Les den offisielle beskrivelsen

New York Institute of Technology - College of Engineering og Computing Sciences

Utforsk New York Institute of Technology-et dynamisk, høyt rangert og akkreditert ikke-for-profit universitet forpliktet til å utdanne neste generasjon ledere, og til å inspirere innovasjon og fremme entreprenørskap.

111909_Picture1.png

Om New York Institute of Technology:

New York Institute of Technology tilbyr bachelor, utdannet og profesjonell grad i mer enn 50 fagområder, inkludert datavitenskap, data og cybersecurity; biologi og biomedisinsk studier; arkitektur og design; engineering; helsepersonell og medisin; IT og digital teknologi; ledelse; kommunikasjon og markedsføring; utdanning og rådgivning; og energi og bærekraft. Et nonprofit, uavhengig, privat og nonsektarisk institutt for høyere utdanning, ønsker universitetet mer enn 9000 studenter over hele verden. Universitetet har campus i New York City og Long Island (New York), Jonesboro (Arkansas) og Vancouver (British Columbia), og programmer rundt om i verden. Mer enn 100 000 alumni omfatter et engasjert nettverk av dyktige, beslutningstakere og innovatører som er forberedt på å forandre verden, løse utfordringer fra det 21. århundre og gjenoppfinne fremtiden.

Siden 1955 har NYIT forfulgt sitt oppdrag til:

 • Gi karriere-orientert profesjonell utdanning
 • Gi alle kvalifiserte studenter tilgang til muligheter
 • Støtte forskning og stipend som gis den store verden

Hvem vi er:

På New York Institute of Technology er mangfoldet representert av en mosaikk av engasjerte studenter, som bidrar til unike intellektuelle, kulturelle og kreative gaver til et rikt, pulserende campus-samfunn. Universitetets fakultet og studenter representerer og omfavner et mangfold av perspektiver, verdier, ideer, bakgrunner, stiler, tilnærminger, erfaringer og overbevisninger, som gir en stimulerende, nærende og virkelig kosmopolitisk utdanning fra 21. århundre. Se NYIT på et øyeblikk her.

111914_Picture1.png

Hvor vi er:

 • Long Island, NY (Old Westbury)
 • New York, NY
 • Jonesboro, Ark.
 • Vancouver, Canada

Om Høgskolen for ingeniørfag og datavitenskap:

111915_Picture1.png

New York Institute of Technology er blant de øverste tredjedel av akkrediterte ingeniørprogrammer oppført av US News

Ideer som virker umulige å realisere, tar form hver dag på New York Institute of Technology, hvor elevene lærer å løse problemer, bidra med løsninger og jobbe med utfordringer fra 21. århundre som direkte påvirker verden. NYIT studenter opplever en bemerkelsesverdig avkastning på utdanning i utdanning: uteksaminert yrkesklar, utstyrt med ferdigheter og erfaringer søkt av topp arbeidsgivere, oppgradere programmer og forskningsinstitusjoner over hele verden. PayScale's College Salary rapport plasserer College of Engineering and Computing Sciences blant de topp 28% av ingeniørskolene basert på lønnspotensial.

Akademiske programmer:

 • Elektroteknikk og datateknikk, MS
 • Bioengineering, MS
 • Maskiningeniør, MS
 • Datavitenskap, MS
 • Informasjon, nettverk og datasikkerhet, MS
 • Datavitenskap, MS

Innovasjonssenter for entreprenørskap og teknologi (ETIC)

Innovasjonssenteret for entreprenørskap og teknologi (ETIC) er New York Institute of Technologys knutepunkt for å fremme oppdagelse, dyrking av nye virksomheter og produkter, og sporing av nye ideer innen teknologi, ingeniørfag og anvendt vitenskap. Gjennom utvidelse av partnerskap mellom industrien, det akademiske samfunnet og faglige organisasjoner, forsøker ETIC å gjøre en forskjell på de kritiske områdene IT og cybersikkerhet, bioengineering og medisinsk utstyr, og energi og grønn teknologi.

Arbeider i ETICs 8 000 kvadratmeter av de nyeste laboratoriene og fasilitetene, arbeider studentene med partnerfirmaer og investornettverk, og hjelper dem til å bli transformative ledere i feltet.

Anvendt forskning og stipend:

New York Institute of Technology forskerinnsats mottar enestående finansiering fra nasjonale byråer og gjennom intern finansiering. Universitetets ekspertise innen områder som cybersikkerhet, robotteknologi, implanterbar / bærbar teknologi, medisin, helsevesen, bærekraft og mer, styrker NYITs voksende rykte for å tilby innovative teknologiløsninger for virkelige problemer.

Akkreditering: New York Institute of Technology er akkreditert av Middle States Commission on Higher Education og chartret av styret av Regents of State University of New York; våre individuelle programmer og skoler, samt våre globale campuser, har også prestisjetunge akkrediteringer. Se en komplett liste over akkrediteringsorganer.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

New York Institute of Technology (NYIT)

Vår mastergrad i bioengineering kombinerer kurs i ingeniørteori, biovitenskap og entreprenørskap for å gi deg de analytiske og praktiske verktøyene for å lykkes i biotekn ... [+]

Bioengineering, MS

Vår mastergrad i bioengineering kombinerer kurs i ingeniørteori, biovitenskap og entreprenørskap for å gi deg de analytiske og praktiske verktøyene for å lykkes i bioteknologi og bioteknologi. Vi innarbeider både didaktisk klasseromsforelesning og laboratorieerfaring, infusjon av disiplinspesifikke emner med praktisk forskning, workshops med ledere på området og profesjonelle nettverksmuligheter.

MS i Bioengineering fokuserer på teori og utvikling av medisinske enheter og dens praktiske anvendelse i etableringen av nye og nye enheter. Den er egnet for studenter med en rekke bakgrunner, inkludert ingeniørfag, biovitenskap og medisin.

Ingeniørfasiliteter... [-]
USA Gamle Westbury
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
New York Institute of Technology (NYIT)

I Master of Science in Information, Network, and Computer Security, vil du kritisk evaluere ulike tekniske / arkitektoniske løsninger for å begrense risiko, avbøte effekt ... [+]

Cybersecurity, MS

I Cybersecurity, MS vil du:

Evaluere kritisk ulike tekniske / arkitektoniske løsninger for å begrense risikoen, redusere effekten av fiendtlig handling og gjenopprette fra angrep.Design, implementere og vedlikeholde programvareverktøy for å støtte nettverkssikkerhet på tvers av flere operativsystemer.Overvåk livscyklusens informasjon om en organisasjon, inkludert planlegging, oppkjøp og implementering av sikre infrastrukturer.Studie algoritme konsepter, datamaskin rettsmedisin, risikostyring og juridiske problemer, og inntrenging gjenkjenning og hacker utnytter.

NYIT professorer har blitt tildelt flere prestisjefylte forskningsstipendier på feltet, på områder som:... [-]

USA New York Gamle Westbury
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
New York Institute of Technology (NYIT)

Master of Science in Computer Science gir deg en omfattende bakgrunn innen algoritmer, beregningsteori, dataarkitektur, operativsystemer, kompilaterdesign og programvareb ... [+]

Datavitenskap, MS

Master of Science i datavitenskap gir deg en omfattende bakgrunn i:

Algoritmer, beregningsteori, dataarkitektur, operativsystemer, kompilaterdesign og programvarebaserte systemer.Teori og design av moderne programmeringsspråk og applikasjoner på høyt nivå i utviklingen av systemprogramvare.Design og analyse av effektive algoritmer.Avanserte emner innen dataarkitektur, illustrert av casestudier fra klassiske til moderne prosessorer, inkludert datamaskinsystemer i stor skala.Emner som er spesifikke for ditt spesialiseringsområde, for eksempel programvareteknikk, datasikkerhet, nettverk, datagrafikk, databaser, informasjonssikkerhet og kunstig intelligens.

Vår 30-kreditt pensum tilbyr også en avhandling alternativet der du tar seks studiepoeng knyttet til oppgaven kurs. Dette gjør at du kan få spesialisering på områder som gjør deg bedre kvalifisert for spesifikke forsknings- og utviklingsmuligheter. Vårt entreprenørskap og teknologiinnovasjonssenter på Long Island gir deg muligheten til å bli med forskningsprosjekter på områder som cybersikkerhet, helsevesen og energi. Dette kan føre til at arbeidet ditt blir publisert i peer-reviewed tidsskrifter og presentert på store konferanser. Du kan også bli med oss på den årlige Cybersecurity Conference på vår campus i Manhattan, hvor vi velkommen eksperter fra akademisk, næringsliv og regjeringen over hele verden.... [-]

USA New York Gamle Westbury
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
New York Institute of Technology (NYIT)

Vår nettverksverden drar i data, og påvirker måten virksomheten, regjeringen, vitenskapen og helsevesenet utfører. NYIT Data Science, MS er utviklet for å hjelpe fagfolk ... [+]

Datavitenskap, MS

Vår nettverksverden drar i data, og påvirker måten virksomheten, regjeringen, vitenskapen og helsevesenet utfører. NYIT Data Science, MS er utviklet for å hjelpe fagfolk og forskere å sortere seg gjennom denne datatunami, ved å gi en grunnleggende forståelse av metodikk og algoritmer for datavitenskap.

Ved utgangen av vårt 30-kreditt-program vil kandidater ha ferdigheter og kunnskaper for å omdanne data til relevant innsikt for å gjøre bedre forretningsbeslutninger ved å:

Ansette datavitenskapskonsepter og metoder for å løse problemer i næringsliv og vitenskapelige sammenhenger og kommunisere disse løsningene effektivt.Bruke databehandlingsteori, språk og algoritmer og matematiske og statistiske modeller for å formulere og implementere dataanalyser.Bruk etisk praksis i hverdagens tekniske og forretningsmessige aktiviteter for å ta etiske beslutninger med hensyn til utforming og bruk av datahåndteringsverktøy.Ingeniørfasiliteter... [-]
USA New York Gamle Westbury
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
New York Institute of Technology (NYIT)

Våre kandidatstudier i elektroteknikk og datateknikk gir deg omfattende kunnskaper og ferdigheter innen områder som avansert matematikk og stokastiske prosesser; lineære ... [+]

Elektrisk

Vårt kandidatprogram i elektroteknikk og datateknikk gir deg omfattende kunnskaper og ferdigheter i:

Avanserte matematikk og stokastiske prosesserLineære systemer og digital kommunikasjonDataarkitektur og systemdesignParallell databehandling, nettverk og integrerte kretsdesignSpesialiseringsområder som datasikkerhet, kvanteberegning, nanoteknologi, signalbehandling og informasjonsteknologi

Læreplanen på 30 studiepoeng tilbyr også et avhandlingsalternativ der du tar seks studiepoeng relatert til avhandlingskurs. Dette lar deg spesialisere deg innen områder som gjør deg bedre kvalifisert for spesifikke forsknings- og utviklingsmuligheter.

Vårt entreprenørskap og teknologiske innovasjonssenter i Long Island gir deg muligheten til å bli med på forskningsprosjekter innen områder som cybersikkerhet, helsehjelp og energi. Dette kan føre til at arbeidet ditt blir publisert i fagfellevurderte tidsskrifter og presentert på større konferanser. Du kan også bli med oss på den årlige konferansen Cybersecurity på Manhattan-campus, der vi ønsker eksperter fra akademiske, næringsliv og myndigheter over hele verden velkommen.... [-]

USA New York Gamle Westbury
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
New York Institute of Technology (NYIT)

NYITs innovative Mechanical Engineering, MS-program kombinerer grunnleggende konsepter med moderne applikasjoner. Våre laboratorier og fasiliteter, inkludert vårt innovas ... [+]

Maskiningeniør, MS

NYITs innovative maskinteknikk, MS-program kombinerer grunnleggende konsepter med moderne applikasjoner. Vi tilbyr spennende forskningsmuligheter og oppdaterte kursoppgaver i:

Solid mekanikkVarmeoverføring og termo-væskesystemerEnergisystemerBiomekanikk og biomedisinske enheterMicro / nanosensorerMekatronikkKontroller og dynamiske systemerBærekraftig engineering

Våre laboratorier og anlegg, inkludert vårt Entrepreneurship and Technology Innovation Center og Fabrication Rapid Prototyping Lab, gir toppmoderne rom for forskning innen bioteknologi, hjelpemetoder, energi og andre relaterte områder. Vår 30-studieplan gir både oppgave og prosjektbaserte ikke-oppgaver. Begge gir sjansen til å presentere arbeid på større konferanser og publisere funnene dine sammen med våre fakulteteksperter i peer-reviewed journals.... [-]

USA Gamle Westbury
September 2020
Engelsk
Heltid studier
1 - 2 år
Campus
Les mer på norsk
New York City (Manhattan)
Address
1855 Broadway
10023 New York, New York, USA
Long Island (Old Westbury)
Address
Northern Boulevard P.O. Box 8000
11568-8000 Gamle Westbury, New York, USA
Vancouver
Address
701 West Georgia Street, 17th floor Vancouver, BC Canada
V7Y 1K8 Vancouver, British Columbia, Canada