Oklahoma State University College of Human Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Våre syv akademiske enheter gir forskjellige gradstilbud til både studenter og studenter. Velg mellom over 100 gradsprogrammer som støtter personlig og profesjonell utvikling. Gjennom en tverrfaglig og samarbeidende tilnærming på tvers av programmene, forbereder vi kandidater for suksess i den virkelige verden.

Vårt nyopprettede college samler programmer fra det tidligere College of Education, Health and Aviation og College of Human Sciences. Mennesker er kjernen i alt vi gjør for å forbedre og forbedre liv.

College of Education and Human Sciences er en gruppe tjenestesinnede lærere, ansatte, studenter og partnere som forbedrer liv gjennom innovativ forskning, undervisning og engasjement.

Med en forpliktelse til mangfold og inkludering, fremmer vi landtilskuddsmisjonen ved å utvikle sosialt ansvarlige livslang elever og lærde som tjener andre for å forbedre utdanning, helse og velvære til enkeltpersoner, familier og samfunn.

Vi streber etter fortreffelighet i å forberede neste generasjon ledere innen utdanning, helse, luftfart, menneskelig utvikling og mer. Våre 172 lærere og nesten 200 heltidsansatte deler en forpliktelse til mangfoldig menneskers trivsel og utvikling gjennom hele levetiden.

Steder

Stillwater

Address
122 N Monroe St, Stillwater, OK 74075, United States
74075 Stillwater, Oklahoma, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Tiden er det ingen programmer for å vise

Vennligst avgrense søket ovenfor, sjekk ut våre populære kategoriene nedenfor eller utføre et søkeord.


... or simply by choosing your degree: