Old Dominion University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Innledning

Gir spennende muligheter for læring og kunnskap og erfaring i verdensklasse, prisbelønte fakultet, Old Dominion University online programmene er ideelle for å møte behovene til dagens studenter.

Quality Education

Old Dominion rykte for kvalitet utdanningen strekker seg tilbake til 1930 da det åpnet sine dører i Norfolk, VA, som en avdeling av College of William and Mary. I dag ODU er en av de få offentlige universiteter med Carnegie Foundation "Doktor universiteter: Høyere forskningsaktivitet" utmerkelse. Våre professorer skape kunnskap, samt dele den. Attesterer til kvaliteten på sine programmer, er Old Dominion University akkreditert men Kommisjonen på Colleges av Southern Association of Colleges og Schools å tildele Baccalaureate, master-utdanning spesialist, og doktorgrader. I tillegg er mange studieprogram ved Universitetet individuelt akkreditert av særorganisasjoner anerkjent av Rådet for høyere utdanning Akkreditering.

Praktisk kurs ODU tilbyr synkrone og asynkrone online kurs, gjør studentene til å fortsette sin utdanning og likevel oppfylle kravene til familie og arbeid. Lær mer om vår online læringsmiljø her.

Support Services Old Dominion University gir de samme faglige støtte og ressurser for online studenter som for on-campus studenter. Se våre online faglige ressurser her. Teknisk støtte er tilgjengelig hele dagen og hele natten, hver dag hele året.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se MSc » Se Masters »

Kontakt
Besøksadresse
Old Dominion University,
Office of Distance Learning,
Gornto Hall #401

Norfolk, Virginia, VA 23529 US