Les den offisielle beskrivelsen

Oppgaven til Northwood University er å utvikle fremtidige ledere av en global, gratis-enterprise samfunn.

Kjerneverdier Statement

Vi tror på:

fordelene med en gründer, free-enterprise samfunnet. individuell frihet og individuelt ansvar. fungerer fra et fundament av etikk og integritet. fremme og utnytte den globale, mangfoldig og flerkulturell karakter av bedriften.

Kjerne Formål Statement

Kjernen Hensikten er å utvikle ledere, ledere og gründere med karakter og ferdigheter til å drive personlig, organisatorisk og samfunnsmessig suksess.

Resultater og attributter

Etiske retningslinjer

Fellesskap av studenter, lærere og ansatte i Northwood University bekrefter denne etiske retningslinjer som atferd som fremmer våre felles verdier.

Freedom: Vi vil utøve personlig frihet mens forsikre andre være immune mot vilkårlig innblanding på grunn av tilstanden eller omstendighet, forsikrer at frihet vil være begrenset bare av vårt ansvar for konsekvensene.

Respekt: Vi vil behandle alle andre med omsorg for sine omstendigheter og med gjennomtenkte hensyn til deres verdi som mennesker.

Empati: Vi vil forsøke å forstå de følelser, tanker og forestillinger om andre for at medfølelse og rettferdighet for våre handlinger kan føre til.

Livssyn: Vi vil søke åndelig utvikling er nødvendig for vår lykke og vekst og oppmuntre til et miljø som støtter denne veksten for alle.

Ærlighet: Vi vil omfavne sannferdighet, rettferdighet, redelighet og kreve fravær av svindel eller bedrag i oss selv og andre med hvem vi handler.

Prestasjon: Vi vil utøve våre ferdigheter til å skape høy prestasjon og applaudere høy prestasjon av andre.

Integritet: I alle våre handlinger, skal vi bli guidet av en kode for oppførsel som gjenspeiler våre verdier, uhindret av forholdet, personlig vinning, offentlig press eller privat fristelse.

Ansvar: Vi vil være ansvarlig for omsorg og andres velferd og ansvarlig for de tilsiktede og utilsiktede konsekvensene av våre handlinger.

En universitetsutdannelse er mer enn kursene som tilbys og de erfaringene som ble gjort tilgjengelig. Det er arkitekturen av disse elementene er utformet for å lage definerte resultater. Som et læringsfellesskap, fokuserer vi vår innsats på gjennomføring av følgende utfall og attributter.

Våre kandidater:

En. Forstå tradisjon for frihet.

 1. Har en bred praktisk forståelse av deres valgte feltet.

Tre. Er kjent med ideene kjørebedriftsledere.

 1. Kommunisere effektivt i tale og skrift.

 2. Forstå komplekse globale spørsmål.

 3. Har en konstant tiltrekning til nye ideer.

 4. Kan forklare deres personlige verdier.

 5. Forstå de estetiske, kreative og åndelige aspekter av livet.

 6. Er effektive selv evaluatorer.

 7. Er handlingsorientert.

 8. Er dyktige på å oppdage og løse problemer.

 9. Oppsøk livslang utdanning.

The North Idea

Vi ser en Northwood University utdanning som en investering i din fremtid. Enhver person som vier tid til en North utdanning gir opp muligheten til å vie den tiden til alle de andre sysler han eller hun kan engasjere seg i løpet av den tiden.

Verdien av den Idea

Vi mener at konkurranse, produktiv innsats kan overvinne hindringer, løse problemer og oppnå mål; at mennesker kan gjøre en forskjell i verden de lever i; at politisk og økonomisk frihet er av avgjørende betydning i frigjøre kreativitet og produktivitet; som offer - sparing - er en nødvendig forutsetning for å gå videre; at likestilling basert på bidrag og ulikhet belønning etter de samme kriteriene er ikke bare hensiktsmessig, men de nødvendige forutsetninger; i et system ikke tvunget inn i samsvar med noen master plan; at det er forskjeller blant oss som gjør oss interessante og nyttige for hverandre; i friheten til å mislykkes. Vi må stå fritt til å bære de positive og negative konsekvensene av våre handlinger; at i et konkurransesystem, alle som deltar nytte av det; vi vie oss til eliminering av kunstige barrierer for like muligheter for alle mennesker. Rasemessige, religiøse og seksuelle barrierer er bannlyst til oss; at en forståelse og verdsettelse av humaniora er en primær kilde til menneskelig berikelse i livet til produktive mennesker; at utdanning er aldri noe som en person kan gjøre til en annen. Det er snarere noe to mennesker gjør sammen. Dette betyr at en utdanningsinstitusjon er først og fremst en tilrettelegger av kunnskap.

Vi praktiserer en sunn skepsis til stor og kraftig regjering fordi vi tror historien har tydelig vist at slike strukturer bevege seg raskt fra å være av folket mot å være over folket, og frihet er tapt i balanse. Vår intoleranse for monolittisk kraft er konsistent på tvers av virksomheten, arbeid og regjeringen spektrum. Vi mistenker videre at som et samfunn vi ikke kan få bortsett fra i noen svært få og begrensede omstendigheter fra etableringen av juridiske monopoler.

Dette er The North Idea.

historie

 1. mars 1959 to unge menn med en idé, et mål, og en pragmatisk filosofi å omfatte alt, brøt vekk fra sine karrierer i en tradisjonell college struktur for å skape et nytt konsept i utdanning.

Deres visjonær idé ble en realitet da Dr. Arthur E. Turner og Dr. R. Gary Stauffer registrert 100 studenter ved North institutt, med en 19. århundre herskapshus i Alma, Michigan, som en skolebygning, en liten mengde av lånte penger for driftskostnader, og en stor mengde besluttsomhet.

Northwood ble opprettet som verdens var i endring. Russerne hadde lansert Sputnik og Amerika var snart å følge. Stauffer og Turner så løpet til plass. De så for seg en ny type universitet-en der undervisningen av ledelsen ledet an. Mens grensene av plass ble avsløre sine hemmeligheter, Stauffer og Turner forstått alle sammenhenger - teknisk, produksjon, markedsføring, detaljhandel, alle typer virksomhet - trengte state-of-the-art, etikk drevet ledelse.

Tiden er validert suksessen til hva disse to unge lærere kalt "The North Idea" - som omfatter lærdommene fra den amerikanske free-enterprise samfunnet inn på høyskole klasserommet.

Dr. David E. Fry tok roret i 1982 og deretter Dr. Keith A. Pretty in 2006, hvert fortsetter de samme idealer som Stauffer og Turner, aldri vakle fra kjerneverdiene, vokste universitetet og modnet. Akademiske læreplaner utvidet; Northwood gikk fra å være et institutt med en akkreditert University, DeVos Graduate School of Management ble opprettet og deretter utvidet; Adult Degree Program og dets program sentre utvidet til over 20 steder i åtte stater; internasjonale program sentrene ble dannet i Malaysia, Folkerepublikken Kina, Sri Lanka, og Sveits; og betydelig konstruksjon som campus Studentliv Centers merverdi til North studentenes opplevelse. Nye bestrebelser som ettermarkedet Studies, underholdning og sport management og mote merchandising sammen med en campus partnerskap i Montreux, Sveits, viser en beriket opplevelse for alle våre studenter.

Med et klart formulert mål om å utvikle fremtidige ledere av en global, free-enterprise samfunn, er Northwood University utvide sin tilstedeværelse i nasjonale og internasjonale arenaer. Professorene er engasjert i økonomisk og politisk dialog; Studentene er fremstår som vinnere i regionale og nasjonale akademiske konkurranser. På alle studiesteder og i alle divisjoner, er Northwood University energi og arbeider aktivt med dynamisk programmering og økt innflytelse.

Northwood University utdanner ledere og gründere - dyktige og etiske ledere. Med over 35 000 studenter og et pulserende fremtid foran, er The North Idea lever i beste velgående.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

International Student Testimonials – How has Northwood helped you?

Northwood University 2015 Style Show “Labels of Love” Promo

Northwood University Auto Show 2014