Michigan State University College of Osteopathic Medicine

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I 1964, osteopatiske leger, som jobbet i samarbeid med Michigan Association of Osteopathic Physicians and Surgeons, var vellykkede med å skaffe et charter for å etablere en osteopatisk medisinsk høyskole i Michigan. Den opprinnelige Michigan College of Osteopathic Medicine var lokalisert i Pontiac og tok opp sine første studenter i 1969.

Samme år vedtok statslovgiveren Public Act 162, som spesifiserte at ”En skole for osteopatisk medisin er etablert og skal lokaliseres som bestemt av det statlige utdanningsstyret ved en eksisterende campus i et statsuniversitet med en eksisterende skole eller høyskole i medisin."

For å overholde denne lovgivningen ble college charteret overført til styret for Michigan State University, og college ble flyttet til Fee Hall på East Lansing campus i 1971. På den tiden ble det kjent som Michigan State University College of Osteopathic Medicine .

Siden 2009 har høgskolen operert etter en modell av “One College, Three Sites.” Disse nettstedene inkluderer East Lansing, samt steder i sørøstlige Michigan: Detroit Medical Center i Detroit og Macomb University Center i Clinton Township, som er hjem til omtrent en tredjedel av hver påmeldte klasse.

College of Osteopathic Medicine har et langvarig nettverk av lokalsykehus i hele Michigan. Kjent som Statewide Campus System, eller SCS, var dette nettverket den opprinnelige modellen for den osteopatiske postdoktorale treningsinstitusjonen, eller OPTI. SCS er akkreditert av American Osteopathic Association som en OPTI og har for tiden institusjonell akkreditering av Accreditation Council for Graduate Medical Education, eller ACGME. I samarbeid med høgskolen fører SCS-bostedsprogrammer nasjonen til å oppnå akkreditering under ACGME.

I dag uteksamineres mer enn 300 osteopatiske studenter hvert år som en del av vårt mandat til å produsere primærhelsetjenester leger for staten. Høgskolen mottar også mer forskningsmidler fra National Institutes of Health enn noen annen osteopatisk høyskole i landet.

Steder

East Lansing

Address
Wilson Road,965
48824 East Lansing, Michigan, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: