Moravian College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Moravian College sitter i skjæringspunktet mellom historisk og historiefremkallende. Som det sjette eldste universitetet i Amerika har vi tjent vårt rykte som et øyeåpnende og et verdensforandrende sted å lære og utforske. I tillegg er vi rangert blant de "beste høgskolene i USA" og de "beste college campusene i PA."

Moravians akademiske dyktighet, topprangerte fakultet og engasjement for mangfold og inkludering er det som trekker studenter fra hele staten Pennsylvania og utover til å studere ved vår innovative institusjon.

Som student ved Moravian får du den klassiske amerikanske universitetsopplevelsen. Og vi ville vite - vi har gjort dette i mer enn 275 år. Det er uendelige forskningsmuligheter, gresk liv, den nyeste teknologien, sport, studentklubber og til og med studier i utlandet. Vi planlegger ikke å sette noen grenser for utdannelsen din. Faktisk vil vi rydde en vei for deg å følge lidenskapene dine.

La oss lage historie sammen.

Undergraduate Academics

Moravian College tilbyr studieprogram som fører til fire baccalaureate grader — Bachelor of Arts, Bachelor of Science, Bachelor of Music, and Bachelor of Science in Nursing.

Med mer enn 55 hovedfag og studieprogram å velge mellom, kan du studere alt fra regnskap til studiokunst. Dobbelt- eller trippelmajor hvis du vil. Eller lag ditt eget hovedmål som passer til dine karrieremål og lidenskaper. Uansett hva du bestemmer deg, har du vår støtte.

Vis alle studenter .

I tillegg kan du delta i Honours-programmet, SOAR-forskning, lokale praksisplasser, studentklubber, studier i utlandet og mer.

Vår gjennomsnittlige klassestørrelse er 17 studenter, med 11: 1 til forholdet mellom student og fakultet. Det betyr at professorene dine kjenner deg ved fornavn og bryr seg om suksessen! Du får en Macbook Pro og en iPad som du kan bruke i alle fire skoleår, og du kan til og med beholde dem når du er ferdig.

Graduate Academics

Moravian Graduate tilbyr mer enn 25 doktorgrads- og sertifikatprogrammer innen områdene næringsliv, utdanning, sykepleie, rehabiliteringsvitenskap og kunst.

Moravians doktorgrads- og sertifikatprogrammer er designet for å forberede førsteklasses nyutdannede for å imøtekomme behovene til voksende bransjer - og de er også designet for å passe inn i livet ditt, ikke for å forhindre det. Derfor tilbys hovedfag i tradisjonelle, akselererte, blandede og online formater. Du vil også ha det beste av Moravian College sine ressurser innen fingertuppene, og fakultetet, personalet og studentopplevelses mentorene er opptatt av å lykkes.

Vis alle hovedfagsprogrammer .

plassering

Moravian, som ligger langs østkysten av USA, kaller Bethlehem, Pennsylvania hjem. I denne travle, lille byen finner du deg bare en kort kjøretur unna større byer, som Philadelphia, New York City og Washington, DC. Tenk deg alle helgeturene og nye opplevelsene! Men ikke bekymre deg, det er mye å gjøre rett i Lehigh Valley også. Enten du deltar på en av de beste musikkfestivalene i Nord-Amerika (Musikfest) eller nyter et baseballkamp på Coca Cola Stadium, er det aldri et kjedelig øyeblikk i Bethlehem, PA.

Bethlehem-samfunnet er alltid veldig imøtekommende av moraviske studenter og samarbeider ofte med høyskolen for å tilby praksisplasser, praktiske læringsmuligheter og gratis arrangementer.

Vær

Lehigh Valley i Pennsylvania opplever alle fire sesonger til det fulle. Høst gir sprø genservær og fargerike blader. Vinterfrakker campus vårt med snø. Våren byr på regnbyger og blomstrende blomster. Og sommeren er solrik og varm. Hver sesong bringer litt annet til Betlehem, og vi elsker det!

Sikkerhet

Ja! Sikkerheten til studentene våre er en topp prioritet ved Moravian College . Campuspolitiet vårt jobber for å opprettholde et trygt og sikkert miljø for alle og er alltid tilgjengelig for å hjelpe, hvis behovet skulle dukke opp. Vi tilbyr også døgnåpen eskorte og daglige transporttjenester, i tillegg til nødblå telefoner over hele campus.

Studentliv

Det er mye å gjøre på Moravian College , enten du er interessert i sport, kunst eller samfunnsengasjement. Som en NCAA Divisjon III-skole har Moravian 20 idrettslag på universitetsnivå, samt 10 intramurale lag hvis du bare vil ha det gøy! Det er mer enn 80 studentklubber å delta i, inkludert musikkensembler, studentregjering, studentforeninger og mer.

Kostnad og hjelp

Vi er opptatt av å hjelpe deg med å nå dine mål - og det inkluderer å tilby en rimelig privat utdanning.

Moravian College tilbyr en International Student Merit Award basert først og fremst på akademisk prestasjon: karakterer, styrken av ditt akademiske program, dine TOEFL eller IELTS-poeng, og dine SAT-poeng hvis du er sendt inn.
Vennligst kontakt Executive Director of International Enrollment via forespørsel på denne siden for mer informasjon om International Student Merit Award.

Steder

Betlehem

Address
1200 Main Street
Bethlehem, PA 18018

18018 Betlehem, Pennsylvania, USA

Programmer

Denne skolen tilbyr også: