Les den offisielle beskrivelsen

Skolen er forpliktet til den høyeste kvalitet undervisning for sin Undergraduate, Graduate, og School of videreutdanning (SCE) økonomistudenter. The School of Business ved Providence College arbeider for å skape et læringsmiljø i samsvar med oppdrag av College, tuftet på en sterk liberal arts utdanning og de ​​jødisk-kristne verdier som nedfelt i Den dominikanske tradisjon. Bygget på sunne etiske standarder, dyrker dette miljøet personlig, civic, og faglig utvikling av sine studenter og lærere gjennom tett samspill, utmerket pedagogikk og høy kvalitet stipend. Vi tilbyr en utdanning som forbereder studentene til å være livslang elever, etiske fagfolk og effektive endringsagenter. Våre studieprogram utvikle godt avrundet, sosialt ansvarlige personer med en forståelse for de utfordringer og muligheter for mangfold og globalisering. Læreplanen har som mål å gi studentene kompetanse i sine utvalgte felt av studien, samt i slike kjerneområder som kritisk tenkning, ledelse, teamarbeid, kommunikasjon og informasjonsteknologi. Vårt fakultet er fullt ut forpliktet til god undervisning og forskning, som er den skolen i å støtte bedriften. Oppfordrer vi de intellektuelle og faglige bidrag som vil vitalisere undervisning og service. Hvorfor studere Business ved Providence College?

Skill deg selv med en PC virksomhet utdanning erfaring, som understreker fakultet-student interaksjon satt i et lite klasserom miljø. Skille deg fra andre med en bedrift utdanning som er forankret i Liberal Arts og jødisk-kristne verdier i Den dominikanske tradisjon Berike din forståelse av hvem du er sammen med en rekke sentrale kurs fra bedrift til de liberale kunst og vitenskap. Invester i en etisk, moralsk og åndelig verdibasert utdanning for å bli en profesjonell virksomhet med etiske beslutningsprosesser ferdigheter. Utvikle en lidenskap for sannheten, en tanke for avhør, og evnen til å integrere PC-business utdanning til kreativt behandle problemstilling.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Providence College, School of Business

Programmet av studier som fører til Master of Business Administration grad består av praktiske emner som kan brukes på jobben. Hvert kurs er planlagt slik at det blir en ... [+]

Providence College tilbyr et program med høyere grads studier fører til en Master of Business Administration (MBA)

Programmet av studier som fører til Master of Business Administration grad består av praktiske emner som kan brukes på jobben. Hvert kurs er planlagt slik at det blir en meningsfull læring opplevelse som vil gagne den enkelte i sin karriere. Mange av kursene har en kvantitativ vekt med dataprogrammer.

Men mens den typiske MBA-programmet er ofte kritisert for å produsere kandidater som behersker teknikken, men ikke substans, gir Providence College programmet hensyn til de sosiale formål og ansvar, samt de tekniske aspektene av virksomheten. Kort sagt, ønsker vi å "humanisere" Master of Business Administration Program. Dette, vi føler, er en kritisk viktig langsiktig vurdering. ... [-]

USA Providence
September 2020
Heltid studier
Deltid
Campus
Les mer på norsk