemmer i vår søken etter høyere utdanning. Vi verdsetter alle former for mangfold, uansett etnisitet, religiøse eller seksuelle preferanser, inntektsnivå, læringsstil eller fagområde. Alle er velkomne. Alle blir verdsatt.

Åpent, respektfullt klima

Studentene lærer bedre i et trygt, åpent og respektfullt miljø. Du finner en her. Vi oppfordrer studenter og lærere til å delta i meningsfulle samtaler som omfavner ulike synspunkter og perspektiver. Disse gir rike opplevelser og en sunn kommunikasjonsmodell studenter kan ta i karrieren.

Integritet

Integritet er ikke en enveiskjørt gate. Så mye som vi forventer at studentene våre skal oppføre seg på en ærlig, etisk måte, krever vi også det samme fra oss selv. Vi er gjennomsiktige i hvordan vi opererer. Vi sørger for at alle stemmer blir hørt. Og vi er ansvarlige for våre handlinger. Du fortjener ingenting mindre.

Steder

St. Paul

Address
East 7th Street,700
55106 St. Paul, Minnesota, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss