Les den offisielle beskrivelsen

Oppfinnelse, innovasjon og entreprenørskap

Det er New York University Tandon School of Engineering grunnleggende måte å tilnærme akademikere og forskning ved å bevæpne lærere og studenter med de verktøy og ressurser til å slå sin inspirasjon i programmer, produkter og tjenester som tar fly mot markedet.

Online - Lær Når som helst, hvor som helst

NYU Tandon School of Engineering er en av landets mest respekterte skoler av engineering, anvendt vitenskap, ledelse og teknologi. Nå NYU Tandon Online (tidligere NYU-ePoly) tilbyr muligheten til å tjene en avansert graduate grad eller sertifikat fullt på nettet.

Tilgang til Internett har aldri vært enklere, raskere eller mer økonomisk, noe som gjør det mulig å ta graduate klasser med NYU Tandon School of Engineering hvor og når du vil - på jobb, hjemme, fra 35.000 fot når du flyr for å møte en klient eller kommer tilbake fra en hardt opptjente ferie.

Hvis du tror tidsplanen er for opptatt for klasse, tro om igjen. Hvis arbeidet ditt eller tempoet i ditt daglige liv hindrer deg fra å delta klasse på campus, kan du nå trygt slå til NYU Tandon Online for å tjene din graduate sertifikat eller mastergrad i mer enn et dusin online programmer.

Programmer gitt i:
  • Engelsk