Morgan State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Morgan State University er et Doktorgrads University og en Maryland utpekt Public Urban institusjon ligger i Baltimore, Maryland.

Morgan arven som en ledende historisk svart College & Universitet magen sin rike kulturarv og meget fornem alumnus fra alle samfunnslag, inkludert to av landets få 4-stjerners generaler, ledende lovgivere, gründere, forskere, idrettsmenn og ingeniører.

Morgan rykte som en akademisk kompetansesenter i Maryland og i nasjonen er åpenbart fra kvaliteten på sine kandidater og fortreffelighet av sin forskning. Med 8,018 studenter, 6700 av dem er lavere, har Morgan fokus på høy effekt forskning ikke redusert sin tilgang oppdrag. Universitetets førsteklasses beliggenhet i Baltimore North East korridoren, ved siden av flere universiteter, inkludert John Hopkins, Loyola, og University of Maryland Medical School tilbyr sine studenter et mangfoldig og rikt miljø for akademiske sysler og den fantastiske sosiale liv Greater Baltimore Fellesskapet har å tilby.

Morgan State University visjon og misjon uttalelser samt kjerne institusjonelle verdier er i tråd med universitetets Carnegie Foundation klassifisering som doktorgradsforskningsuniversitet og er ment å lede Morgan strategiske vekst det neste tiåret.

Visjon

Morgan State University er den fremste offentlige urbane forskningsuniversitet i Maryland, kjent for sin dyktighet i undervisning, intensiv forskning, effektiv offentlig tjeneste og samfunnsengasjement. Morgan forbereder ulike og konkurrerende kandidater for å lykkes i et globalt, gjensidig avhengig samfunn.

Formålsparagraf

Morgan State University tjener samfunnet, region, stat, nasjon, og verden som en intellektuell og kreativ ressurs ved å støtte, styrke og forberede høy kvalitet, ulike kandidatene til å lede verden. Universitetet tilbyr innovative, inkluderende, og særegne lærerike opplevelser til et bredt tverrsnitt av befolkningen i et bredt spekter av disipliner på Baccalaureate, master-, doktor, og profesjonelle gradsnivåene. Gjennom samarbeidsaktiviteter, vitenskapelig forskning, kreative bestrebelser, og dedikert til offentlig tjeneste, gir universitetet betydelig vekt på å ta opp samfunnsmessige problemer, særlig de som utbredt i urbane miljøer.

Kjerneverdier

Følgende institusjonelle verdigrunnlag veilede fremme studentens læring og suksess, lærere stipend og forskning, og samfunnsengasjement hos Morgan:

Fortreffelighet. God undervisning, forskning, stipend, kreative bestrebelser, student tjenester, og i alle aspekter av universitetets virksomhet kontinuerlig forfulgt på Morgan for å sikre institusjonell effektivitet og effektivitet.

Integritet. At Morgan, er ærlig kommunikasjon, etisk atferd og ansvarlighet for ord og gjerninger forventet fra alle medlemmer av universitetssamfunnet.

Respekt. Hver person på Morgan er å bli behandlet med respekt og verdighet, og å bli behandlet likt i alle situasjoner.

Mangfold. Et bredt mangfold av mennesker og ideer er velkommen og støttes på Morgan som avgjørende for god utdanning i et globalt gjensidig avhengig samfunn. Studentene skal ha rimelig og rimelig tilgang til et bredt spekter av høy kvalitet pedagogiske programmer og tjenester.

Innovation. Morgan oppmuntrer og støtter sine lærere, ansatte og studenter i alle former for stipend inkludert oppdagelsen og anvendelse av kunnskap i undervisning og læring og for å utvikle innovative produkter og prosesser.

Lederskap. Morgan søker å gi strenge akademiske læreplaner og utfordrende co-pensum muligheter til å fremme utviklingen av lederkvaliteter i elevene og legge til rette for lederutvikling blant lærere, ansatte og studenter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se BSc'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også: