Michigan State University College of Education

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Under veiledning av anerkjente administratorer og fakultetsmedlemmer i fire avdelinger, har studentene muligheter til å forfølge eller fremme karriere innen undervisning, utdanningsadministrasjon, høyere utdanning, forskning, politikkutforming, studentanliggender, rehabiliteringsrådgivning, skolepsykologi, kinesiologi og atletisk trening.

College of Education har etablert et rykte for fortreffelighet og visjonær tenkning i sine anstrengelser for å forbedre undervisning og læring over hele vår nasjon og verden, spesielt innenfor sammenheng med urban og global utdanning. Fakultetet er fortsatt forpliktet til å møte de pedagogiske og fysiske behovene til alle elever over hele levetiden, og å jobbe tett med lærere, ledere og beslutningstakere i felt.

Innovative lærerutdanningsprogrammer, fremragende lærere, forhold til praktiserende lærere og sterke forskningsmuligheter gjør Michigan State University til et dynamisk sted for å lære å undervise og å bidra til utdanning og kinesiologi. Høgskolen er stolt av å hevde mer enn 57.000 alumner, som hver berører liv på hver sin måte rundt om i verden.

Steder

East Lansing

Address
Farm Lane,620
48824 East Lansing, Michigan, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss