New England College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

60610_ScreenShot2017-11-14at11.19.40.png

New England College er en privat, non-profit college, som ligger i den nydelige New England byen Henniker, New Hampshire dedikert til å gi en eksepsjonell utdanning for bachelor, utdannet og doktorgradsstudenter fra hele verden.

Rangerte av US News and World Report i toppklasse av bachelorstudier i nord, forbereder New England College studenter på en måte som er robust, grundig og engasjerende. Vi kaller det "erfaringslæring," eller lærer ved å gjøre. Enten det er et kurs i næringsliv eller filosofi, innbefatter NEC professorer praktisk erfaring i læreplanen, slik at studentene uteksamineres med mer enn bare en grad.

Det er mange elementer til New England College som kan intrigere deg - en unik pedagogisk filosofi, en pittoresk campusinnstilling eller alle aktiviteter som kan bidra til din personlige transformasjon - og du kan bare oppdage at det er det rette stedet for deg. Velkommen!

Lige utdannelsesmuligheter

Det er New England Colleges policy å administrere alle utdanningsprogrammer og tilhørende støttetjenester og fordeler på en måte som ikke diskriminerer på grunn av studentens eller potensielle studenters rase, farge, religion, kjønn, seksuell orientering, alder, nasjonal opprinnelse, fysisk eller mental handikap eller andre egenskaper som ikke lovlig kan danne grunnlag for å levere slike programmer eller tjenester. Videre vil hvert område i instituttet oppmuntre til anvendelse av minoritets- og kvinnestudenter for å eliminere effekten av tidligere diskriminering i bestemmelsene i utdannings- og relaterte tjenester og å etablere prosedyrer som vil sikre likebehandling og lik tilgang til fasilitetene og utdanningsfordelene til alle studenter etter loven.

60611_ScreenShot2017-11-14at11.20.09.png

NEC på et øyeblikk

Campus : Henniker, New Hampshire er en rask 15 minutter fra statens hovedstad (Concord, NH), 30 minutter fra den største byen (Manchester, NH) og 90 minutter fra Boston.Classrooms, møterom og residens deler de omkringliggende skjønnhet på vår 220 hektar store campus og Contoocook River.

Programmer : 37 Bachelorstudier, 12 mastergradsprogrammer og ett doktorgradsprogram er alle levert i liberal arts tradisjon, og med vekt på erfaringslæring, ved dedikert og oppnådd fakultet.

Studenter : Omtrent 1000 på campus og 900 online studenter, og 900 studenter fra hele verden deltar New England College. NEC-opplevelsen er samarbeidende og støttende. Høyt varierte, over en tredjedel av NECs elever identifiserer seg som elever av farge.

Aktiviteter : 18 varsity idretter, mange intramural sport, og over 40 klubber og organisasjoner av alle slag, sammen med en endeløs tidsplan med morsomme aktiviteter og arrangementer, gjør det enkelt å føle at du tilhører NEC. Bli en del av Pilgrim Nation!

Praktikplasser : NEC-studenter har hatt fordel av over 1000 internship muligheter, løpende tilgang til virkelighets erfaring og praktisk opplæring gjennom aktivt samarbeid med bransjepartnere og karriere rådgivningstjenester.

Mission & Vision

Formålsparagraf

New England College er et kreativt og støttende læringssamfunn som utfordrer enkeltpersoner til å forvandle seg selv og deres verden.

Vision Erklæring

New England College vil være den mest respekterte og ettertraktede, små private høgskolen i New Hampshire, kjent for sine innovative akademiske programmer og som leder innen erfaringsutdanning.

60612_ScreenShot2017-11-14at11.21.31.png

Steder

Henniker

Address
98 Bridge Street
03242 Henniker, New Hampshire, USA
Telefon
603.428.2000

USA Online

Address
USA Online, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss