Les den offisielle beskrivelsen

Om NYU Steinhardt

NYU Steinhardts one-of-a-kind integrasjon av utdanning, helse, kunst og mediestudier setter oss i hjertet av en bevegelse: utdanning for sosial endring.

Steinhardt-studentene brenner for å hjelpe andre.

Vårt oppdrag er å fremme kunnskap, kreativitet og innovasjon i krysset mellom kultur, utdanning og menneskelig utvikling. Vi illustrerer NYUs forpliktelse til å være av offentlig tjeneste.

Våre akademiske programmer er rangert blant landets beste.

NYU Steinhardts masterstudier i anvendt psykologi, utdanning, helse, medier, musikk og scenekunst, og kunst- og kunstyrker tiltrekker nyutdannede studenter, etablerte fagpersoner som søker lisens eller sertifisering, og karrierer. Læreplanen vår gir studentene våre muligheten til å studere i utlandet og oppleve praktisk læring.

Avanserte sertifikatprogrammer lar deg studere i spesialiserte områder innen anvendt psykologi, utdanning, musikk og scenekunst og fysioterapi.

Vi tilbyr også PhD-programmer som forbereder nyutdannede for karrierer innen akademisk forskning og undervisning, samt profesjonelle doktorgradsprogrammer for avansert praksis innen utdanningsfelt, kunst, ergoterapi og fysioterapi.

Vi omdefinerer helhetlig utdanning.

Studentene våre tilhører et sterkt og støttende fellesskap av lærde - et varmt, pleiende miljø som oppmuntrer til utforskning av nye ideer. Fakultetet vårt leder innen sine fagområder og samarbeider på tvers av akademiske fagområder: lærere som arbeider med psykologer og helsepersonell, musikere med talepatologer, lærere med billedkunstnere. De jobber med studenter for å undersøke temaer som innvandringens effekter på læring, ernæring fra barn og overvekt, og hvordan digitale medier forvandler sosiale forhold. Våre forskningsinstitutter påvirker stipend og politikk over hele verden.

Hos Steinhardt foregår læring inn og ut av klasserommet.

I mer enn et århundre har vi bygget partnerskap i samfunnet vårt: med lokale skoler, familier, samfunnsbyråer, kunstorganisasjoner, kulturinstitusjoner og helsetjenester. En Steinhardt-utdanning består av streng klasseromsstudie samt interning hos New York Citys toppmedieselskaper, kliniske plasseringer ved anerkjente sykehus, eller studentundervisning i et av verdens mest forskjellige skolesystemer. Det betyr uovertrufne muligheter for profesjonell trening og karriereutvikling.

Vi forbereder deg til å lede i et globalt samfunn.

I likhet med byen kaller vi hjem, fakultetet vårt, studenter og ansatte representerer et vidt spekter av bakgrunner, synspunkter og perspektiver. Og selv om røttene våre går dypt i New York, påvirker vårt arbeid hjemme - og påvirkes av - forbindelsene våre i utlandet. Hver dag fortsetter de nyutdannede Steinhardt med å forandre verden.

NYUs internasjonale rangeringer

  • # 7 - Amerikanske nyheter
  • # 27 - Times Higher Education World University Rankings
  • # 29 - Akademisk rangering av verdensuniversiteter
  • # 52 - QS World University Rankings

Skolens tidslinje

NYU Steinhardt ble grunnlagt i 1890 som School of Pedagogy, og var den første profesjonelle skolen som ble viet til lærerutdanning som ble etablert ved et amerikansk universitet. Skolens tidlige oppgave var å utdanne skoleadministratorer og forberede menn og kvinner til arbeid i høgskoler for lærerutdanning. I 1921 lærte skolen lærere på alle nivåer og på alle felt, inkludert kunst og helse, og ga grunnfag gjennom doktorgrader. Etter hvert som utdanningsfeltet utvidet, utvidet skolen fokuset for å innlemme ny kunnskap og vitenskapelig utvikling, og nye programmer dukket opp.

I dag tilbyr NYU Steinhardt mer enn 100 studenter- og doktorgradsutdanninger gjennom sine 11 akademiske avdelinger. Studentene forbereder seg på karrierer innen utdanning, media, musikk og scenekunst, ernæring, fysioterapi og ergoterapi, psykologi, talepatologi og billedkunst. Gjennom sin historie har Steinhardt vært en livlig institusjon som reagerer på sosial endring.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Dette mesterprogrammet ligger i et av verdens sentre for jazzmusikk, og kombinerer avansert ytelsestrening og relaterte faglige kurs med uovertrufne muligheter i musikkbr ... [+]

Bli en leder i dagens globale jazzscene

Dette mesterprogrammet ligger i et av verdens sentre for jazzmusikk, og kombinerer avansert ytelsestrening og relaterte faglige kurs med uovertrufne muligheter i musikkbransjen. Du vil opptre ukentlig på landemerke-arenaer, studere en til en med vårt internasjonalt anerkjente fakultet, bli mentor i entreprenørskap og bygge en profesjonell karriere i den moderne jazzbransjen.

Hva du vil lære

Vårt program streber etter å skape et miljø som er modellert etter de virkelige opplevelsene fra kunstnerfakultetet. Som hovedfagsstudent vil du:

Oppnå et ytelsesnivå som gjør det mulig for deg å gå inn i det profesjonelle jazzprestasjonsfeltet - du bygger tekniske instrumentelle ferdigheter, lærer å snakke jazzspråket flytende og utvikle din egen musikalske stemme og uttrykk.Få et fundament i musikkestetikk, teori og litteratur og forskning.Fullfør valgfrie kurs basert på dine karrieremål, for eksempel musikkteknologi, filmscoring, musikkhistorie, jazzmusikkstudier og musikkvirksomhet.... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 4 semestre
Campus
Les mer på norsk
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Forbered deg på å jobbe innen raskt utviklende felt som lydteknikk, programvareutvikling og multimedia. I dette masterprogrammet i musikk, vil du studere med industrilede ... [+]

Hands-on integrering av musikalske og tekniske ferdigheter

Forbered deg på en vellykket karriere eller doktorgradsstudie innen felt som lydteknikk, produksjon og postproduksjon, lydredigering for film og multimedia, lydmastering, signalbehandling, akustikk, musikkinformatikk og spilllyd. Du vil studere med industriledere, ha muligheten til å jobbe hos store innspillingsstudioer og medieselskaper i hovedstaden i musikkbransjen, og utvikle kompetanse innenfor en akademisk setting som oppmuntrer til læring ved kreativ eksperimentering.

Hva du vil læreIntegrer musikalske og tekniske ferdigheter.Få et solid fundament på alle områder innen musikkteknologi og spesialisert kompetanse innen et fokusområde innen musikkteknologi.Eksperimenter med nye relasjoner mellom eksperimentelle og tradisjonelle tilnærminger til musikk ved å samarbeide med NYUs Performance and Composition-programmer.Utvikle kompetanse ved å lære gjennom kreative eksperimenter.Demonstrere kompetanse i offentlig muntlig presentasjon av deres kunstneriske og vitenskapelige arbeider.Kjerne- og valgfag... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 6 år
Campus
Les mer på norsk
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Utvikle ferdighetene dine som musikkomponist i en vinterhage-lignende setting i denne mesteren i et musikkprogram, og samarbeider tett med vårt fakultet av internasjonalt ... [+]

Musikksammensetning og performancemuligheter i en vinterhage-lignende setting

Utvikle ferdighetene dine som musikkomponist i en vinterhage-lignende setting i denne mesteren i et musikkprogram, og samarbeider tett med vårt fakultet av internasjonalt anerkjente komponister. Spesialiserer deg i tradisjonell komposisjon, elektronisk komposisjon, eller komponering for film eller musikkteater. Du vil være aktivt involvert i utførelsen av arbeidet ditt, og samarbeide med komponister, musikere og andre artister, på NYU og i hele New York City.

Konsentrasjoner i scoringen for film og multimedia og låtskriving er også tilgjengelige.

Hva du vil læreHvordan komponere stykker av ditt eget design.Hvordan velge den beste fremgangsmåten som er nødvendig for din karriere innen musikksammensetning.Hvordan integrere koreografer, billedkunstnere, forfattere, filmskapere og andre forskere på andre felt i dine egne verk.Musikalske, tekniske og mellommenneskelige ferdigheter gjennom fordypning i yrket - du vil bli utsatt for ledende fagpersoner, foreninger og bransjeinnstillinger.Musikkforskning.Musikkhistorie og litteratur.Musikkteori.... [-]
USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 semestre
Campus
Les mer på norsk

MA

NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Design teknologibaserte læringsmiljøer for multimedia - fra programvare og nettsteder til video- og mobiltelefonapplikasjoner - og evaluer bruken i pedagogiske innstillin ... [+]

Design fremtidens medier og teknologi

Arbeidet med etablerte og fremvoksende digitale medier, vil du utforme rike teknologibaserte, multimedia læringsmiljøer, forstå og evaluere bruken av dem i varierte utdanningsmiljøer og undersøke hvordan folk lærer med teknologi. DMDL-studiobasert læreplan for Digital Media Design for Learning er supplert med et utmerket internship-program med vertssteder på alle områder innen pedagogisk teknologi og medier.

I motsetning til programmer som er fokusert på anvendelse av eksisterende teknologier på formell skolegang (for eksempel hvordan du bruker PowerPoint for å supplere forelesninger), vil du utforme fremtidens medier og teknologi for alle slags læringsmiljøer og undersøke hvordan folk lærer med teknologi.... [-]

USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 4 semestre
Campus
Les mer på norsk
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Forbered deg på en karriere som pedagog som jobber internasjonalt. I dette tverrfaglige masterprogrammet i kunst, vil du lære hvordan du designer, implementerer, administ ... [+]

Hvem vi er:

International Education MA-programmet er designet for å forberede fagpersoner som forstår de internasjonale implikasjonene av deres ansvar og har evnen til å utnytte kunnskap på tvers av internasjonale grenser. Programmet utvikler utdanningseksperter som kan utforme, implementere, administrere og evaluere internasjonale utdanningsprogrammer i skoler, høyskoler, stiftelser, multinasjonale selskaper og offentlige og private utdannings- og kulturbyråer. Studentene blir utsatt for et flerfaglig fakultet, som består av antropologer, økonomer, historikere, filosofer, statsvitere og sosiologer, som anvender de teoretiske, konseptuelle og metodiske fremskrittene innen humaniora og samfunnsvitenskap for analyse av internasjonal utdanningspolitikk og institusjoner.... [-]

USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 6 år
Campus
Les mer på norsk
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Bli med i vårt samfunn med sosialt engasjerte kunstnere / designere, lærere, kreative aktivister og samfunnsarrangører som jobber sammen for å skape kritiske intervensjon ... [+]

Kunst, utdanning og samfunnspraksis

Bli med i vårt samfunn med sosialt engasjerte kunstnere / designere, lærere, kreative aktivister og samfunnsarrangører som jobber sammen for å skape kritiske intervensjoner som inspirerer til dialog og katalyserer sosial endring gjennom kunsten. Dette arbeidet kobler sammen kunst og sosial rettferdighet, forankret i pedagogikk av håp og mulighet. Vårt intime og tverrfaglige program balanserer teori og praksis gjennom klasseromsprosjekter vedtatt i offentlige rom og i samarbeid med lokale organisasjoner. Gjennom kursarbeid utforsker vi historien og den politiske konteksten til sosialt engasjert kunst og populær utdanning, samt kreative strategier for aktivisme og organisering. Capstone-prosjektet gir en mulighet til å designe, implementere og dokumentere et kunstnerisk inngrep i det offentlige rom eller til å samarbeide med en samfunnsorganisasjon i et forsøk på å gjennomføre sosial transformasjon.... [-]

USA New York
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Dette American Art Therapy Association-akkrediterte mastergradsprogrammet integrerer visuell kunst med psykoterapi, og engasjerer den kreative kraften til kunst for menta ... [+]

Mission Statement

NYU Art Therapy Program integrerer psykoterapi og visuell kunst, og involverer den kreative kraften til kunst for klinisk vurdering og behandling. Spesielt fremmer vi (1) vitenskapelige forskningsevner og evidensbasert klinisk praksis, (2) tverrkulturell kompetanse med en forståelse av sosiale rettferdighetsspørsmål, og (3) flyt med de nye teknologiene i ny mediekunst.

Programfilosofi

Vår personsentrerte kliniske orientering styres av humanistiske og samtidige tilnærminger til psykoanalytisk teori som inkluderer ego-psykologi, objektforhold, selvpsykologi og intersubjektivitetspsykologi, og som bygger på aktuell empirisk forskning, spesielt tilknytnings- og traumeteorier.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 6 år
Campus
Les mer på norsk
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Tverrfaglig karakter og ligger i spissen for matstipend, og understreker denne kunstneren i internasjonale, nasjonale og lokale matsystemer. Du vil utvikle en forståelse ... [+]

Studere matsystemer, kultur og politikk i New York City

Det første masterstudiet i USA viet til matstipend, Food Studies ved NYU Steinhardt, benytter tilnærminger fra humaniora og samfunnsfag og forbereder deg til å analysere det nåværende amerikanske matsystemet, dets globale forbindelser og lokale alternativer. Du vil undersøke kulturelle, politiske, økonomiske, miljømessige og geografiske tilnærminger til mat i lokale, urbane og globale sammenhenger.

Dette studiet med 40 studiepoeng, krever 19 studiepoeng i obligatorisk kurs som dekker matsystemer, kultur og politikk, så vel som en forskningsdel. Utover disse kravene, kan du ta 21 studiepoeng i fordypningsmoduler (policy / advocacy, business / social entreprenørskap, media / kulturanalyse), slik at du kan grave dypere i interessene dine.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 6 år
Campus
Les mer på norsk
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

I dette masterprogrammet i kunst vil du undersøke globale og digitale medier og kultur og forberede deg på en karriere innen felt som media, teknologi, akademia, jus, reg ... [+]

Oversikt

Masterprogrammet i medier, kultur og kommunikasjon (MCC) er globalt i synspunkt og tverrfaglig til kjernen. Vår forskning og pensum legger vekt på studiet av globale medier og kultur, digitale medier og nye teknologier, mediehistorie, medieteori, visuell kultur, lydstudier, medieinfrastrukturer, rase og kjønn, medieaktivisme og politisk kommunikasjon.

Med utgangspunkt i den liberale kunst og samfunnsvitenskap, trener MCCs MA-program smidige forskere, i stand til å tenke kritisk fra forskjellige perspektiver om skiftende næringer, teknologier og kulturer. Studentene jobber tett med MCCs store og anerkjente fakultet for mediestudier.

Mens instituttets kurs primært er teoretiske, er MCC-studiet fleksibelt, noe som gjør at flere valgfag fra hele universitetet kan imøtekomme studentenes akademiske og profesjonelle baner. Medievirksomhet ved NYU Stern, medierett ved NYU School of Law, digital design og interaktiv teknologi ved NYU Tandon School of Engineering, kvantitative forskningsmetoder ved NYU Steinhardt, og medieetnografi i NYU Anthropology er bare noen av de mange valgfagene som er gjort tilgjengelig til MCC-studenter. Vi tilbyr også utenlandsstudier i Europa, Asia og Latin-Amerika som undersøker medier i sammenlignende sammenhenger.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 8 semestre
Campus
Les mer på norsk
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Dette kunstnerprogrammet kombinerer de enestående kunstneriske ressursene i New York City, verdens musikkbransjehovedstad, med tverrfaglige kurser, inkludert kurs ved NYU ... [+]

Bli en leder i dagens globale musikkmarked

Dette kunstnerprogrammet kombinerer de enestående kunstneriske ressursene i New York City, verdens musikkbransjehovedstad, med tverrfaglige kurser, inkludert kurs ved NYU Stern School of Business. Studer med bransjeledere og lær de nødvendige ferdighetene for å bli ledende på dagens globale musikkmarked. En konsentrasjon innen musikkteknologi er også tilgjengelig, samt et akselerert globalt alternativ der du kan fullføre graden i tre semestre mens du fullfører kurs og praksisplasser i London og Rio de Janeiro.

Hva du vil læreHvordan anvende virksomhets- og administrasjonsteori på problemer som har en sterk estetisk og kunstnerisk dimensjonHvordan definere, kritisere og evaluere strukturen og driften av musikkvirksomhetenHvordan utforme organisatoriske mål og ta strategiske beslutninger for å nå målGjennom endelige Colloquy-prosjekter vil du foreslå endringer og innovasjoner for å ta industrien videre... [-]
USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 4 år
Campus
Les mer på norsk
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Endre fremtid for utdanning med en karriere innen ledelse, politikk og talsmann. I dette masterprogrammet i kunst vil du utforske utdanningspolitikk og politikk og rollen ... [+]

Arbeid for å oppnå sosialt og pedagogisk rettferdighet

Endre fremtid for utdanning med en karriere innen ledelse, politikk og talsmann. I dette masterprogrammet i kunst vil du utforske utdanningspolitikk og politikk og den voksende rollen til utdanningsorganisasjoner som arbeider med skoler og samfunn, både nasjonalt og internasjonalt. lære å lede tverrsektoriell; opprette samarbeidsnettverk; og delta i forskning og politikkanalyse. Hvis du er en pedagog eller har litt erfaring med å jobbe med barn og ungdom eller samfunnsbaserte organisasjoner, vil denne graden forberede deg til å lede i pedagogiske ideelle organisasjoner, frivillige organisasjoner (NGOs) og advocacy organisasjoner.... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 4 semestre
Campus
Les mer på norsk
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Bygg videre på scenekunstbakgrunnen og forbered deg på en lederrolle i nasjonale og internasjonale organisasjoner for scenekunst. Denne master of arts-programmet kombiner ... [+]

Tverrfaglig forberedelse innen virksomhet, ledelse og kunst

Bygg videre på scenekunstbakgrunnen og forbered deg på en lederrolle i nasjonale og internasjonale organisasjoner for scenekunst. Denne master of arts-programmet kombinerer intensiv studie i scenekunstledelse og relaterte disipliner med praksisplasser ved ledende organisasjoner i New York City. Du vil lære å forestille deg kreative løsninger på nye problemer, tenke kritisk, kommunisere effektivt og håndtere både menneskelige og materielle ressurser. Du vil også finpusse dine forretningsferdigheter gjennom klasser ved NYU Stern School of Business eller NYU Wagner Graduate School of Public Service.

Hva du vil læreHvordan bruke grunnleggende prinsipper for virksomhet og ledelse (markedsføring, jus, publikumsutvikling, styreutvikling og styrerelasjoner og innsamling) til administrasjon av scenekunstorganisasjoner.Lederegenskaper, gjeldende for scenekunstadministrasjon.Hvordan anvende et tverrfaglig perspektiv og integrere økonomi, statistikk, markedsføring, regnskap, økonomi, planlegging, jus, kulturpolitikk og filantropisk utvikling i kurs og praksisplass.Hvordan identifisere og evaluere viktige spørsmål som kulturpolitikk, offentlig finansiering, sponsing og markedsføring på forskjellige internasjonale steder.... [-]
USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 6 år
Campus
Les mer på norsk
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Denne master of arts-programmet forbereder deg til å implementere innovative engelske undervisningsmetoder for studenter som er foredragsholdere på andre språk. Du lærer ... [+]

MA i lærere i engelsk til høyttalere i andre språk, ikke-sertifisering

Dette masterprogrammet i kunst gir deg kunnskap og ferdigheter til å lære engelsk til foredragsholdere på andre språk (TESOL) til voksne elever i USA og i utlandet. Du lærer pedagogiske strategier og bygger et sterkt fundament i språk, litteratur og språkvitenskap, og forbereder deg på en rekke givende karrieremuligheter. Dette er et program med variabelt kreditt som krever 30-34 studiepoeng, avhengig av tidligere kurs i emnet.

Dette programmet fører ikke til New York State-sertifisering. Et alternativ for innlæringssertifisering er også tilgjengelig.

Hva du lærerAndrespråklige tilnærminger som kan tilpasses behovene til elever med forskjellig språklig, pedagogisk og etnisk bakgrunn.Andrespråklig pedagogikk, andrespråksstudie, lingvistikk, engelsk grammatikk og interkulturelle eller flerkulturelle studier.Hvordan utvikle og implementere innovative klasseromsstrategier og læreplaner.En forståelse for kulturelt mangfold i globale utdanningsmiljøer.Slik lærer du... [-]
USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 4 semestre
Campus
Les mer på norsk
NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

Forbered deg på lederposisjoner med kunstinstitusjoner - både non-profit og for-profit. Lær nye tilnærminger for å oppmuntre til kunst tilgang og deltakelse, tilegne seg ... [+]

Program

Etablert i 1971, var MA-programmet i Visual Arts Administration det første i landet som fokuserte spesielt på ledelseskarrierer innen visuell kunst, i både tradisjonelle og alternative sammenhenger. Når man tar hensyn til den kulturelle og økonomiske effekten av billedkunst, nasjonalt og internasjonalt, så vel som utfordringene for kunsten i dag, forbereder programmet studentene til å bli ledere i et bredt spekter av kunstorganisasjoner. Visual Arts Administration MA-programmet adresserer hele kunstøkologien, inkludert det kulturelle miljøet som kunst- og kunstorganisasjoner opererer i; kunstnerens rolle i samfunnet; hvordan kunstverk dokumenteres, presenteres og tolkes; strukturen og ledelsen av organisasjoner som viser kunstverk - både non-profit og for-profit. og rollen som kunstteoretikere, kritikere, kuratorer og samlere. Programplanen vurderer også hvordan utdanning i kunstorganisasjoner utvider kunnskap og bygger publikum, kunstens økende rolle i byutvikling og offentlige rom, og nye tilnærminger og verktøy for å oppmuntre til tilgang og deltakelse. Det legges en sterk vekt på å tilegne seg teoretiske og praktiske verktøy for innsamling, økonomisk styring, markedsføring og kunnskap om nye medier og teknologi innen billedkunst. Mens programmet først og fremst er rettet mot det non-profit segmentet av feltet, tilbyr det også en sterk for-profit konsentrasjon. Det legges vekt på samarbeid på tvers av billedkunstadministrasjonsfeltet. Programmet drar nytte av sin posisjon i New York City for å benytte seg av en rekke kunstorganisasjoner og fagpersoner som er tilgjengelige gjennom casestudier, fokusgrupper, nettstedbesøk og eksempler på teori brukt til praksis. Ved å bruke programmets omfattende internship-komponent og alumni-nettverk gir studentene tilgang til et bredt spekter av individer... [-]

USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 6 år
Campus
Les mer på norsk

MSc

NYU Steinhardt School of Culture, Education and Human Development

I dette masterprogrammet med fleksibel studiepoeng vil du lære avanserte kvantitative forskningsteknikker og anvende dem på kritiske politiske spørsmål på tvers av samfun ... [+]

En sosialt betydelig mastergrad

I følge National Center for Education Statistics er antallet jobber innen statistikk og datavitenskap nesten tredoblet de siste fem årene - og American Statistical Association sier det fremdeles ikke er nok statistikere til å imøtekomme denne etterspørselen. Som student i dette studiet, vil du tilegne deg meget salgbare avanserte analytiske ferdigheter for et bredt spekter av utfordrende og givende datakrevende karrierer innen samfunns-, atferds- og helsefag. Spesielt vil studenter på dette programmet:

Bygg et sterkt fundament i statistiske forskningsteknikker og bruk dem for å ta opp kritiske spørsmål innen moderne samfunns-, atferds-, helsevitenskapelig og politisk forskning.Forbered deg på en karriere som anvendt statistiker og dataforsker i privat eller offentlig sektor, og jobber innen felt som psykologi, utdanning, statsvitenskap, offentlig politikk, medieforskning eller helsevesen.Forbered deg på videre akademisk studie i en rekke fagområder som krever eller fokuserer på kvantitativ analyse.Viktige programfunksjoner... [-]
USA New York
September 2020
Engelsk
Heltid studier
Deltid
3 - 6 semestre
Campus
Les mer på norsk

Take a Virtual Tour of NYU Steinhardt!

NYU Steinhardt: Moving Forward into the Future

Why study education in NYC?

The graduates changing communities around the world

Address
82 Washington Square East
10003 New York, New York, USA