Michigan State University College of Human Medicine

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Siden 1966 har College of Human Medicine utdannet leger og hevdet et nasjonalt rykte for sitt sosiale oppdrag - å produsere MDs for å praktisere medisin i Michigans underverdige områder. I dag er høgskolen anerkjent nasjonalt for sin fremragende kompetanse og forpliktelse til pasientsentrert medisin.

Fra 1959–61 demonstrerte flere rapporter behovet for en tredje medisinskole i Michigan som fokuserte spesielt på å betjene statens befolkning gjennom direkte involvering i samfunnets helsevesen. I 1961 besluttet Michigan State Board of Trustees å starte et toårig medisinsk program som det ville styrke og bli styrket av komplementære områder ved universitetet. Forberedelsesarbeidet ble utført av Institute of Medicine and Biology på provostkontoret, under ledelse av Bill Knisley, som spilte en nøkkelrolle i dannelsen av College of Human Medicine og bygningen av MSUs Life Sciences Building. Flere tilskudd bidro til utviklingen av programmet, og i 1964 valgte styret Andrew D. Hunt, MD, dekan for College of Human Medicine.

I juni 1965 ga Liaison Committee for Medical Education, American Medical Associations akkrediteringsarm, et brev med "rimelig forsikring" til College of Human Medicine, som tillot MSU å ta opp sine første medisinstudenter - 26 høsten 1966 og 23 høsten 1967. Etter to år med preklinisk opplæring overførte disse studentene til andre medisinske skoler for å fullføre sine medisinske gradskrav. I 1967 mottok College of Human Medicine godkjenning for å utvikle et fireårig gradstipendium. De første MD-ene ble uteksaminert i 1972.

Siden MSU College of Human Medicine ble opprettet i en statlig finansiert institusjon for å betjene Michigan-folket, ble det ansett som viktig og hensiktsmessig for studenter å få sin kliniske opplæring i statens samfunn. En formell filosofi om å plassere klinisk opplæring innen sykehus i samfunnet dukket opp. For å implementere denne filosofien dannet kollegiet et konsortium med undervisningssykehus i flere Michigan-samfunn, hver med en assisterende dekan og en stab av fakultetskoordinatorer for store medisinske spesialiteter.

I forbindelse med grunnleggingsoppdraget for å betjene alle folket i Michigan, startet et spesialprogram for å møte helsevesenets behov hos landlige borgere på Øvre halvøya i 1974. Studenter som kom inn på College of Human Medicine som planla å tjene et landlig samfunn etter fullføring av medisinsk trening kunne gjelde for å fullføre sine kliniske år på Øvre halvøya.

I juni 2015 kunngjorde MSU planer om å bygge Grand Rapids Research Center i nærheten av Secchia Center i sentrum av Grand Rapids. Forskningssenteret på 88 millioner dollar vil sent på høsten 2017 og vil til slutt huse så mange som 44 hovedetterforskere og deres forskerteam i fremtidige år.

Også i 2015 traff Dean Marsha Rappley og Senior Associate Dean for Academic Affairs Aron Sousa, MD, ble midlertidig dekan. 1. oktober 2016 ønsket College of Human Medicine velkommen sin nye dekan, Norman Beauchamp, Jr., MD, den andre kandidaten fra college som fungerte som dekan. 25. oktober 2019 ble Beauchamp forfremmet til konserndirektør for helsevitenskap. Forstanderskapet kåret igjen Sousa til midlertidig dekan.

MSU College of Human Medicine er fullstendig akkreditert av Liaison Committee on Medical Education. Med 5138 kandidater praktiserer alumner fra College of Human Medicine nå i nesten alle fylker i Michigan, i nesten alle delstater i landet og i flere utenlandske land. Da det fortsetter å trene leger av høyeste kvalitet, ser College of Human Medicine frem til de medisinske mulighetene i det neste årtusenet.

Steder

Grand Rapids

Address
Michigan Street Northeast,15
49503 Grand Rapids, Michigan, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: