New York Medical College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Siden 1860, New York Medical College (NYMC) har trent generasjoner av studenter fra hele verden for å levere dyktige og medfølende medisinsk behandling, utforske de grunnleggende vitenskap spørsmål som fører til viktige funn, og gi lederskap innen offentlig helse og viktige tjenester til mennesker med spesielle omsorgsbehov.

Med tre skoler - School of Medicine, Graduate School for medisinske basalfag, og School of Health Sciences and Practice - På en campus i Westchester County, New York, NYMC tilbyr et stort nedslagsfelt som gjør at våre studenter til å behandle og arbeide med kulturelt og økonomisk forskjellige befolkningsgrupper, og forfølge et bredt spekter av karriere, bosted og internship muligheter. Våre samarbeidspartnere sykehus er noen av de fineste i tri-state-området, og våre lærere er uovertruffen i deres engasjement og dyktighet.

NYMC utmerker seg med sin inkluderende og humanistisk tilnærming til utdanning. Historisk var vi i forkant av vår tid i å innrømme og eksamen kvinner og studenter av farge. Etter å ha sluttet seg til Touro College og University System i 2011, er vi nyter en ny æra av vekst, mangfold og muligheter, illustrert av nyvinninger som våre kliniske ferdigheter og Disaster Medicine Training Center, bioteknologi Inkubator og imponerende vekst i ulike applikasjoner og fundraising. Etter 155 år er NYMC sterkere enn noensinne - gode nyheter for våre studenter og befolkningen de tjener.

NYMC Lederskap

New York Medical College ledelse er ansvarlig for universitetets pedagogisk fortreffelighet og er forpliktet til å forberede våre studenter til å være dyktige, virkningsfulle, medfølende og prinsipiell leger, forskere og offentlig helse utøvere. NYMC leder-forskere, akademikere, klinikere, helsepersonell og fagfolk-arbeider sammen for å levere en høy kvalitet på opplæringen i en progressiv, inspirert og nærende miljø.

NYMC Verdier

På New York Medical College, Lærer vi at mens å være utdannet og dyktige er avgjørende for å lykkes, for å virkelig gjøre en forskjell og oppfylle de plikter og ansvar som de medisinsk og helseserviceyrker krever, må våre studenter også være medfølende. De må utføre etisk og med empati, å levere pasientsentrert omsorg som gir emosjonell, så vel som fysiske fordeler. I den forbindelse legger vi vekt på følgende verdier som er tilført hele læreplanen og er en integrert del av den samlede kultur på NYMC.

humanisme - På det mest grunnleggende nivå, må våre studenter se sine pasienter som folk først. Selv om det kan være en presentasjon av sykdom eller svakhet, kan fokusere utelukkende på feilen være umenneskeliggjørende, og kan distansere pleieren fra personen han eller hun behandler. Ved å lære tidlig at pasienter er mer enn bare sine problemer, våre elever er i stand til å gi medmenneskelig omsorg mens engasjerende med og behandle hele personen.

kulturell kompetanse - Vårt samfunn og de samfunn hvor våre studenter skal lære å praktisere er mangfoldig. Likevel kulturell kompetanse er mer enn bare å være respektfull og aksepterende forskjell. Det handler også om å bli innstilt til kulturelle verdier og signaler. Språkforskjeller, forestillinger om kropp og medisin, varierende sosioøkonomiske og utdanningsnivåer, og følelser av stolthet og skam knyttet til kjønn og etnisitet er til stede i hver interaksjon. Å være bevisst - om ikke flytende - i disse kulturelle problemer kan utgjøre hele forskjellen i verden.

Intellektuell nysgjerrighet og vitenskapelige undersøkelser - I deres studier og i sin karriere, er studentene forventes å oppsøke, master, og svare på de siste fremskritt i sine fagfelt. På NYMC, vi også utdanne studenter til å være aktive deltakere og pionerer. Enten ved å gjennomføre grunnleggende, klinisk, eller translasjonsforskning, eller rett og slett utfordrende forutsetninger og testing etablert praksis i sitt arbeid, er våre studenter aldri være fornøyd med fasitsvar og status quo.

Profesjonalitet - Til alle tider - i tanke, tale og handling; i presentasjon og ytelse; med jevnaldrende, kolleger og pasienter - våre studenter er forventet å opptre profesjonelt fra dag én. Med andre ord må de være alltid være etisk, respektfull, pliktoppfyllende, forberedt og ansvarlig. Overalt de går, i alt de gjør, våre studenter å forstå at de representerer NYMC og sin egen personlige og faglige integritet.

Flere former for læring - Det er flere måter å lære enn bare gjennom klasserommet og laboratoriearbeid. NYMC tilbyr en rekke muligheter for våre studenter å forbedre sine faglige leksjoner, for eksempel gjennom studentorganisasjoner, samfunnstjeneste, forskningsprosjekter og praksisplasser. Disse aktivitetene bidra til å bygge lederegenskaper, tilby tilgang til ny kunnskap og informasjon, og sette studentene i stand til å utvide sine perspektiver og få venner og fremtidige profesjonelle kontakter.

Evne til Pasientbehandling - De beste grunner for å gi pasientbehandling bør ikke være en stor lønnsslipp. Et sterkt ønske om å hjelpe mennesker og evnen til å gi eksepsjonell omsorg omfatter de viktigste trekkene alle medisinske og helsevesenet profesjonell bør ha. Noen av disse tingene kan læres, men vi finner ut at NYMC studentene selv velge vår skole fordi de virkelig ønsker å gjøre en forskjell i folks liv.

Mellommenneskelige menneskelige~~POS=HEADCOMP ferdigheter - I behandlingen av jevnaldrende, lærere, og spesielt pasienter, er det viktig å være en effektiv kommunikator. Vi forventer at våre studenter til å si hva de mener, mener hva de sier, og være nådig, respektfull og fleksibel til alle tider. Sterke mellommenneskelige ferdigheter gjøre studentene bedre i stand til å arbeide som en del av et team og å skape støtte fra medstudenter og lærere.

Beliggenhet

Siden 1971 har New York Medical College (NYMC) blitt plassert på en frodig 54-acre campus i Valhalla, New York. Et innslag i Westchester County i den nedre Hudson Valley, bare 25 miles nord for Manhattan, gir NYMC et ideelt utgangspunkt for studenter som ønsker å studere og praktisere medisin, drive forskning og engasjere seg i offentlige helsetjenester.

Våre røtter går tilbake til 1860 med etableringen av homeopatisk Medical College of New York. NYMC identitet utviklet seg gjennom sammenslåing av ulike New York-baserte institusjoner, for eksempel Metropolitan Hospital Center, Flower Gratis Surgical Hospital og Fifth Avenue Hospital.

Serverer en stor og svært mangfoldig geografisk område og befolkningen, opprettholder NYMC tette bånd med lokalsamfunn og opprettholder verdifulle bevisninger med flere fremragende sykehus og andre helseinstitusjoner i området. Å ha lokale leger og helse kommisjonærer blant våre lærere er ett eksempel på hvordan NYMC og regionen nyte et symbiotisk forhold - hver tjener og støtter hverandre, og våre studenter og det omkringliggende samfunn er de viktigste begunstigede.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Programmer

Denne skolen tilbyr også: