Michigan State University College of Veterinary Medicine

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Veterinærvitenskapelige kurs har blitt undervist ved MSU siden institusjonen ble stiftet i 1855. College of Veterinary Medicine ble formelt etablert som et fireårig, gradstilt program i 1910.

I dag inkluderer kollegiet fire avdelinger for biomedisinsk vitenskap - mikrobiologi og molekylær genetikk, patobiologi og diagnostisk undersøkelse, farmakologi og toksikologi og fysiologi; to kliniske avdelinger - kliniske vitenskaper for store dyr og kliniske vitenskaper for små dyr; to tjenesteenheter — Veterinærmedisinsk senter og Veterinærdiagnostisk laboratorium; og flere forskningssentre.

I tillegg til doktorgraden i veterinærmedisin tilbyr høgskolen også sertifikat- og bachelorgradsprogrammer i veterinærsykepleie, samt avanserte programmer (master og doktor i filosofi).

College of Veterinary Medicine er heldig å ha et fremragende fakultet, som alle har doktorgrad i veterinærmedisin og / eller doktor i filosofi. Nesten alle spesialitetstavlene anerkjent av American Veterinary Medical Association er representert på fakultetet. Mange av disse fakultetets medlemmer er ledere innen sine felt, både nasjonalt og internasjonalt.

Michigan State har en langvarig forpliktelse til likestilling, bekreftende handling og multikulturalisme. College of Veterinary Medicine har oppnådd nasjonal anerkjennelse for sitt lederskap i programmer for oppmuntring av underrepresenterte grupper på preprofesjonelle, profesjonelle og avanserte studienivåer, samt for økt mangfold i fakultetet.

Spesielle muligheter for veterinærstudenter og profesjonelle studenter til å delta i internasjonale veterinæraktiviteter utvider forståelsen av forskjellige kulturer ytterligere. Faktisk er det internasjonale erfaringer og muligheter florerer på høgskolen for både lærere og studenter. Nesten 300 personer tilknyttet høgskolen har vært involvert i aktiviteter i 36 land. En spesiell gave gir midler til å støtte studentreiser til utlandet.

Overflod og mangfold av dyrehold og ledsagende dyr i Michigan gir College en av de største kliniske og diagnostiske tilfellene i landet. Utdannings- og forskningsmuligheter forbedres betraktelig av denne store saksbelastningen.

Høgskolen tar også seriøst sin forpliktelse til å møte samfunnets behov i tillegg til kliniske tjenester og utdanning. Høgskolen har ekspertise innen folkehelse, biomedisinsk og komparativ medisinsk forskning, økosystem- og miljøledelse, og de mange fasettene som utgjør vårt komplekse globale matvaresystem. College støtter også sentrale dyrehelseprogrammer utført av både Michigan Department of Agriculture og US Department of Agriculture.

Steder

East Lansing

Address
Wilson Road,784
48824 East Lansing, Michigan, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: