Nova Southeastern University, Shepard Broad College of Law

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Bli en del av det juridiske fellesskapet i NSU Law

Nova Southeastern University (NSU) Law utretter alle studenter med ferdigheter som trengs for profesjonell suksess - i dag, i morgen og i flere tiår fremover med grad- og sertifikatprogrammer for jusstudenter, paralegals, praktiserende advokater og fagpersoner.

NSU ligger i Fort Lauderdale, Florida, USA, en inngangsport til internasjonale advokatfirmaer, bedriftshovedkvarter, myndigheter og ideelle organisasjoner, handel og entreprenørmuligheter. NSU-kanten vil hjelpe deg med å fokusere lidenskapen din for å forberede deg til å lykkes i din karriere, ditt samfunn og ditt liv.

130530_LAW_Exterior_retouched-2018small.jpg

NSU Online tilbyr seks forskjellige kandidatprogrammer

Master of Laws (LL.M.) for praktiserende advokater

Master of Science in Law Education Law
Master of Science in Law Ansettelsesrett
Master of Science in Health Law
Master of Science in Law Law

Paralegal Certificate Program

18 års erfaring innen nettbasert utdanning.

Med 18 års erfaring i nettbasert utdanning, er NSU Law fakultetet sanne mentorer og forbilder som utfordrer og inspirerer deg. Deres kompetanse og kompetanse innen etablerte og nye lovområder gir broen mellom tradisjon og evolusjon i det juridiske yrket. NSU Law fakultetet og erfarne advokater underviser i alle NSU LL.M., Master of Science in Law and Paralegal Certificate Program.

Oppnå dine mål på timeplanen din

NSU-staben er her for å sikre at overgangen til online-studenten er jevn. Målet er å gjøre det så enkelt som mulig for deg å oppnå dine mål via fordypende studier i den disiplinen du ønsker. Derfor har Shepard Broad College of Law, Nova Southeastern University, valgt å ikke kreve GRE- eller LSAT-eksamener for opptak til sine online masterprogrammer.

Læreplanen vår er laget for travle fagpersoner, som også har hjem og familieansvar. De målrettede online-kursene vil hjelpe deg med å tjene din Master of Science in Law i så lite som to år, når det passer din egen timeplan, fra privatlivet til hjemmet eller kontoret. LL.M. og Paralegal Certificate-programmer kan fullføres på ett år med fulltidsstudier.

NSU Shepard Broad College of Law tilbyr også utdanning på Fort Lauderdale, Florida, USA, inkludert:

Akselerert Juris Doctor for utenlandske advokater - 2 år

Juris lege på heltid - 3 år

Juris Doctor Deltid - 4 år (kveldskurs)

Bachelor of Science Paralegal Studies - 4 år

Juristvitenskap og teknologi hovedfag

Steder

Fort Lauderdale

Address
3305 College Ave, Davie, FL, United States
33314 Fort Lauderdale, Florida, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss