Missouri University of Science and Technology

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

VI MISSOURI S&T

Vi er Missouri University of Science and Technology - kort sagt Missouri S&T - og vi har vært på toppen av forsknings- og innovasjonsspillet lenge. Grunnlagt i 1870 som en av de første teknologiske institusjonene vest for Mississippi, har vi bygget videre på vår arv av oppdagelse, kreativitet og innovasjon for å utstyre og inspirere dagens studenter til å møte morgendagens store globale utfordringer.

Vårt oppdrag

Missouri S&T integrerer utdanning, forskning og applikasjon for å skape og formidle kunnskap som tjener staten vår og hjelper med å løse verdens store utfordringer.

Vår visjon

Missouri S&T vil være det ledende offentlige teknologiske forskningsuniversitetet for oppdagelse, kreativitet og innovasjon.

Vi vil dyrke nysgjerrighet, kreativitet og tillit hos våre studenter. Vi vil være den valgte institusjonen for partnere over hele verden som søker en høyt kvalifisert, talentfull og gründerarbeid; nyskapende forskning; relevante utdanningsprogrammer, produkter og tjenester; og teknologi og ideer for å løse de store utfordringene i vår tid.

Våre verdier

Livslang suksess

Vi gir eksepsjonell verdi. Belønningen av Missouri S & T-opplevelsen strekker seg langt utover en høyskoleutdannelse, verdsatt grad eller en gledelig karriere. S & T-opplevelsen forbereder deg på et tilfredsstillende liv definert av tilliten til å lykkes, et ønske om å utmerke seg og en kjærlighet til læring som aldri stopper.

kreativitet

Vi er innovatører. Å bygge en bedre verden krever en kreativ gnist, innovative og entreprenørmessige tilnærminger og nysgjerrighet for å oppdage og utforske nye løsninger på verdens store utfordringer.

Integritet

Vi stiller oss selv ansvarlige for våre handlinger. Vi streber etter å opprettholde de høyeste etiske standardene, å oppføre oss med pålitelighet og respekt for hele menneskeheten, og å innpode de samme prinsippene i campus-samfunnet vårt.

bærekraft

Vi lever ved eksempel. Som forvaltere av den offentlige velviljen, de økonomiske ressursene som er betrodd oss og miljøet, legger vi vekt på elastisk og bærekraftig praksis i alle våre anstrengelser.

partnerskap

Vi er gode partnere. Vi fokuserer på å tilføre verdi og skape gjensidig fordelaktige partnerskap. Løsningene på dagens store utfordringer krever smidig samarbeid, teamarbeid og engasjement med våre interessenter, både på campus og i større næringsliv, nasjonale og internasjonale samfunn.

inkludering

Vi er et inkluderende og imøtekommende samfunn. Vi søker å bygge et kreativt læringsmiljø preget av åpenhet, forståelse og verdsettelse av alle mennesker og perspektiver.

Steder

Rolla

Address
West 13th Street,300
65409 Rolla, Missouri, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss