Midway University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

* Vårt universitets svar på Covid-19 *

Midway University planlegger å fortsette på-campus, instruksjon ansikt til ansikt og boligdrift for studieåret 2020-21. Vi begynner timene mandag 17. august 2020, som opprinnelig planlagt.

Vi har allerede implementert omfattende nye retningslinjer og gjør endringer på campus for å sikre sikker avstand i klasserommene, bolighusene, spisesalen, arbeidsområdene, idrettsanleggene (inkludert det nye Hunter Field House) og andre fellesarealer.

Selv om staten Kentucky for øyeblikket har stabile, lave infeksjonsrater, er vi opptatt av å hjelpe våre internasjonale studenter og tilbyr unntaksvis et online læringsalternativ på lang avstand. Kontakt oss for å lære mer om onlinealternativet for høstsemesteret.

Oversikt

Midway University , som ligger i Midway, Kentucky, er en privat, non-profit liberal arts college, grunnlagt i 1847 av Dr. Lewis L. Pinkerton, som den første skolen i USA som tjente foreldreløse og vanskeligstilte kvinner. Gjennom årene skolene utviklet seg og ble Pinkerton High School, Midway Junior College, Midway College, og 1. juli 2015, Midway University .

I dag er Midway University ledende når det gjelder å tilby utdanningsmuligheter for menn og kvinner som ønsker å fortsette utdannelsen. Hovedcampus gir en unik læringsmulighet for studenter som søker grunnutdanningene sine. Midway tilbyr også studenter- og doktorgradsutdanninger i et akselerert format der studentene går på kurs om kvelden eller online.

Midway University har lenge vært kjent for sin dyktighet i hele Kentucky og utover i programområdene Business, Equine Studies, Sykepleie / helsevesen og lærerutdanning. Med mer enn 30 hovedfigurer og konsentrasjonsområder samsvarer programmene våre med arbeidsstyrkenes behov i regionen og gjelder for mange forretningssegmenter.

Universitetet er godkjent for å tildele førsteamanuensis-, baccalaureate- og mastergrader.

Vi er en privat, liberal kunstbasert institusjon med karrierefokuserte hovedfag. Vi tilbyr tradisjonelle semesterstudier, i tillegg til akselerert format på kvelden og online grunn- og hovedprogrammer. Studentene våre er fra hele USA og mange internasjonale land. Historien vår er en unik historie fra en ide om å utdanne foreldreløse kvinner.

Vårt vakre campus ligger på 200 dekar i Midway, Kentucky i Woodford County og er en arbeidshestegård. Bare femten minutter fra Lexington ligger campus vårt i sentrum av Kentuckys internasjonalt anerkjente hesteland og er omgitt av noen av de beste fullblodsgårdene i verden.

Midway, Kentucky er en sjarmerende, historisk by som ble grunnlagt av et jernbaneselskap på 1830-tallet. Togene kjører fortsatt gjennom byen, og campus vårt daglig. Downtown Midway er kjent som et regionalt spisestedsmål og dens unike butikker som trekker besøkende daglig.

Midway University vertskap for arrangementer på campus hvert semester for studentene våre, og mange er åpne for Midway-samfunnet. Hver sommer holder Midway University og Renaissance Midway, en ideell samfunnsorganisasjon, Francisco's Farm Arts Festival, som er en juried kunstfestival. Årlig kommer mer enn 5000 besøkende til campus over den to dager lange festivalen.

Mission Statement

Midway University engasjerer og utfordrer studentene til å oppnå individuell vekst, ansvarlig medborgerskap og meningsfulle karrierer gjennom personaliserte pedagogiske opplevelser. (Vedtatt 8. november 2018)

Visjonerklæring

Midway University er en livlig og mangfoldig institusjon forpliktet til faglig dyktighet og individuell vekst.

verdier

Midway University fremmer kjerneverdier som deles av Christian Church (Disciples of Christ) og gjenspeiler troen til vår grunnlegger, Dr. LL Pinkerton. Disse verdiene inkluderer:

  • Verdsetter alle menneskers verdighet
  • Handler med integritet og ansvar
  • Å se på meg selv som en del av fellesskapet
  • Å leve livet i en global kontekst
  • Å yte service til andre
  • Forfølger livslang læring

akkreditering

Midway University er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges for å tildele tilknytnings-, baccalaureate- og mastergrader. Kontakt Commission on Colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 eller ring 404.679.4500 for spørsmål om akkreditering av Midway University . (Revidert februar 2013)

Programakkreditering er som følger:

Sykepleierprogrammer

ADN-, BSN- og MSN-sykepleierprogrammene er akkreditert av Akkrediteringskommisjonen for utdanning i sykepleie, Inc. (ACEN), 3343 Peachtree Road NE, Suite 850, Atlanta, GA 30326, Telefon 404.975.5000, Faks 404.975.5020 (www .acenursing.org)
Midway University ADN-program er godkjent av Kentucky Board of Nursing (KBN), 312 Whittington Parkway, Louisville, KY 40222, Telefon 800.305.2042, Fax 502.696.5762 (www.kbn.ky.gov)

Utdanningsprogrammer

Kentucky Education and Professional Standards Board (EPSB), 100 Airport Road, 3rd Floor, Frankfort, KY 40601, Phone 502.564.4606, Fax 502.564.7080 (www.kyepsb.net).

Studentlivet

Studenter ved Midway har en mulighet til å oppleve en unik høyskoleopplevelse. Å bo på campus eller til og med pendle studentene våre har tilgang til små klasser og gode akademikere, men de får også et nettverk av venner og en ekte fellesskapsfølelse. Nærheten som studentene våre opplever, blir et fundament for varige vennskap, så vel som båndene de danner med fakultet og ansatte.

Residence Life

Midway's Residence Life Department er fokusert på å skape et sterkt og involvert fellesskap av elever. Ved å bo på campus er det vårt oppriktige håp at du fullt ut tar til deg utviklingen i og utenfor klasserommet. Å leve i fellesskapet kan komme med unike utfordringer, men fantastiske fordeler med vennskap, vekst og tilknytning. I løpet av årene du bor hos oss, vil vi strebe etter å støtte deg faglig, sosialt, personlig og åndelig.

Det er tre boligsaler som er tilgjengelige for studenter for campusboliger - Buster Hall, Belle Wisdom og Pinkerton Hall. For å støtte deg har vi bosatte assistenter som bor i hver etasje. Disse grunnleggende Midway Leaders er dedikert til å koble deg til andre innbyggere og til campus gjennom engasjerende og kreative aktiviteter. En profesjonell beboerdirektør bor også i hver bygning og jobber for å bli kjent med hver student gjennom å bygge arrangementer og individuelle samtaler. Din beboerassistent og beboerdirektør er her for deg.

Steder

Midway

Address
Midway University,
512 E. Stephens St.

KY 40347 Midway, Kentucky, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss