Norwich University - Online

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Tjen en amerikansk mastergrad online fra Norwich University

På Norwich University, har du muligheter. Med fem nasjonalt anerkjente masterstudier og en fleksibel online plattform, nå dine faglige mål er enklere enn noen gang. Få en grad uten å forlate hjemmet, med Norwich, en amerikansk institusjon som kan skilte med nesten 200 år med å utvikle ledere. I løpet av 18 måneder, kan du tjene en hederlig US mastergrad uten å forlate hjemmet, mens du fortsetter med dine personlige og profesjonelle ansvar.

Som student i en av Norwich nett graduate-programmer, vil du utvikle egenskaper vanlig blant ledere i alle yrke-disiplin, integritet, tillit, lojalitet og ære gjennom et bredt spekter av muligheter som vil styrke deg på måter du aldri forestilt seg.

Fremme karrieren din fra datamaskinen ved å velge ett av følgende masterprogrammer:

Master of Business Administration (MBA) Master of Civil Engineering Master of Arts i Diplomacy Master of Arts i International Relations Master of Science in Information Security & Assurance

Alle de Norwich online programmer tilby relevant, fokusert læreplaner, og små, interaktive klasser. Som en institusjon lenge forbundet med innovasjon i utdanning og utarbeidelse av landets næringsliv, myndigheter og militære ledere, Norwich fakultetet og sine kandidater fortsette å bidra til utviklingen av den økonomiske, politiske og sosiale infrastruktur for nasjonen og verden.

Vår Norwich University online læringsplattform fremmer en høy grad av interaktivitet mellom studenter og lærere. Klassene er begrenset oppad til 16 studenter for å fremme grundige diskusjoner og hyppige en-til-en interaksjoner. Den høye kvaliteten og fleksibiliteten til våre online programmer tiltrekke ekstremt motiverte og talentfulle studenter fra ulike faglige og kulturelle bakgrunn. Som et resultat, lærer ofte like mye fra hverandre som de gjør fra sine professorer og la våre programmer med verdifulle faglige kontakter og vennskap.

Fordeler med Norwich nett grader:

Arbeids å oppdage nettet og kan gjennomføres på din egen timeplan fra komforten av ditt hjem eller kontor Velg mellom fire tilgjengelige startdatoer hvert år: mars, juni, september, desember (med unntak av Master of Civil Engineering som har 2 ledige startdatoer: august og september) Motta 24/7 teknisk support, tilgang til over 100 databaser, 54.000 elektroniske tekster, og tusenvis av bøker og elektroniske tidsskrifter, og et eget støtteteam for å sikre din suksess i programmet

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se MA » Se MSc » Se Masters »

Kontakt
Besøksadresse
158 Harmon Drive
Northfield, Vermont, VT 05663 US