Pacific Lutheran University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

PLU søker å utdanne studenter til liv med gjennomtenkt utredning, service, ledelse og omsorg - for andre mennesker, for deres samfunn og for jorden.

Pacific Lutheran University integrerer målbevisst den liberale kunsten, profesjonsstudiene og samfunnsengasjementet i det vakre nordvest i Stillehavet. Med særegne internasjonale programmer og nære forskningsmuligheter for studenter og fakultet, hjelper PLU sine 3.100 studenter fra all tro og bakgrunn å skille sitt livs yrke gjennom kurs, mentorskap og praksisplasser ved Puget Sound-området virksomheter og institusjoner i verdensklasse.

PLU ble grunnlagt i 1890 av norske innvandrere og fortsetter den særegne tradisjonen med luthersk høyere utdanning gjennom sin forpliktelse til å fremme kunnskap, gjennomtenkt utredning og avhør, forberedelse av borgere i tjeneste for verden og til den pågående reformen. PLU ligger i Parkland-området i Tacoma, Washington, i en region som også tilbyr enorme muligheter for friluftsliv, kultur og idrett.

EN VERDENSINGJERT, MÅLLIG LÆREMILJØ

For å støtte studenter og fakultet når de utforsker livets store spørsmål og engasjerer seg i å oppfylle og meningsfullt arbeid, etablerte universitetet Wild Hope Centre for Vocation. En utpreget håpefull utforskning, jakten på yrkesfag som fakultetet og studentene utfører sammen, varer ut til og med i møte med den utemmete og uforutsigbare naturen til den verdenen vi lever i.

PLU er det første amerikanske universitetet som har Study Away-klasser på alle syv kontinenter samtidig, og er også det første private universitetet på vestkysten som mottok den prestisjetunge senatoren Paul Simon Award for Campus Internationalization. PLU er vertskap for en Emmy-prisbelønnet MediaLab, som er en honoree på president Obamas Higher Education Community Service Honor Roll. en MacArthur-prisbelønnet løsrivelse av Army ROTC; og mer enn 100 klubber og aktiviteter, inkludert 19 friidrettslag i Nordwest Conference of NCAA Division III.

Universitetet rangerer konsekvent blant de 20 beste i US News & World Report's Best Universities in the West og ble nylig kåret til fjerde i vest for beste colleges for veterans. Det rangerer også i topp 4 prosent av mesteruniversitetene over hele landet av Washington Monthly College Guide. Universitetet har produsert 100 Fulbright Scholars siden 1975.

PLU er kjent for sitt engasjement for mangfold, rettferdighet og bærekraft. For sin post om bærekraft ble universitetet anerkjent med en gullpris fra Association for the Advancement of Sustainability in Higher Education (AASHE). PLU oppsøker studenter fra alle mulige bakgrunner - alle religioner, alle raser, alle sosioøkonomiske grupper, alle seksuelle orienteringer - fra hele verden. For studieåret 2018-19 er 41 prosent av de innkommende førsteårsstudentene den første generasjonen i familiene deres som går på college; 45 prosent selvidentifiserer seg som studenter av farger; og 34 prosent er Pell Grant-kvalifisert.

Og i mer enn 40 år har PLU vært internasjonalt kjent for sitt Holocaust- og folkemordstudier-program, som nå inkluderer Kurt Mayer Endowed Chair i Holocaust Studies og den årlige Powell-Heller-konferansen for Holocaust-utdanning. Høsten 2014 ble PLU et av bare en håndfull universiteter landsdekkende for å tilby en mindreårig i Holocaust og folkemordstudier.

Et annet av kjennetegnene til PLU er den nasjonalt anerkjente School of Arts and Communication. Nyere alumner opptrer og skaper på Broadway, i TV og film, samt på scener og konsertsaler rundt om i verden, og på nyhets- og medieorganisasjoner over hele landet. Det nylig renoverte Karen Hille Phillips Center for Performing Arts på 20 millioner dollar er det fremste senteret for scenekunst i South Puget Sound-regionen.

Universitetet tilbyr 44 hovedfag og 54 mindreårige, i tillegg til hovedfags- og profesjonelle programmer innen forretningsadministrasjon, kreativ skriving, utdanning, finans, markedsanalyse, ekteskap og familieterapi, og sykepleie.

Steder

Tacoma

Address
Park Avenue South,12180
98447 Tacoma, Washington, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss