Oklahoma City University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oklahoma City University er en coeducational, urban privat universitet som ligger i Oklahoma City, i Uptown distriktet. Universitetet er tilknyttet United Methodist Church, og tilbyr et bredt utvalg av grader i liberal arts, kunst, vitenskap og næringsliv. Den eneste Oklahoma institusjon oppført i det øverste laget av den regionale, masternivå universitet kategori ved US News and World Report, er Oklahoma City University også oppført i Forbes ' "Best Christian Colleges" og "100 Best College Buys."

utestående programmer

Mer enn 70 undergraduate majors, 20 oppgradere grader (inkludert en juridisk embetseksamen, MBA og to doktorgradsprogrammer), og den voksne Studies Program for å arbeide voksne å tjene en Bachelor of Science eller Bachelor of Arts grad.

Spesielle Opportunities

Tjenesten-læringsmuligheter på tvers av læreplanen; Universitetet Honors Program; OCULEADS, stipend og ledelse program; OCU-Doers Taiwan studieprogram Senter for Inter studier gjennom film og litteratur; Washington Semester Program; studere i utlandet program; og mer!

erfarne fakultet

Sytti-åtte prosent av våre fakultetet medlemmer holder den høyeste grad i sitt felt. Professorer, ikke oppgradere assistenter, lærer alle klasser.

Personlig oppmerksomhet

Student / fakultet forhold på 11: 1 og klasse størrelser på ca 17 for freshmen og 13 for upperclassmen

Diverse miljø

Mer enn 1800 lavere grads studenter og 600 hovedfagsstudenter fra 46 stater og 43 utenlandske land

aktiv Campus

Mer enn 80 student-ledede organisasjoner, inkludert syv nasjonale fraternities og sororities, vår egen kapittel av Habitat for Humanity, flerkulturelle studentforeninger, student regjeringen og mer.

Stellar Friidrett

Stjernene har vunnet 60 nasjonale mesterskap, inkludert 2015 NAIA menns langrenn mesterskap, og hevdet at tittelen for tredje året på rad. Ocu student idrettsutøvere har opprettholdt en samlet GPA på 3.0 eller høyere for 13 år på rad.

ideell beliggenhet

Våre 104 parklignende dekar bor i hjertet av Oklahoma City, kun få minutter fra en rekke ulike pedagogiske, sosiale, kulturelle og rekreasjonsmuligheter.

Eksepsjonell Financial Support

Mer enn $ 34 millioner deles ut årlig i faglig nivå eller ytelse stipender, med priser som spenner fra $ 1000 til $ 10.000. Mange andre stipendordninger som for eksempel Clara Luper Scholars og amerikanske indianere Scholarship Program tilbyr assistanse til våre studenter. Mer enn 90 prosent av studentene får faglig nivå, ytelse eller behov basert på økonomisk støtte.

Hurtigfakta

Oklahoma City University omfavner United Methodist tradisjon for stipend og service, og ønsker alle trosretninger i et kulturelt rike samfunn som er dedikert til studentvelferd og suksess. Menn og kvinner forfølge faglig dyktighet gjennom en streng læreplan som fokuserer på elevenes intellektuelle, moralske og åndelige utvikling for å forberede dem til å bli effektive ledere i tjeneste til sine lokalsamfunn.

Brief History of OCU Oklahoma City University ble chartret som Epworth University på 1 september 1904. De første studentene deltok klasse i en all-purpose bygningen. Ett hundre og seksten studenter som faller. Den opprinnelige bygningen står fortsatt og er en del av Epworth United Methodist Church i Oklahoma City.

Overlevende stormene av økonomiske vanskeligheter, flyttet universitetet til Guthrie høsten 1911. Klassene ble utført i den gamle Oklahoma Territory capitol building. På denne tiden ble navnet endret til Methodist University of Oklahoma. I 1922 ble navnet endret til Oklahoma City College. Skolen ble flyttet til sin nåværende plassering i Oklahoma City. Den nåværende administrasjonsbygget ligger både klasserom og studentboliger. I 1924 ble høgskolen omdøpt Oklahoma City University. Lære mer "

Registrering: Mer enn 2300 lavere grads studenter og 1.700 avgangsstudenter fra 46 stater og 49 utenlandske land

Student / Fakultet Ratio: 11: 1

Gjennomsnittlig klassestørrelse for freshmen: 17

Gjennomsnittlig klassestørrelse for upperclassmen: 1. 3

Campus: 104 parklignende dekar i hjertet av Oklahoma City

tilknytning: Private United Methodist universitet etablert i 1904

Fakultet: Mer enn 78 prosent av fakultetet holder høyeste grad i sine felt; ingen klasser undervist av graduate assistenter

Engasjement: Mer enn 60 studentorganisasjoner, inkludert seks nasjonale fraternities og sororities

Nasjonale rangering: Konsekvent rangert som en topp-tier, masternivå universitet ved US News & World Report

Finansiell støtte: Mer enn 90 prosent av studentene får faglig, fortjeneste, ytelse eller behov basert på økonomisk støtte

Arbeidssted: Oppkalt en "Great College to Work For" av Chronicle of Higher Education

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se BA'er » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Ma I TESOL (undervisning Engelsk Til Høyttalere På Andre Språk)

Campus Heltidsstudier 36 timer Åpen påmelding USA Oklahoma City

The Master of Arts i TESOL grad er en 36 kreditt-timers program. Med et bredt spekter av kurs, har programmet som mål å utstyre elevene med lingvistikk kunnskap og pedagogisk trening viktig i de ulike aspekter av TESOL, inkludert, blant annet pensum utforming, materialutvikling, metoder, klasserom prosedyrer og vurderingskriterier. Programmet tilbyr også studentene practicum muligheter til å få førstehånds praktisk erfaring på feltet [+]

MA Degree: The Master of Arts i TESOL grad er en 36 kreditt-timers program. Med et bredt spekter av kurs, har programmet som mål å utstyre elevene med lingvistikk kunnskap og pedagogisk trening viktig i de ulike aspekter av TESOL, inkludert, blant annet pensum utforming, materialutvikling, metoder, klasserom prosedyrer og vurderingskriterier. Programmet tilbyr også studentene practicum muligheter til å få førstehånds praktisk erfaring på feltet

Sertifikat TESOL: Sertifikatet er en 18 kreditt-timers program laget spesielt for de som ikke ønsker å forfølge en mastergrad, men ønsker legitimasjon i TESOL som vil hjelpe dem i å få arbeid i TESOL både innenlands og utenlands. ... [-]

Videoer

Campus of Oklahoma City University

Oklahoma City University

Kontakt
Besøksadresse
2501 N Blackwelder
Oklahoma City, Oklahoma, 73106-1493 US