Prairie View A&M University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

om PVAMU

Grunnlagt i 1876, Prairie View A & M University er den nest eldste offentlige institusjon for høyere utdanning i delstaten Texas. Med et etablert rykte for å produsere ingeniører, sykepleiere og lærere, PVAMU tilbyr Baccalaureate grader i 50 akademiske fagretninger, 37 mastergrader og fire doktorgradsprogrammer gjennom ni høgskoler og skoler. Et medlem av Texas A & M University System, er universitetet forpliktet til å oppfylle sitt land-grant oppdrag for å oppnå god undervisning, forskning og service.

Kjerneverdier

Tilgang og kvalitet

Prairie View A & M University vil gi lik pedagogisk mulighet til å øke antall personer fra ubetjente og dekkede populasjoner bosatt først og fremst blant de økonomisk og sosialt forbigått i samfunnet; videre, vil universitetet tilby pedagogiske programmer som er laget for å forberede alle uteksaminert å konkurrere med suksess i graduate og profesjonelle skoler samt i arbeidsstyrken.

Mangfold

Prairie View A & M University vil opprettholde sitt engasjement for å rekruttere, melde, utdanne og hovedfagsstudenter og å ansette og forhånd lærere og ansatte uten hensyn til alder, etnisitet, kjønn, nasjonal opprinnelse, sosioøkonomisk bakgrunn, eller pedagogisk urelaterte handikap; videre, vil universitetet tilby utfordringer til både faglig dyktige og under forberedt som kommer til college med evne, men uten college-klar prestasjon.

lederskap

Prairie View A & M University vil stimulere, initiere og gjennomføre programmer og tjenester til både inspirere og veilede studenter, lærere og ansatte i å utvikle sin selvtillit, selvdisiplin, og andre forutsetninger til å bli vellykkede ledere i sine yrker og i sine lokalsamfunn ; videre, vil universitetet tilby campus-baserte og fjernundervisning programmer for å forbedre livs sjanser for personer i sine tjenesteområder.

Relevans

Prairie View A & M University vil svare på behovet for høyt rate, teknologisk kompetente kandidater utdannet til å utmerke seg i det 21. århundre arbeidsstyrken; videre, vil Universitetet forlenge produkter av sin forskning og service for å løse problemer og løse problemer som vold, overgrep og misbruk; narkotika og alkoholmisbruk; mentale, fysiske og psykiske omsorgssvikt; miljø urettferdighet; og andre former for sosial dissonans som kompromiss livskvaliteten for innbyggerne.

Social Responsibility

Prairie View A & M University vil fremme aktiv deltakelse i konstruktiv sosial endring gjennom frivillighet, ledelse og kommunal handling på den delen av sine lærere, ansatte og studenter; videre, vil Universitetet utnytte tilgjengelige kanaler for å påvirke offentlig politikk på lokalt, statlig, nasjonalt og internasjonalt nivå.

Mission

Prairie View A & M University er et statlig assistert, offentlig, omfattende land grant institusjon for høyere utdanning. Universitetet ble utpekt i en 1984 endring av Texas Grunnloven som en "institusjon av første klasse." Den er dedikert til å oppnå kvalitet og relevans i undervisning, forskning og service. Den søker å investere i program og tjenester som adresserer problemstillinger og utfordringer som påvirker ulike etniske og sosioøkonomiske befolkningen i Texas og storsamfunnet, inkludert den globale arena.

Universitetet søker å gi en høy kvalitet pedagogisk erfaring for studenter som, ved gjennomføring av ungkarer, mestere, eller doktorgrad grader, besitter selvforsyning og faglige kompetanse. Opplevelsen er gjennomsyret av institusjonens verdier, inkludert, men ikke begrenset til, tilgang og kvalitet, ansvarlighet, mangfold, lederskap, relevans og samfunnsansvar.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se MBA » Se BBA'er » Se EMBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science I Regnskap

Nettstudier & Campus kombinert Deltid 2 år September 2018 USA Prairie View

Master of Science i regnskap programmet er utviklet for å gi videregående opplæring i regnskap for å forberede håper regnskap fagfolk for yrker i offentlig, privat og offentlige regnskap. Dette programmet hjelper nyutdannede i møte Texas State Board of Public Accountancy forutsetningene for Uniform CPA eksamen. [+]

Den Master of Science i regnskap Programmet fokuserer på å tilby avanserte regnskap forberedelse for yrker innen regnskap og økonomistyring i offentlig og privat sektor. Studentene lærer å effektivt vurdere etiske situasjoner som en revisor eller økonomisjef kan møte i et forretningsmiljø ved å innlemme de lover og normer som gjelder finansiell rapportering og betydningen av personlig integritet. Nyutdannede også demonstrere en evne til å tenke kritisk og å løse regnskap problemer.

Hvorfor en høyere grad i regnskap fra Prairie View A & M University? Programmet er utviklet for profesjonelle og arbeider voksne Klassene er planlagt på kveldstid eller lørdager i Houston på PVAMU Northwest Houston Senter Klassene er små, slik at fakultetet å gi detaljert tilbakemelding og hjelp Kursene er undervist av erfarne CPAs og professorer som har terminal grader i sine fagfelt Alle programmene er akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), gullstandarden for handelshøyskole akkreditering Regnskap 4 + 1 Program ... [-]