Les den offisielle beskrivelsen

Som Taiwans beste internasjonale universitet, mottar MCU studenter fra hele verden. Enten du er interessert i å forfølge en grad i kommunikasjon, design, ledelse, teknologi, språk, lov eller turisme, tilbyr MCU en unik utdanning i verdensklasse. Her tror vi på å bygge kreative og innovative globale borgere som er klare til å bli verdens ledende i morgen.

MCU-oppdrag

Opprettholde oppdraget til "Ett nøkkelbegrep uttalt på tre måter", stoler Ming Chuan University på å gi en pedagogisk innstilling som deltar for alle elever med foreldreomsorg, støtte og veiledning. Som en omfattende institusjon for videregående opplæring, søker Ming Chuan University for excellence i undervisning og læring gjennom teoribasert, applikasjonsorientert utdanning for å forberede elevene med profesjonalitet, teamånd og brede verdensvisninger for internasjonalisering.

Teoribasert og applikasjonsorientert utdanning

Vårt pedagogiske prinsipp insisterer på teoribasert, søknadsrettet utdanning som koordinerer faglige kurs, nyttekurs (fire års engelskkurs og tre års informasjonsteknologi) og generell utdanning for å sikre at alle våre kandidater drar nytte av teoribasert, søknadsrettet utdanning. Vi implementerer holistisk utdanning for å oppdra elevers tegn gjennom seminarer, oppgaveoppgave, oppgaveprosjektdesign, streng disiplin og flittig undervisning. Våre nyutdannede konkurrerer godt med sine jevnaldrende for både videreutdanning og sysselsetting.

Utmerket konkurranseevne

Ming Chuan University har 11 skoler: Ledelse, Kommunikasjon, Lov, Design, Anvendt Språk, Informasjonsteknologi, Turisme, Samfunnsvitenskap, Helse Teknologi, Finacial Technology, og International College. I takt med den raske utviklingen av globalisering og kunnskapsbasert økonomi ansetter skolene ikke bare fakultetmedlemmer med doktorgrader, men retter også sin undervisning og forskning med universitetets tverrfaglige integrasjon, kontinuerlig utvikling, konkurranseevne og samfunnsmessig etterspørsel. For å oppnå dette målet må hver avgangsskole og avdeling fremme sine egne faglige egenskaper og konkurransefortrinn, fremme kvaliteten på undervisning, forskning og service, og øke studentenes kompetanse gjennom evaluering av fakultetets medlemmer og regelmessig evaluering av læringsevaluering.

Komplett e-læringsmiljø

I denne 21. århundre informasjonsteknologi alder, må studentene nurture muligheten til å søke etter, analysere, behandle og integrere informasjon. På grunn av bruken av nettverksteknologi i læringsmiljøet er den relevante teknologien moden. Utfallet av undervisning gjennom det globale informasjonsnettverket er utmerket og vil være en viktig utvikling for universitetet.

For å oppmuntre til flersidig undervisning og læring har universitetet etablert et komplett e-læringsmiljø. Utvidelsen til Network University lar elevene studere uten grenser for plass og tid. Studentene kan gjenta undervisningsmaterialet på nettet for å fremme sine læringsutbytte. Nettverksundervisning lar elevene lære uten å kreve tids- og rombegrenset samspill mellom fakultetets medlemmer og studenter, noe som er en stor utfordring for den tradisjonelle læringsmodusen.

Til støtte for nettverk og høyteknologisk undervisning har vi utstyrt alle klasserom på begge campusene for å være e-klasserom. Vi vil fortsette å utvikle flere nettkurs for studenter for å fremme kvaliteten på undervisning, forskning, service og studenters konkurranseevne.

Opplæringsfilosofier

Ming Chuan University ble etablert på grunnlegger Pao's pedagogiske filosofier, inkludert:

  1. Delta til alle elever med foreldreomsorg, støtte og veiledning
  2. Strenge Discipline og flittig undervisning
  3. Oppmuntre til stor innsats i undervisningen
  4. Passende instruksjon i teori med erfaring i applikasjon
  5. Stressing både humaniora og teknologi

Universitetet tar sikte på å realisere praktisk utdanning, oppfordrer elevene til å inkludere praksis og teori slik at de kan komme inn på arbeidsstyrken umiddelbart etter eksamen. I lys av økende globalisering og global kinesisk feber, forsøker universitetet å forberede elevene til å møte global konkurranse gjennom integrering av utdanningsteorier i denne kinesiske institusjonen og samarbeidspartnere utenlandsuniversiteter. I tillegg til å lære av vellykket utdanningserfaring, søker Ming Chuan å bedre oppdra elevene under den pedagogiske filosofien: lokalisering av global kunnskap og innkjøling av lokal kunnskap i verden.

For å oppnå det endelige målet å utvikle seg til et fremragende internasjonalt universitet, vil universitetet gjøre sitt ytterste for å videreføre sin kvalitetsutdannelse og forplikte seg til internasjonal ekspertise i undervisning og forskning.

Opplæringsmål

internasjonalisering

Opprettelse av et internasjonalt læringsmiljø for å utvide verdensbilder av fakultet og studenter; fremme av internasjonale sertifiseringer; holde seg oppdatert med utdanning rundt om i verden.

Den internasjonale utdannings- og utvekslingsavdelingen og International College har ført veien i god utvikling mot internasjonaliseringsmål. Universitetet demonstrerer med størst antall utenlandske studenter på universiteter i Taiwan tilstrekkelig innsats for å fremme internasjonalisering av høyere utdanning og å bygge et engelsk læringsmiljø.

profesjonalitet

Fokus på samarbeid mellom industri og akademia for å styrke teoretisk kunnskap og praktisk kompetanse; fokusere på faglig erfaring sammen med akademiske bestrebelser for å gi mangfoldig utdanning og livslang læring muligheter.

Som et svar på de voksende behovene for akademisk utvikling har universitetet gjort store forbedringer for å legge til rette for ressursdeling og talentstyringssystemet. Nylige prestasjoner inkluderer e-klassetjenester og e-porteføljesystem for studenter og fakultetets medlemmer.

Fortreffelighet

Bestemte anvendelse av strenge retningslinjer for pedagogisk veiledning for å oppdra elevene med en følelse av ansvar og lagånd jakten på fortreffelighet i undervisning, læring, forskning og service.

Ming Chuan University har mottatt mye anerkjennelse for sin kvalitetsutdannelse. I 2009 oppnådde universitetet topplasseringen blant de nordlige taiwanesiske høyskolene og universitetene i departementets akkrediteringer utført av Taiwan (HEEACT), Higher Education Evaluation and Assessment Council. I tillegg har universitetet tildelt MOE "Striving for Teaching Excellence" -tilskudd i påfølgende år.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Ming Chuan University

Kandidatprogrammet i internasjonale anliggender oppsto som Graduate School of International Affairs (GSIA), Republikken Kina (Taiwan) s første og eneste utdannet program ... [+]

Graduate School of International Affairs (GSIA) var det første programmet i Taiwan som forbereder studentene til å være en del av forhandlingseliten i globale politiske og økonomiske saker. I 2014 ble GSIA forvandlet til masterprogrammet i internasjonale saker, kun åpent for internasjonale studenter.

Vår læreplan har skreddersydd, avansert kurs med fokus på global styring, global strategi og operasjoner, og internasjonal forhandling og kommunikasjon. Alle kurs er hovedsakelig undervist på engelsk, med supplerende faglig støtte på kinesisk.

Uteksaminering med en mastergrad i internasjonale saker er en god start for studenter som ønsker å oppnå kvalitet i global styring, global forretningsdrift, internasjonal forhandling, offentlig diplomati og global kommunikasjon som alle fører til suksessveien.... [-]

Taiwan Taipei
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
Ming Chuan University

New Media and Communication Administration (NMCA) tar sikte på å dyrke nye medieteknologifagfolk og fagfolk som har kunnskap om det kinesiske mediemarkedet i Stor-Kina. N ... [+]

Hvorfor studere i New Media and Communication Administration Program (NMCA)?En studieavgift for en dobbel gradFem interesseområder av kompetanseInteresseområde 1: Anvendt kommunikasjon og New Media Marketing (tilbys av MCU-MI)Interesseområde 2: Kommunikasjonsadministrasjon (6 studiepoeng kreves, tilbys av SVSU)Interesseområde 3: Kommunikasjonsmiljøer (6 studiepoeng kreves, tilbys av SVSU)Interesseområde 4: Anvendt kommunikasjon og New Media Marketing (tilbys av MCU-MI)Interesseområde 5: Samtids kinesiske medier og marked (tilbys av MCU-MI)MCU-studenter mottar kredittgebyrrabattTidligere studiepoeng i Taiwan for å forkorte studietidenInteraksjon og utveksling med lokale studenterNyt avanserte fasiliteter i SVSUOppdrag... [-]
USA Saginaw
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

MA

Ming Chuan University

I de senere år har feltet TCS / FL (undervisning kinesisk som et annet / fremmed språk) raskt utvidet til hvert hjørne av verden. Mastergradsprogrammet for undervisning k ... [+]

Hvorfor TCFL?

I de senere år har feltet TCS / FL (undervisning kinesisk som et annet / fremmed språk) raskt utvidet til hvert hjørne av verden. Mastergradsprogrammet for undervisning kinesisk som fremmedspråk ble grunnlagt for å fremme eksepsjonelle talenter innen TCFL. Mastergradsprogrammet legger stor vekt på å integrere teorier og praksis i utdanning. Vi tar sikte på å forberede studentene på en lovende karriere i TCFL og videre bidra til kinesisk språkutdanning.

En studie for to grader

Etter ferdigstillelse av 36 studiepoeng, vil studentene bli utdelt med to høyere grad, Master of Arts (MA) av SVSU og Master of Arts (MA) av MCU-MI. De to grader viser en internasjonal, tverrkulturell og tverrfaglig kompetanse til kandidatene.... [-]

USA Saginaw
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

2018 08 30 銘傳大學短版中音英字