New York University, Leonard N. Stern School of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fra dag én har historie NYU Stern (New York University, Leonard N. Stern School of Business) avspeilet at av byen som den er så nært knyttet. NYU virksomhet skolen ble grunnlagt litt over 100 år siden for å gi virksomheten opplæring til sønner og døtre av innvandrere. I dag, Leonard N. Stern School of Business er i forkant av virksomheten utdanning i Amerika og verden. NYU Stern Verdier Ved NYU Stern, har vi formet et miljø som fostrer fremtidsrettede ledere. Vi har skapt den rikeste miljø for læring virksomhet i landet av vår forpliktelse til 4 verdier.

  • Academic Excellence Vi tror at excellence kommer ikke fra å kjenne de riktige svarene, men i å stille de riktige spørsmålene. Med en av de største og beste fakultetene i verden, våre studenter utvikle ikke bare en dypere sett av ferdigheter, men et bredere perspektiv på næringslivets rolle i verden.
  • IQ + EQ Vi verdsetter både IQ og EQ og forme et samfunn med mennesker som har både intellektuelle og mellommenneskelige styrke.
  • Samarbeids fellesskap Vi tror på verdien av vår unike samarbeids samfunnet og gi en overflod av lederskap muligheter, teamroller, klubber og kohorter å fremme en kultur for samarbeidslæring og gjør.
  • Energi av en global Hub Vi tror på å integrere energien til New York i vår akademiske kulturen. Vi utnytter nærhet til virksomheten og de kulturelle rikdommer NYC i kreative og innovative måter.

Steder

New York

Address
NYU Stern
Henry Kaufman Management Center
44 West Fourth Street

10012 New York, New York, USA

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: