Les den offisielle beskrivelsen

SKOLARSYPER FOR INTERNASJONALE STUDENTER.

Moravian College tilbyr en International Student Merit Award basert først og fremst på akademisk prestasjon: karakterer, styrken av ditt akademiske program, dine TOEFL eller IELTS-poeng, og dine SAT-poeng hvis du er sendt inn.
Vennligst kontakt Executive Director of International Enrollment via forespørsel på denne siden for mer informasjon om International Student Merit Award.

Vi var grunnlagt på en revolusjonær IDEA.

At læring skal være øyeåpning, hjerte racing, spillbytting og - viktigst - morsomt. Da John Amos Comenius, en moravisk biskop, kom opp med den lille teorien hele veien tilbake på 1600-tallet, forventet han sannsynligvis ikke å ha så stor innvirkning. Viser seg, vi er fortsatt enige med hans filosofi. Og vi tror at våre studenter, som Comenius, kan være litt revolusjonerende. De kan også forvandle noe tilsynelatende lite til noe fantastisk, utænkelig og større enn seg selv.

Velkommen til din lille sjanse - vi vet at du er klar til å gjøre det til en stor forandring. Gå for det. Vær litt revolusjonerende.

COLLEGE HISTORY

Moravian sporer opprinnelsen til en jenterskole grunnlagt i mai 1742 av den seksten år gamle grevinnen Benigna von Zinzendorf. Den unge grevinnen, på et atten måneders besøk til de moraviske bosetningene i den nye verden med sin far, grev Nicholas von Zinzendorf, fulgte en moravisk tradisjon som allerede var gammel på sin tid.

Rødene til den moravske kirkesamfunnet går tilbake til den bøhmiske protestantiske martyren John Hus, som døde på staven i 1415. I 1457 organisert organisasjonen formelt under navnet Unitas Fratrum, "Brethrenes enhet". Brødrene (senere kalt Moravians i den nye verden) ga verden til pioneropplærer John Amos Comenius (1592-1670), som var en av deres biskoper.

Kalt "Faderen til moderne utdanning" for sine revolusjonære pedagogiske prinsipper, var Comenius en mann av sin tid med å tenke på utdanning i religiøse termer. Han så på utdanning som et redningsinstrument (fordi sjelen måtte trenes for å søke etter sannhet og å gjenkjenne den da den ble funnet). Siden moravierne betraktet enhver menneskelig sjel en potensiell kandidat til frelse, måtte hvert menneske bli utdannet. Comenius skrev i 1632 at "ikke de rike eller de mektige eneste, men likevel alle gutter, jenter og jenter, både edle og ekstreme, rike og fattige, i alle byer og byer, landsbyer og grotter, skal sendes til skole." Moravierne betraktet derfor skoler som var av betydning bare for kirker.

Etter en periode med intens forfølgelse, hvor den sliterende kirken ble truet med utryddelse, ble brødrene i 1722 gitt asyl på Sachsen eiendom av en økumenisk-minded lutherske adelsmann, grev Nicholas von Zinzendorf, som ble deres leder og deres velgörende . I 1732 kom bosetterne fra Tyskland og Moravia (nå en del av Tsjekkia) til den nye verden. På julaften 1741 grunnla de samfunnet i Betlehem i det som så var villmark, seksti miles nord for Philadelphia. Count Nicholas og hans datter var der for anledningen.

Benigna von Zinzendorfs skole var den første jenters kostskole i Amerika. Det oppnådde et så godt rykte at George Washington, under sin andre periode som USAs president, personlig begjærte rektor for opptak av to av hans store nieser. Betlehem kvinnelige seminarium, som skolen ble kjent, ble chartret for å gi baccalaureate grader i 1863, og i 1913 ble Moravian Seminar og College for Women.

En gutteskole ble etablert i Betlehem i juli 1742, og en annen i nærliggende Nazareth i 1743. Disse skolene slått sammen i 1759 for å danne Nazareth Hall, en institusjon som overlevde til 1929. I 1807 ble en menneskollege og teologisk seminar etablert som en forlengelse av Nazareth Hall. Den institusjonen, Moravian College og Theological Seminary, flyttet til Betlehem i 1858 og ble chartret for å gi baccalaureate grader i 1863, samme år som kvinners høyskole.

I 1954, etter to århundrer med egen utvikling og vekst, ble kvinners og mennsinstitusjoner kombinert for å danne en enkelt collegucational college. Moravian Theological Seminary opprettholdt en nært beslektet, men akademisk distinkt identitet som en teologiskole. Som et resultat av fusjonen ble Moravian College Lehigh-dalen første samferdselsinstitusjon for høyere utdanning.

Programmer gitt i:
Engelsk

Promotional video

Address
Main Street,1200
18018 Bethlehem, Pennsylvania, USA