PATTEN UNIVERSITY

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

På Patten University, mener vi at alle skal kunne få en god utdannelse. Vi er forpliktet til å gjøre høyere utdanning tilgjengelig og rimelig for alle, uansett alder, beliggenhet, etnisitet eller økonomisk situasjon.

Siden 1944 har Patten Universitetet opparbeidet seg et rykte for nøye veilede studenter og gjøre en forskjell i samfunnet vårt. I dag har vi utvidet vår rekkevidde gjennom nettbasert utdanning og samtidig opprettholde vår forpliktelse til å berike verden og gi elevene nær personlig oppmerksomhet. På Patten, er du aldri bare et tall.

Hjelper deg Thrive

Med våre online programmer, har vi fokus på å hjelpe arbeidende voksne tilegne seg ferdigheter og kunnskap de trenger for å fremme eller endre sine karrierer. Vår fleksible online læringsplattform gir deg frihet til å tjene din grad på dine vilkår samtidig som du nyter nært samspill med lærere og elever på en engasjerende læringsmiljø.

Vi er også forpliktet til å gjøre utdanning rimelig, slik at studenter kan tjene en grad uten å tilegne seg en gjeldsbyrde. Våre innovative undervisningsmodell og strategisk reduksjon av byråkratisk overhead tillater oss å redusere kostnader og spare penger til deg.

Akkreditering Patten University er akkreditert av WASC Senior College og University Commission ( "WSCUC"). WSCUC er en regional accrediting byrå som serverer en variert gruppe av offentlige og private høyere utdanningsinstitusjoner over hele California, Hawaii, og Stillehavet, samt et begrenset antall institusjoner utenfor USA gjennom sitt arbeid med fagfellevurdering, basert på standarder avtalt med medlemskap, oppfordrer WSCUC kontinuerlig institusjonell forbedring og sikrer medlemskap og sine valgkretser, blant publikum, som akkrediterte institusjoner er å oppfylle sitt oppdrag i tjenesten til sine studenter og offentlig gode.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se BAs » Se MBA » Se Associate of Arts »

Videoer

Course Cover Sizzle

Kristofer King- Patten University Graduate