University of New Hampshire - Peter T. Paul College of Business and Economics

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Visjon

Vi streber etter å være et førsteklasses, innovative, student-fokusert, og forskningsintensivt læringsmiljø som fremmer virksomheter, myndigheter og samfunn.

Formålsparagraf

Vi forbereder enkeltpersoner å utmerke seg i sine karrierer, engasjere seg i sine lokalsamfunn, og møte utfordringene i det globale næringslivet gjennom våre innovative, forskningsbasert utdanning og formidling.

Internasjonalt akkreditert Business School

AACSB akkreditering

Den Paul College holder distinkte æren av å bli akkreditert av AACSB International (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business), den fremste accrediting byrå for handelshøyskoler, over hele verden. AACSB akkreditert skole bekrefter sin forpliktelse til kvalitet og kontinuerlig forbedring gjennom et grundig og omfattende fagfellevurdering. Kun 560 skoler internasjonalt har møtt eller overgått AACSB strenge standarder for å bli tildelt denne eliten akkreditering.

AACSB International akkreditering sikrer interessentene som handelshøyskoler:

  • Behandle ressurser for å oppnå en levende og relevant oppdrag.
  • Forhånds næringsliv og forvaltning kunnskap gjennom fakultetet stipend.
  • Gi høyt kaliber undervisning av kvalitet og gjeldende læreplaner.
  • Dyrke meningsfylt samhandling mellom studenter og en kvalifiserte lærere.
  • Produsere kandidater som har oppnådd spesifiserte læringsmål.

ACPHA Akkreditering

Hospitality Management ved University of New Hampshire er også akkreditert av ACPHA (Accreditation Commission for programmer i Hospitality Administration). ACPHA akkreditering har to grunnleggende formål: For å sikre kvaliteten på programmet og for å bistå i forbedring av institusjonen eller programmet.

NEASC Akkreditering

Alle UNH programmene er også akkreditert av NEASC, The New England Association of skoler og høyskoler. NEASC, landets eldste regionale accreditating byrå, viser mer enn 2000 offentlige og private institusjoner i Connecticut, Maine, Massachusetts, New Hampshire, Rhode Island, og Vermont, samt amerikanske internasjonale skoler i mer enn 60 nasjoner.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se MBA » Se Ettårig EMBA-programmer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

MA I økonomi

Campus Heltidsstudier 4 semestre September 2018 USA Durham

MA i økonomi bygger på et sterkt fundament av sentrale kurs i økonomisk teori og økonometri. [+]

Paul College MA i økonomi er en av de strengeste i landet. Studenter tjener deres grad i ti måneder. Programmet er basert på fire vilkår som går fra slutten av august til slutten av mai. De fleste klasser møtes fire timer per uke, noe som gir et tilsvarende antall kontakter timer til semester-baserte programmer som krever en mye større forpliktelse over tid.

Nøkkelegenskaper 3,5 semester-tilsvarende kurs i anvendt økonometri og statistikk Hjørnestein forskningsprosjekt med en-til-en veiledning fra dedikert fakultet Ukentlig forskningsseminar som tiltrekker seg forskere fra hele landet Fleksibilitet til å ta kurs fra MBA og andre programmer Arbeids teller mot Ph.D. grad; muligheten til å fortsette på for doktorgrad Ny toppmoderne bygning med dedikerte studieområder for masterstudenter Undervisning og forskning assistant tilgjengelige Record of plasseringer i rådgivning, regjeringens politikk, og andre høyverdige arbeidsplasser ... [-]