Michigan State University College of Natural Science

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

College of Natural Science (NatSci) ved Michigan State University er hjemmet til 29 avdelinger og programmer innen biologisk, fysisk og matematisk vitenskap.

Høgskolen har i gjennomsnitt $ 57 millioner i forskningsutgifter årlig, samtidig som de gir utdanningsmuligheter i verdensklasse til mer enn 5700 hovedfag og nesten 1000 studenter. Det er 800+ lærere og akademiske ansatte tilknyttet NatSci og mer enn 63.000 levende alumner over hele verden.

Høgskolen ledes av Dean Phillip M. Duxbury. For administrative ting relatert til økonomi, budsjett, forskning, studentanliggender, administrasjon, utvikling og kommunikasjon, ta kontakt med den aktuelle avdelingen innen dekankontoret.

NATSCI VISJON, MISJON, VERDIER

Michigan State University College of Natural Science (NatSci) er forpliktet til å skape et trygt, samarbeidende og støttende miljø der forskjeller blir verdsatt og alle medlemmer av NatSci-samfunnet er bemyndiget til å vokse og lykkes.

Følgende er høgskolens visjon, oppdrag og verdier, som medskapet og bekreftet av NatSci-samfunnet:

SYN:

En blomstrende planet og sunne samfunn gjennom vitenskapelig oppdagelse.

OPPDRAG:

Å bruke oppdagelse, innovasjon og vår kollektive oppfinnsomhet for å fremme kunnskap på tvers av naturvitenskapene. Gjennom rettferdig inkluderende praksis innen forskning, utdanning og service gir vi våre studenter, ansatte og fakultetet muligheten til å løse utfordringer i en kompleks og raskt skiftende verden.

KJERNEVERDIER:

INKLUSIVITET

Fremme et trygt, støttende og innbydende samfunn som verdsetter mangfold, respekterer forskjell og fremmer tilhørighet. Vi forplikter oss til å gi rettferdige muligheter for alle.

INNOVASJON

Dyr kreativitet og fantasi i jakten på ny kunnskap og innsikt. Gjennom individuelle og samarbeidspartier søker vi nye løsninger på nåværende og nye utfordringer innen naturvitenskap.

ÅPENHET

Forplikte seg til ærlighet og åpenhet. Ved å lytte og være åpen for andre perspektiver skaper vi et miljø av tillit der ideer deles og diskuteres fritt.

FAGLIGHET

Strebe etter fortreffelighet, integritet og høye etiske standarder. Vi stiller oss selv og hverandre til ansvar for disse forventningene på en respektfull og konstruktiv måte.

Steder

East Lansing

Address
Farm Lane,288
48824 East Lansing, Michigan, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss