Nova Southeastern University, H. Wayne Huizenga College of Business & Entrepreneurship

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En av de fremste handelshøyskolene i Florida, H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship ved NSU, når studenter globalt med internasjonalt anerkjente bachelor- og mastergradsprogrammer.

Bli kjent med en av få skoler i nasjonen med entreprenørskap i navnet, og hvor:

 • Fakultet i den virkelige verden leverer en oppdatert læreplan som fremmer ånden til innovativ tenking på arbeidsplassen.
 • Mer enn 3000 studenter har en rekke bachelor- og mastergrader.
 • Du velger hvordan du skal studere, enten heltid eller deltid, online.
 • Et dynamisk hovedcampus i Fort Lauderdale-Davie, Florida.

startup, meeting, brainstorming

Syn

H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship er en verdensomspennende leverandør av akademisk, profesjonell og praktisk utdanning for enkeltpersoner i næringsliv, akademia, myndigheter og ideelle organisasjoner. Med et anerkjent rykte for kvalitet, gir Huizenga College of Business & Entrepreneurship bedriftsforhold og moderne teknologi overlegne læringsopplevelser i virkelig verden for studentene.

Oppdrag

H. Wayne Huizenga College of Business and Entrepreneurship har som oppgave å utdanne fremtidige bedriftsledere og gründere ved å gi dem en forkant som vil forberede dem til å best tjene vår unike internasjonale og serviceøkonomi i det sørøstlige Florida.

writing, pen, man

Filosofi

Vi tror på denne raske, raskt skiftende verdenen, individer i næringslivet, akademia, myndigheter og ideelle organisasjoner trenger praktiske, tilgjengelige, utdanningsmuligheter med overlegen verdi. Bare ved å bruke fakultetet som har vitenskapelige og faglige kvalifikasjoner, skaffer personlig samhandling med studentene og effektivt bruker teknologi, kan vi forberede studentene på suksess.

Vi kan bare realisere visjonen vår hvis alle fakulteter og ansatte ved Huizenga College of Business, med støtte fra våre andre interessenter, er dedikert til innovasjon innen kurs, læreplaner, leveringsmetoder og tjenester til studentene etter studentenes behov. Suksessen til Huizenga College of Business er betinget av evnen til fakultetet, personalet og studentene våre til å anvende nyinnhentet kunnskap for å skape verdier i deres respektive virksomhets-, akademiske, regjerings- og ideelle organisasjoner, og samfunnet som helhet. .

prinsipper

 • Gjennomføre alle våre faglige forhold med integritet.
 • Vær forpliktet til Huizenga College of Business and Entrepreneurships visjon, misjon, filosofi og prinsipper.
 • Behandle hverandre med verdighet, respekt og følsomhet for å skape et omtenksomt miljø som gjør at fakultet, ansatte og studenter kan nå sitt største potensial.
 • Forbli fokusert på, og forutse behovene til våre bestanddeler slik at vi kan forberede studentene våre til å være "shapers" av samfunnet vårt, ikke bare "reaktorer."
 • Sett høye forventninger til oss selv og demonstrer initiativ, dømmekraft, fleksibilitet og teamarbeid slik at vi kan oppfylle vårt oppdrag og visjon.
 • Ha et overbevisende ønske om å fremme kunnskapen om hvordan organisasjoner fungerer og anvende denne kunnskapen slik at utvikling av kreative løsninger er et hovedfokus i livet.
 • Ha visjon, kreativitet, åpenhet og mottaklighet for å utfordre status quo, å skape læring og endring, og se vår rolle i Huizenga College of Business and Entrepreneurship og University som en del av en dynamisk prosess i stedet for et sett med statisk, faste forhold til relaterte oppgaver.
 • Forsøk kontinuerlig å forstå bidragene vi kan gi til visjonen og oppdraget til organisasjonen, og søk å bidra der det er en klar, komparativ fordel.
 • Tro at livslang læring og anvendelsen av den læringen forbedrer samfunnet.
 • Vær kulturelt moden og demonstrer en sterk forståelse for mangfoldet og rikdommen det gir liv og læring.

Steder

Fort Lauderdale

Address
3301 College Avenue
33314-7796 Fort Lauderdale, Florida, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss